Киномания
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Киномания
От филма може би има предвид да излезе, но може и от домашното му кино, понеже го знам, че е пипнато добре така да се каже. 

Английският му бърка българският на него.
Иначе по темата последно гледах финалният епизод на малкия Йода и както и другите си е все същата боза.
Ама не съм и очаквал друго де.
Обаче "30те стотинки" на ХБО се оказва все по интересен със всяка серия.Та гледайте.

Ама не съм и очаквал друго де.

Обаче "30те стотинки" на ХБО се оказва все по интересен със всяка серия.Та гледайте.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
slatanic написа:Английският му бърка българският на него.Иначе по темата последно гледах финалният епизод на малкия Йода и както и другите си е все същата боза.
Ама не съм и очаквал друго де.![]()
Грогу

alx написа:Гледах тенет-Нолан пак е снесъл нещо дето според кой го гледа варира от пълна боза до култов филм. Аз не разбрах дали е боза или култ щото за да разбереш нещо трябва да го разбереш... а аз до към 2/3 от филма не го разбирах. Накрая го разбрах, ама ходих след това да чета “обяснението” на филма и сега просветен съм готов да го гледам наново и с разбирането на ценител щото Нолан го харесвам. Ама като се замисля, най му харесвам избора на саундтраци и аудио технология. Филма беше в най- обикновен 5.1 звук обаче .... повечето тон режисьори правят всъщност 3 канала отпред и останалите канали са ефекти. Нолан обаче като има 5 канала ги ползва и 5те със пълна сила. Ефекта поне в моето кино е често смразяващ (или напикаващ или еуфоричен според).
Филма трябва да се гледа веднъж- да се прочете после за какво става въпрос и след това да се гледа пак. Което автоматично го изключва като филм за младото поколение но пък му дава шанс да стане култ. Или да го забравят
И друго- заглавието му е измислено много хубаво- и българския превод - “довод” запазва смисъла му прекрасно. Което е рядкост при превод на игра на думи.
Изгледах го и аз.Вярно близо 2 часа се чудех какво се случва и това е най-важното да държи зрителя под напрежение пред екрана.
Но си е тегав за осмисляне.Наистина тия дето харесват трансформърс да не се мъчат да го гледат.

Звука въпреки,че в момента го гледах само на телевизора пак беше на ниво наистина.
Като имам време ще го пробвам на качествен звук.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
slatanic написа:alx написа:Гледах тенет-Нолан пак е снесъл нещо дето според кой го гледа варира от пълна боза до култов филм. Аз не разбрах дали е боза или култ щото за да разбереш нещо трябва да го разбереш... а аз до към 2/3 от филма не го разбирах. Накрая го разбрах, ама ходих след това да чета “обяснението” на филма и сега просветен съм готов да го гледам наново и с разбирането на ценител щото Нолан го харесвам. Ама като се замисля, най му харесвам избора на саундтраци и аудио технология. Филма беше в най- обикновен 5.1 звук обаче .... повечето тон режисьори правят всъщност 3 канала отпред и останалите канали са ефекти. Нолан обаче като има 5 канала ги ползва и 5те със пълна сила. Ефекта поне в моето кино е често смразяващ (или напикаващ или еуфоричен според).
Филма трябва да се гледа веднъж- да се прочете после за какво става въпрос и след това да се гледа пак. Което автоматично го изключва като филм за младото поколение но пък му дава шанс да стане култ. Или да го забравят
И друго- заглавието му е измислено много хубаво- и българския превод - “довод” запазва смисъла му прекрасно. Което е рядкост при превод на игра на думи.
Изгледах го и аз.Вярно близо 2 часа се чудех какво се случва и това е най-важното да държи зрителя под напрежение пред екрана.
Но си е тегав за осмисляне.Наистина тия дето харесват трансформърс да не се мъчат да го гледат.![]()
Аз харесвам трансформърс, поне първите 3 сериите, защото ми е като PC игра . Харесвам и астрофизика и наука. Знам какво е хоризонт на събитията и механизма на бяло джудже-пулсар (неутронна звезда) - черна дупка от 14годишен...също така ми е ясно кога физиците започват да си фантазират и измислят приказки и светове. Знам и че Генезис не е научна фантастика а си е чисто фентъзи, защото е (почти) по-абсурден и от Трансформърс. Аз ставам ли за Тенет или още не съм готов

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
.
Първия пулсар е открит/регистриран през 1967г ...първото бяло джудже пулсар през 2017г . В момента както изглежда по всички белези сме 2020г би трябавло да си на 17г или аз бъркам нещо ?
Иначе за Тенет ...по голяма боза скоро не бях гледал . Това дори не е фантастика а фантасмагория .
...Аз харесвам трансформърс, поне първите 3 сериите, защото ми е като PC игра . Харесвам и астрофизика и наука. Знам какво е хоризонт на събитията и механизма на бяло джудже-пулсар (неутронна звезда) - черна дупка от 14годишен....
Първия пулсар е открит/регистриран през 1967г ...първото бяло джудже пулсар през 2017г . В момента както изглежда по всички белези сме 2020г би трябавло да си на 17г или аз бъркам нещо ?

Иначе за Тенет ...по голяма боза скоро не бях гледал . Това дори не е фантастика а фантасмагория .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Jordana написа:....Аз харесвам трансформърс, поне първите 3 сериите, защото ми е като PC игра . Харесвам и астрофизика и наука. Знам какво е хоризонт на събитията и механизма на бяло джудже-пулсар (неутронна звезда) - черна дупка от 14годишен....
Първия пулсар е открит/регистриран през 1967г ...първото бяло джудже пулсар през 2017г . В момента както изглежда по всички белези сме 2020г би трябавло да си на 17г или аз бъркам нещо ? .
Джордане, джордане - ще взема да напиша книга с твоите изцепки

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Wonder Woman 1984 - филма започна тъпо, но след това стана направо дебилен... Жената чудо и вълшебната лампа, дафак. 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Гледах го преди малко, на мен ми хареса, не съм очаквал и нещо кой знае какво...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Поради липса на нови филми /качествени такива/ , взех да ровя назад във времето за нещо изтървано и добро.Та вчера попаднах на едно бижу в киното което не бях гледал: Body of Lies на Ридли Скот , с Ди Каприо и Кроу .Влезе ми директно в личният топ 20 .Препоръчвам.
п.п. Само аз ли ровя за филми назад във времето?

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Аз пък току що изгледах Елитни Убийци с Робърт де Ниро и Джейсън Стейтъм, т.е изгледах целия филм, щото през годините на няколко пъти съм гледал откъси по сателитие но винаги съм го хващал някъде по средата. Та не знам какво ви е мнението за този филм, но мен ме накефи, може би най-вече заради присъствието на де Ниро.
Сега се глася да гледам The Equalizer 2 като се надявам да ми хареса, то всъщност почти няма филм с Дензъл Уошингтън който да не ми е харесал.
Сега се глася да гледам The Equalizer 2 като се надявам да ми хареса, то всъщност почти няма филм с Дензъл Уошингтън който да не ми е харесал.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
mr_petroff написа:Поради липса на нови филми /качествени такива/ .....
Не колега, и аз ровя за стари филми. Онази вечер гледах "Коктейл" с Том Круз а жена ми снощи "Хубава жена" с Джулия Робъртс и Ричард Гиър.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Ако харесвате филми с Ричърд Гиър препоръчам Арбитраж а също така The Double .
keep walking