Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Криптовалути

Мнение от zAcK » 17 Дек 2020, 19:35

Лично аз тия $1000 ги шибнах в eToro не за да търгувам с крипто, а за да изкарам едни бързи проценти от крипто и после да се заигравам през платформата им с други инструменти :mhihi: Дано не бъркам само :mhihi: :mhihi: :mhihi: Засега е доста добре :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 17 Дек 2020, 20:45

Аз пак с тъп въпрос, ама ... в бинанс все ми стои непотвърден профила и не ми позволява да купувам директно с картата. Идеи? :dummy:
Sorry, there is no channel support by the kyc limit for card pay.- дотук сме само :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Дек 2020, 22:48

А пратил ли си документи ? По принцип бяха написали дори във Фейсбук страницата си, че имат огромен бум на нови регистрации. Съответно и чата е гръмнал направо. Влезнах веднъж да ги питам що не ми идва физическата карта и бях 215-ти на опашката :lol: Не затворих и след няколко часа стигнаха до мен. Така че с верифицирането гледай да пратиш всички нужни документи, всичко да се вижда и чете ясно.
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 18 Дек 2020, 22:41

TNT написа:А пратил ли си документи ?

Не съм :mhihi:. Мислех, че за по-дребни суми няма да се налага :mhihi:. Ще опитам и ще видим. Мерси :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 19 Дек 2020, 1:37

Оптимист :lol: Намираш карта на улицата, източваш я в Монеро и дим да те няма :mhihi: Няма как без документи.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Дек 2020, 20:18

Влизам, гледам, биткойнът минал $24000 :mhihi: Ебасиму. Май голяма част от хората са решили тоя път да държат за дълго и не иска да коригира :mhihi: :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 19 Дек 2020, 20:41

Според мен осезаема корекция ще има чак като стигне новия връх. А до тогава има време и никой не знае къде ще е. Сега предстои алтовете да подгонят своите ATH, някой и да го минат.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Дек 2020, 21:49

b_u_b_o написа:Според мен осезаема корекция ще има чак като стигне новия връх. А до тогава има време и никой не знае къде ще е. Сега предстои алтовете да подгонят своите ATH, някой и да го минат.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Да видим колко ще е върха, и алтовете как ще се движат, някой говорят за 4-50 000 долара, на мен не ми се вижда постижимо.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Дек 2020, 22:01

Всичко е възможно. Както и в един момент големите, които влезнаха преди 10 хил, някои преди 5, да решат задружно, че са направили достатъчно и да си вкарат парите в друго. Ама в живота няма нищо сигурно така или иначе, дори самия живот.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Дек 2020, 14:35

И като решат задружно, кой ще го купи :lol:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Дек 2020, 19:21

Те няма да са всички естествено, сега има толкова маймуни на клона, че все ще измислят нещо или ще решат да си ги къта докато стигнат там някакви невъобразими числа, макар някои да го предричат, че 40-50 е съвсем постижимо, а след време дори и над 100.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 20 Дек 2020, 19:56

Top Gun Maverick написа:...макар някои да го предричат, че 40-50 е съвсем постижимо, а след време дори и над 100.

40-50 е съвсем постижимо още догодина, а 300-400 в близките 10. Аз вярвам, че дори и 7 цифрена цена ще стигне някой ден ако тоя адопшън от всякакви институции продължи. Интересен факт е, че до сега 1,2% от световното население е имало някакъв досег до криптовалути. Какво ще стане като тоя процент стане 10-20-30? Вече не чуваме банките да обясняват каква пирамида е това, ами започват да използват крипто помежду си. Не виждаме и държави да опитват да забраняват криптото, както беше 2017. Точно обратното, САЩ и Китай се състезават кой ще изкупи повече. САЩ усещат, че идва края на долара като световна валута и ще гледат да започнат с пълни джобове от новата когато това се случи.

Малко сектантски стана тоя пост, разбира се напълно възможно е нищо от това да не стане. Аз лично нямам гащи да заложа повече от 5-10% от свободния си капитал на това, защото има прекалено много фактори които няма как да предвидим. Но за мен това е най-вероятното развитие.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 20 Дек 2020, 20:09

Аз от доста години страня от всичко свързано с крипто, 'щото ми е чуждо, а човек тръгне ли да си влага парите в нещо от което не разбира изходът най-често е със сълзи и сополи :lol:
Не съм се засилил да сглабям компютри и т.н., ама имам излишни пари... кой е най-простия и сигурен начин да си купя примерно половин биткойн и след месец-два-три-година да го продам и да приключа? Да пробвам хазартно, дето се вика.
Какво ми трябва освен карта към банка?
Ще съм благодарен ако някой ми синтезира нещата на две на три в един пост.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 20 Дек 2020, 22:02

За по-сектантите. Последните 2-3 дни се направиха доста пари от новия койн GRT :shock: :mhihi: Бях забравил каква лудница е в Binance и подобни борси :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Дек 2020, 22:20

grkv написа:Аз от доста години страня от всичко свързано с крипто, 'щото ми е чуждо, а човек тръгне ли да си влага парите в нещо от което не разбира изходът най-често е със сълзи и сополи :lol:
Не съм се засилил да сглабям компютри и т.н., ама имам излишни пари... кой е най-простия и сигурен начин да си купя примерно половин биткойн и след месец-два-три-година да го продам и да приключа? Да пробвам хазартно, дето се вика.
Какво ми трябва освен карта към банка?
Ще съм благодарен ако някой ми синтезира нещата на две на три в един пост.

Регистрираш се в криптоборса --> пускаш банков превод 12 000$ --> купуваш половин биткойн в борсата.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата