Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от Jordana » 22 Дек 2020, 21:02

Змията бас хващам не мое ги направи 19 и той ... :mhihi: След грипа да не говорим , сега пък изобщо . Аз тия 13 на алха ги отдавам на грипа , нали и той го кара ..уж де . Иначе без грипа поне 20 прави убеден съм ..:dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 22 Дек 2020, 21:10

Аз по време на грипа качих 3кг които и досега не съм свалил така че твърде възможно заради него да не мога да направя и 13те на alx :mhihi: Набиранките могат ли да се заменят с нещо в Сиднито?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2020, 21:21

За целите на теста, не. Трудно ще емулираш нужното усилие достатъчно точно за да имаш повторими резултати и на лост.

Ако просто нямаш оборудване и искаш да пробваш може да се заместват с гребания с лост, дъмбели, ластици, австралийски набирания под масата. Ако имаш лост, но не можеш да се набираш се почва с набирания с подскоци, от платформа (ниска височина на лоста) или асистирания набиране с ластик.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Дек 2020, 21:27

bum_bum написа:13 е прилично. Много такива, които си мислят, че са в някаква форма и до 10 не могат да добутат.

още пулса ми е на 90 баси...

а такива упражнения са ми по във "сферата" щото винаги съм бил по-скоро жилав (повече повторения с по-малки тежести) от колкото силен (примерно никога не съм могъл на лежанка 200 кила да отлепя- като стена са ми били дори в най- силните години)...

утре ще се пробвам пак ама по- полека в началото, че се юрнах и после последните 5 минути направих 2 сета само... та си мисля, че ако си преразпределя времето- може да има още поне един сет... а може и да няма както казах :)

както и да е- интересен тест. явно не съм там където си мислех, че съм
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2020, 21:38

Имай предвид, че всичко над 16 вече показва съвсем доволна подготовка. Освен това важна е и насочеността на тренировката. Ако го правиш един път в седмицата ще стигнеш и до 20 вероятно. Боксьор от националния финишира на 12-тото, ако помня добре, но не означава, че не е бил по-добре подготвен от мен физически, просто е тренирал друго нещо.

Опитай в първите 10-тина минути да почиваш до кръгла минута във времето, което ти остава до следващия кръг.

Лежанката и на мен никога не ми е била сила. Имах клек 5х200, раменна преса от седеж 140, тяга 260 и лежанка 120 :mhihi: Нямам психическа бариера някаква, не ме е страх да не се затисна, просто си немога.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 22 Дек 2020, 21:54

Срам ме е да кажа колко направих (едноцифрено число) ,но като за сефте толкова :mhihi: Ще се оправдавам с короната докато ги докарам над 13 :ok:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Дек 2020, 22:17

Тая лежанка на колко лично тегло я правите?

Иначе аз като бях във върхова (сравнено с мен :mhihi: ) форма, изглеждах доста невзрачно и нито с мускул , нито с изчистеност блестях :lol: :help: :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 22 Дек 2020, 22:25

:OT: Тази година всичко се преева с фитнеса. Успях да сваля от 92 на 72кг, февруари месец реших, че е време да покачвам м. маса, всичко вървеше по план... до 15ти март. 3 месеца бяха затворени залите, но успях да задържа г/д килограмите, след това рестарт успях да кача около 7кг и към 20ти октомври пак затвориха фитнес клубовете. Сега съм около 80кг, не е проблем да поддържам, но усещам че губя силички... мамка му и 2020г...

Иначе препоръчвам видеата на този пич, на мен ми допадат. Макар и да тренирам от доста време, все има какво да се научи.
https://www.youtube.com/channel/UC3mbEl ... OWA/videos
:OT:

п.п Бързо оздравяване и възстановяване! Мечка.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 22 Дек 2020, 22:31

bum_bum написа:13 е прилично. Много такива, които си мислят, че са в някаква форма и до 10 не могат да добутат.

Всичко е въпрос на тренировка. Никой не е длъжен от първият път да постига кой знае какви резултати.

По-важното е да си поставиш цел и да я постигнеш. Това показва характер.

И аз жуля веднъж седмично силови, в повечето пъти със собствено тегло. И 2-3 пъти бойни спортове с около час - час и половина сборно спаринг(последните седем години :mhihi: ). Там е истината. Който е правил спаринг, в която и да е разновидност, само той знае какво е истинска умора и воля. Едно е да спреш на 13-тия кръг, друго е да спреш и да ядеш бой или ключове.

Принципно съм от мързеливите в залата. :mhihi: Има големи добичета, които тренират двуразово.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2020, 23:05

Bogat-Beden написа:Тая лежанка на колко лично тегло я правите?

Иначе аз като бях във върхова (сравнено с мен :mhihi: ) форма, изглеждах доста невзрачно и нито с мускул , нито с изчистеност блестях :lol: :help: :dunno:

Миля, че бях около 86 кила тогава. 120кг лег за човек с такова тегло е смешно постижение както и да го гледаш.

sub_eleven написа:

Всичко е въпрос на тренировка. Никой не е длъжен от първият път да постига кой знае какви резултати.

По-важното е да си поставиш цел и да я постигнеш. Това показва характер.

И аз жуля веднъж седмично силови, в повечето пъти със собствено тегло. И 2-3 пъти бойни спортове с около час - час и половина сборно спаринг(последните седем години :mhihi: ). Там е истината. Който е правил спаринг, в която и да е разновидност, само той знае какво е истинска умора и воля. Едно е да спреш на 13-тия кръг, друго е да спреш и да ядеш бой или ключове.

Принципно съм от мързеливите в залата. :mhihi: Има големи добичета, които тренират двуразово.

Туй казвам, въпрос на вид тренировка. Кой каквото му е кеф. Истинска умора и воля може да има във всеки един спорт, бил той боен или не. И след тия 13 кръга има още много сила и издръжливост, стига да успее човек да я открие в себе си.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 22 Дек 2020, 23:18

Абе пичове от къде сте къде сте тренирали аз 11 години съм държал фитнес зала 2004-2015 ,може дет се вика да сме тренирали заедно поне...на 21 се готвех за състезания сега съм далеч от всякаква форма опитвам се да подържам нещо ма с 2 пъти седмично не ми се получава ...отдавам се на тичане основно за да поддържам някакви килограми ,що се отнася до тея тесстове са супер...напоследък много народ се запали по кросфита ,вече малко се навират под тежестите,така да се каже...
И не на последно място да пожелая бързо оздравяване на мечока..

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Дек 2020, 1:32

bum_bum написа:Миля, че бях около 86 кила тогава. 120кг лег за човек с такова тегло е смешно постижение както и да го гледаш.
хмм, аз същият лег на 80-89 кг лично тегло (без промяна) Инак на 140 кг правех 2-3 повторения, ама бях около 100 кг (от които 22-25 процента сланина вероятно :mhihi:) Дет' се вика - важното е да сме живи и здрави.. :lol: Като си гледам наборите и се поуспокоявам :mhihi:
Фитнесът не е моя спорт, отдавна го разбрах...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 23 Дек 2020, 8:25

bum_bum написа:И след тия 13 кръга има още много сила и издръжливост, стига да успее човек да я открие в себе си.

Да, стига да преодолееш точката на пречупване. Предполагам като тренирате групово на кръга и по-лесно се надъхващ и я достигаш.

Кръгови съм правил, сериозна работа са и сериозна подготовка се получава. Но не е за мен, защото от цял живот спорт под някаква форма, съм много избирателен и мързелив за някои неща.

Принципно аз съм си установил едно тегло 86-88, при ръст 186см и се държа там. При тези кила и този спорт, не съм бабанка. :mhihi: Мускулна маса нямам от тази за кафенетата дето се показва, с тениски един номер под твоя. Издръжливост имам много, 90% от случаите дишам по-добре от партньора. Пулс в спокойни състояние 45. Навремето свалях дори до 40.

Въпреки всичко не пречи да се гътна още утре, както се случва с много хора отдадени на спорта, които експлоатират или са експлоатирали тялото си. Затова целенасочено се щадя от известно време, пък нека резултатите да паднат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 23 Дек 2020, 8:58

Не знам вас, но аз в момента освен физически, нямам и психическа настройка за спортуване. Лятото си бягах всяка седмица по 10 км за 1 час (карам 42 година), а в момента ми се струва, че ако тръгна да бягам няма да издържа и 2-3 км.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 23 Дек 2020, 9:04

Като гледам как върви темата във форума след 10 години очаквам надбягвания до пощата за пенсията. :mhihi:
Не че и аз няма да участвам де.... :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата