кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от drifty » 18 Дек 2020, 10:39

Аз все още се чудя тия безжични слушалки не падат ли понякога? :D Тъп въпрос сигурно, но имам усещането, че доста бързо ще ги загубя.

Аз бях многo доволен от слушалките, с които дойде един от самсунгите мобифони, преди 7-8 години и работиха до.. вчера. Тъкмо ги похвалих на един авер, че той искаше да си купи, и даже му поръчах да ми вземе и на мен и след 3-4 дни, кабела на дясната слушалка сдаде багажа. А вкъщи като работя ми бяха доста по-удобни от големите слушалки, че са по-компактни. Ама сега ще ги ползвам само за навън и ще слушам от едната :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 18 Дек 2020, 11:00

drifty написа:Аз все още се чудя тия безжични слушалки не падат ли понякога? :D Тъп въпрос сигурно, но имам усещането, че доста бързо ще ги загубя.

Аз бях многo доволен от слушалките, с които дойде един от самсунгите мобифони, преди 7-8 години и работиха до.. вчера. Тъкмо ги похвалих на един авер, че той искаше да си купи, и даже му поръчах да ми вземе и на мен и след 3-4 дни, кабела на дясната слушалка сдаде багажа. А вкъщи като работя ми бяха доста по-удобни от големите слушалки, че са по-компактни. Ама сега ще ги ползвам само за навън и ще слушам от едната :D

Аз си мислех, че ще падат, но вече два комплектва и до сега не е падал, дори при тренировки.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 18 Дек 2020, 11:17

Аз от години тренирам и тичам с такива слушалки. Даже борд си карам с тях, вярно каската ми покрива ушите и дава някаква сигурност, че паднат ли в снега ги пиши бегали :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 18 Дек 2020, 19:14

Падат...как да не падат,намерих си една филипс лява в метрото :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Дек 2020, 19:27

kiko написа:Падат...как да не падат,намерих си една филипс лява в метрото :mhihi:

бъркаш- не е паднала... ако е била филипс слушалка- метнал я е някой и не иска да чува за нея :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 18 Дек 2020, 19:43

alx написа:
kiko написа:Падат...как да не падат,намерих си една филипс лява в метрото :mhihi:

бъркаш- не е паднала... ако е била филипс слушалка- метнал я е някой и не иска да чува за нея :ok:

да беше метнал и дясната поне :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 20 Дек 2020, 14:12

И аз имам нови слушалки от вчера.
Sennheiser HD 450BT white.
Няма как да не съм доволен. Изображение

Sent from my HD1913 using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

Мнение от bum_bum » 20 Дек 2020, 15:49

drifty написа:Аз все още се чудя тия безжични слушалки не падат ли понякога? :D Тъп въпрос сигурно, но имам усещането, че доста бързо ще ги загубя.

Падат. Намирал съм еър под сгазен от кола :mhihi:

И докато сме на темата слушалки, пак да напсувам тапите на сенхайзер или както там се изговарят. Най-безсмислено похарчените ми 300лв.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 20 Дек 2020, 16:12

bum_bum написа:И докато сме на темата слушалки, пак да напсувам тапите на сенхайзер или както там се изговарят. Най-безсмислено похарчените ми 300лв.

... окей, мислех, че само аз имам проблеми с тази марка - 2 комплекта слушалки - едни жични тапи, едни безжични over ear - цена по спомен едните 200+лв. другите 400+лв. И двата комплекта отидоха в кофата - на жичните кабела се скъса, на другите едната "слушалка" умря. Като качество на звука, нищо особено за цената.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 20 Дек 2020, 16:35

По принцип проблемът или е рядък и индивидуален или в задмониторното устройство, сенхайзер са много стабилна марка и особено за тези пари са едни от върха.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Дек 2020, 17:25

При мен проблемът е, че с нито един от накрайниците не ми седи в ухото. Все падат и са адски неудобни.

Кабелът е ненужно дълъг и вечно виси и се оплита някъде.

Жакът, въпреки, че моделът е за Айфон и трябва да е било ясно, че ще се ползва с накрайник е под 90 градуса, което го прави крайно неудобен.

И на последно място (то това може би си е мой проблем) звукът не ме впечатлява особено. Да не кажа изобщо.
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 20 Дек 2020, 18:48

И аз добавих към многобройната си колекция от безжични слушалки едни такива: https://www.emag.bg/slushalki-sony-wh-1 ... ction=view

Може и да си внушавам, но малко ме заболява главата от тях - имат някаква бъзикня за регулиране на налягане ли какво е и се чудя дали не е от него.

Иначе от към качество на звука ако трябва да бъда честен не намирам много голяма разлика от любимите ми безжични тапи за 30$ - Haylou GT1 Pro.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 22 Дек 2020, 10:29

Пичове, я кажете, че ми изтече PlayStation Plus-а. Това нещо може ли да се купи от някъде на коледна примоция, или не може :mhihi: По принцип PlayStation Plus за България различно ли е от други държави, че гледам там ебати намаленията за празниците, а тук нищо :dunno:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 22 Дек 2020, 11:55

zAcK написа:Пичове, я кажете, че ми изтече PlayStation Plus-а. Това нещо може ли да се купи от някъде на коледна примоция, или не може :mhihi: По принцип PlayStation Plus за България различно ли е от други държави, че гледам там ебати намаленията за празниците, а тук нищо :dunno:

https://www.ozone.bg/product/playstatio ... n-365-dni/

Другия вариант са стандартните g2a, kinguin и си взимаш европейски.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 22 Дек 2020, 12:06

Не виждам BG :dunno:
Иначе цените са по-добри от тия в БГ.

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата