Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
gromovich написа:Не знам вас, но аз в момента освен физически, нямам и психическа настройка за спортуване. Лятото си бягах всяка седмица по 10 км за 1 час (карам 42 година), а в момента ми се струва, че ако тръгна да бягам няма да издържа и 2-3 км.
Заради корона историите ли се случи тази загуба на мотивация?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кросфитът не е само набирания и лицеви опори. Топ атлет там има изхвърляне и изтласкване на ниво добър тежкоатлет и същевременно може да прибяга пълен маратон с прилично темпо.choio написа:Абе пичове от къде сте къде сте тренирали аз 11 години съм държал фитнес зала 2004-2015 ,може дет се вика да сме тренирали заедно поне...на 21 се готвех за състезания сега съм далеч от всякаква форма опитвам се да подържам нещо ма с 2 пъти седмично не ми се получава ...отдавам се на тичане основно за да поддържам някакви килограми ,що се отнася до тея тесстове са супер...напоследък много народ се запали по кросфита ,вече малко се навират под тежестите,така да се каже...
И не на последно място да пожелая бързо оздравяване на мечока..
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Аз последния месец нямам мотивация да стана от леглото сутрин
Някаква страшна умора ме е налегнала.

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
sub_eleven написа:gromovich написа:Не знам вас, но аз в момента освен физически, нямам и психическа настройка за спортуване. Лятото си бягах всяка седмица по 10 км за 1 час (карам 42 година), а в момента ми се струва, че ако тръгна да бягам няма да издържа и 2-3 км.
Заради корона историите ли се случи тази загуба на мотивация?
Да заради нея. Отделно, че се наложи да изкарам две 14-дневни карантини. След като изкарах първата карантина дадох отново положителен ПСР (условие е да се върна на работа) и така влязох във втора карантина. Общо взето за един месец се обездвижих много. По принцип съм човек, който ходи пеша на работа, качвам се на колата само уикендите.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
При мен близо 3 седмици държа тази зверска умора. Но не разбирам тази "стриктна карантина" с лежане. На никого няма да навредиш, ако излезеш да се разходиш сам. Аз се вкарах в ритъм с един бърз предколеден ремонт. 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
drifty написа:Аз последния месец нямам мотивация да стана от леглото сутринНякаква страшна умора ме е налегнала.
+1 При мен мързел

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
bum_bum написа:Аз си ги правя лицевите опори, имам си и пудовки и торба и дедбол 20кг и ластици, но при положение, че тягата ми е 2,5Х собственото тегло и правя раменна преса с лично тегло 10Х повторения за какви гирички говорим? След 2-3 месеца без тежък лост силата малко по малко си отива.
Опитай Сидни:
5 набирания
10 лицеви
15 клека
За 20 мин. Най-доброто ми постижение е 19, преди около 3 години. Със стриктни набирания. Под 12-14 ако си, не споменавай на някой, че някога нещо, някъде си тренирал
За заклет лостаджия - 19 и на лицевите на 20тото алармата звънна

Още една подобна закачка за ентусиастите - https://youtu.be/41N6bKO-NVI
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Сидни ми беше любимия WOD като тренирах. Рекорда ми беше 18 и 5 набирания. Сега след 2 години без трениране сигурно резултата ми ще е едноцифрен. Плюс че февруари си извадих рамото в Австрия(което сложи край на любимите ми power ups най-вероятно), а и тоя вирус съвсем ме изцеди и вече близо месец кашлям..
... усещате ли как се оказва, че доста хора всъщност от форума са го карали ковида и всеки дето го е минал го псува и хич не е бил "лесен"? хем се предполага, че сме относително млади тука
само споделям наблюдения...
само споделям наблюдения...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз го изкарах само със загуба на обоняние и вкус, ако е било изобщо това де..
Всеки ден си тренирах.
Всеки ден си тренирах.
bum_bum написа:Аз го изкарах само със загуба на обоняние и вкус, ако е било изобщо това де..
Всеки ден си тренирах.
иди се изтествай за антитела... поне ще знаеш...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
alx написа:bum_bum написа:Аз го изкарах само със загуба на обоняние и вкус, ако е било изобщо това де..
Всеки ден си тренирах.
Ориентировъчно колко време след прекарване на тая гад има положителен резултат за антитела? 4 месеца много ли са?

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
bum_bum написа:Тия са елементарни за тестване на физическата пригодност горе-долу. Истински добрите правят някакви ненормални бройки, 20+ 10 например
Ако искаш нещо наистина гадно да видиш потърси кросфит тренировки с имена на герои.
Кросфитът няма какво да го търся, това е за доста жилави хора, по-скоро атлети, какъвто аз не съм бил, може би по едно време най-много съм се доближавал до това когато тренирах активно баскетбол. Имам един познат, който все сила му дай на него, та се пробва по едно време с кросфит и след известно време викаше "стига толкова женски тренировки".

zAcK написа:alx написа:bum_bum написа:Аз го изкарах само със загуба на обоняние и вкус, ако е било изобщо това де..
Всеки ден си тренирах.
Ориентировъчно колко време след прекарване на тая гад има положителен резултат за антитела? 4 месеца много ли са?
Ако имаш би трябвало да даде резултат.Направи си тест в лаборатория,а не от аптеката за да знаеш ако имаш колко и какви са.