Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от Пинтев » 17 Дек 2020, 19:31

Как си колега Мечка??
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Дек 2020, 21:54

Днес за първи път направих забележка на един съселянин в магазина, че ми идваше твърде интимен вече.
Той ми вика, да съм видел пък следващият зад него колко близко му бил.. Сложих си пак слушалките и не говорих повече..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 18 Дек 2020, 0:45

Bogat-Beden написа:Днес за първи път направих забележка на един съселянин в магазина, че ми идваше твърде интимен вече.
Той ми вика, да съм видел пък следващият зад него колко близко му бил.. Сложих си пак слушалките и не говорих повече..

А класика. Във веригите - на ескалатора, касите, щандовете ми се врат на една педя :banghead:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Дек 2020, 8:19

TNT, ти си се чуди защо е затворено, ама по време на първата вълна като карах с маска пак беше пълно с болни, че и по-затворено отсега. От безброй лекари съм слушал как ако искаш даде разболееш си слагаш маска. Едното предно стъкло винаги ми е няколко пръста надолу, дори да вали и да е студено, парното усилено и така топлия въздух изнася навън повечето бацили от хората, ама това от години, не заради короната. На всичко отгоре аз никога не съм бил диагностициран, а за капак НИТО ЕДИН мой клиент който е бил наоколо в този период(докато се усетя защото при мен стана много бързо и мина за 3 дни, тоест преди това евентуално съм бил заразен когато не съм знаел защото се прибрах по едно време у нас като разбрах за кратко)не се разболя, а те са едни и същи клиенти. Общо взето мен ме зарази жена ми, която ходеше навсякъде с маски, дезинфекцираше, спазваше каквото се сетиш и т.н. :mhihi:
Та маските ако ви помагат психически да се чувствате по-добре, значи все пак ви помагат, понеже организма изпитва по-малко стрес, на мен пък липсата на маска ми помага. :yes:
Ако стоите в епруветка някъде извън населените места, може и да не се заразите. У вас не върши работа защото пак имате досег до пари и/или храна докарана от магазина или и нея минавате със спирт? :mhihi:
Стига вече с тая психоза, след короната ще мине време и ще дойде краля, кралицата и т.н. докато свят светува.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Дек 2020, 9:14

Ясно. После не се оплаквайте защо се затваря всичко. И следващия път като ти се наложи някаква операция, помоли докторите да си свалят маските. Да не се заразите, не за друго.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 18 Дек 2020, 9:16

Top Gun Maverick написа:TNT, ти си се чуди защо е затворено, ама по време на първата вълна като карах с маска пак беше пълно с болни, че и по-затворено отсега. От безброй лекари съм слушал как ако искаш даде разболееш си слагаш маска. Едното предно стъкло винаги ми е няколко пръста надолу, дори да вали и да е студено, парното усилено и така топлия въздух изнася навън повечето бацили от хората, ама това от години, не заради короната. На всичко отгоре аз никога не съм бил диагностициран, а за капак НИТО ЕДИН мой клиент който е бил наоколо в този период(докато се усетя защото при мен стана много бързо и мина за 3 дни, тоест преди това евентуално съм бил заразен когато не съм знаел защото се прибрах по едно време у нас като разбрах за кратко)не се разболя, а те са едни и същи клиенти. Общо взето мен ме зарази жена ми, която ходеше навсякъде с маски, дезинфекцираше, спазваше каквото се сетиш и т.н. :mhihi:
Та маските ако ви помагат психически да се чувствате по-добре, значи все пак ви помагат, понеже организма изпитва по-малко стрес, на мен пък липсата на маска ми помага. :yes:
Ако стоите в епруветка някъде извън населените места, може и да не се заразите. У вас не върши работа защото пак имате досег до пари и/или храна докарана от магазина или и нея минавате със спирт? :mhihi:
Стига вече с тая психоза, след короната ще мине време и ще дойде краля, кралицата и т.н. докато свят светува.

Те и за коланите така говорят, дори в днешни дни и затова не се слагат от много хора.. виждам, че си на ти във всички сфери и имаш кого да слушаш по цял ден.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Дек 2020, 9:54

T.е. изобщо не си бил заразен с корона вирус, а само си мислиш че си бил :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 18 Дек 2020, 19:10

И нещо положително :mhihi:
https://m.dnes.bg/politika/2020/12/18/p ... bov.473791
Само още 239 :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Дек 2020, 19:36

С колан карам само БМВ-то, в Зафирата имам 1.3 млн. километра лично сам и без колан. И не защото съм освободен ПО ЗАКОН в града, а така съм преценил и поел своя риск, за нападащите колко е важен колана ще кажа, ще знам за важността на колана в определени ситуации. Нравоучения и четене на морал не ми се разглежда сега, оценете това, че съм честен с вас и толкова, без да се правя на починала лисица. Акъл не ми се дава, каму ли от непознати ако не е лице в лице, вироглав съм си цял живот, така и ще бъде. Роден съм свободен, ще умра свободен надявам се, но дори някой ден да не съм по някаква причина, то ума и духа ми ще са свободни. Който иска да си вярва в каквото иска, ама на мен ми се писнало някакви правителства да се мъчат да ни правят на кукли на конци и единствената им цел да е просто да ни използват като ни държат мирно с всякакви методи. Не са случайни думите на Христо Ботев за тиранията свободата и че няма как да я постигнем докато някой ни управлява. Светът се стреми към това да ни "чипира" и филмите от жанра фантастика всъщност описват едни такива съвсем възможни в бъдеще неща. А със страх хората най-лесно се контролират, доказано през хилядолетията. Другият метод е да те убедят, че ти правят нещо добро. Пинк Флойд не са го пуснали на бял свят само заради комунизма онова с тухлата в стената.
Стийн, такова беше, не ми се раздува сега подробно, ама така ти казвам.
ТНТ, не бъркай стерилната среда с ежедневната. Операция не ми се е налагало досега да ми правят, надявам се да не стига дотам в следващите 50 години. :mhihi:
Да дам ли един пример как на морето на феста тая година имаше болни от коронавирус с които се здрависвах и си говорехме лице в лице отблизо? После като разбрах, нито съм обвинявал хората, нито нищо, не са ме и заразили де, приятели сме, да са живи и здрави, стаден имунитет както се казва, аз съм на тоя принцип също.

Ще напомня само на мятащите камъни, че съм казвал как по време на първата вълна карах по цял ден с маска, носех ръкавици и пръсках със спирт след всеки курс, това сигурно 2 седмици. Ами писна ми просто от това да се мъчат да ме правят на луд и да ми втълпяват как с тия "мерки" нещо ще се промени. Така или иначе всички ще минем през това по един или друг начин, ама да излизат и да ми казват с точните месеци кога ще са им вълните и аз да се правя, че им вярвам колко са им големи способностите над нещо над което нямат контрол, няма да стане. Първата вълна не беше отминала и говореха за втората за края на септември. Как така уж не се влияеше от затоплянето на времето тоя вирус, пък лятото изчезна почти така мистериозно? Как така после се появи и сега още не е свършила вълната, ама те разправят как март ни чака трета? Ами сега защото сме "затворени"(дано сте погледнали какво става по веригите магазини и после да ми говорите за моята маска :mhihi: )и после като ни отвържат пак ще се разболеем в кръчмите явно. Защото аз в такъв магазин като големите вериги не мога да си го причиня да влезна около и преди Коледа освен ако не е във време когато не е претъпкано и то не защото ме е страх от короната, никога не съм си го причинявал. Обаче ако погледнеш вътре има стотици хора като зайци натъпкани и сложили някакви маски като си мислят, че така са в безопасност, карай че са натъпкани като овце в кошара. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Дек 2020, 19:56

Последните няколко месеца ВиК инкасатора минава да отчита водата зачохлен с... маска . Това някаква шега ли е ? Звъни - добър ден стои на вратата , аз се провиквам докато се дупя над водомера - един момент че не се вижда ..Предлага ми фенерче , в същност това е телефона му . Светвам , диктувам цифрите и му връщам фенерчето . Може би с някакви бройки вируси щото тоя ковид го изкарах поне 25 пъти , следващите които си светнат с тоя телефон ще получат и те нещо от торбата с късметите . Важното е човек да е с маска и да се ваксинира като му кажат по телевизията - надеждната защита . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Дек 2020, 19:59

Досега познавам само една жена, която си спиртосва парите, ама само железните, понеже тия другите не можела. Вероятно носещите маски с убеждението, че така си помагат(а не заради правилата)правят същото и пръскат всяка една банкнота, която някой им подаде или ако ги пусне банкомата мислят, че са дезинфекцирани?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 18 Дек 2020, 20:08

Те така се създава общество, народ и държава. Всеки си преценява на него кво му е удобно и кеф и тва е.
Тоя път, за жалост, съм от отбора на Зак.
Хм,хм...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Дек 2020, 20:14

Надявам се един ден да имаш шанса да кажеш как някоя държава, дори тая нашата ти е помогнала с нещо и не си се борил сам.
Когато е имало само общества много неща са били много по-различни, но виж вече когато се появяват държавите, много от идеалите за които мечтаеш и ги е имало преди това са изчезнали. Най-вече заради алчност и заради желание на едни хора да имат власт над други. Сега остава да убедите хората, че политик се става с някакви добри намерения и никой не влиза във властта за да манипулира хората, а да им служи.
Като ония отровното трио, където води за носа хиляди хора на протести срещу и те не знаят какво, а сега ще правело партия с Мая Манолова, която пък тактично се отдръпна от БСП заемайки длъжност, която и даваше шанса да изпъкне с решаването на някакви проблеми на хората. Обаче и те не могат да се разберат, искат да се цепят нещо, единия не му понася накъде отиват нещата и как ще станат от това срещу което се "бореха". Или просто са си били платени от самото начало, ама това ще стане някаква конспирация сега, което е невъзможно в идеалния и честен свят в който живеем.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: Мистериозния нов щам на коронавирусн

Мнение от Моджо » 18 Дек 2020, 20:50

Виж ся, не го приемай лично бре. 90 % от навалицата са такива, така че сте мнозинство :yes: .
Да си оправдавам обаче собственото....мммм...как да кажа...непукизъм, айде , с други хора, с държави, с космоса изобщо с фактори извън тебе си...нали, не е ОК. Ако ше давам пример с коланите от 1989 г съм си го сложил и не съм го свалил. Дори не е било задължително да се слагат. Схващаш ли? Нещо, което е редно, което е правилно, което е полезно и най-сетне, което е закон се прави. Може да се разсъждава, може да се плюе, може сичко. Но се спазва. Сетих се за това дето му викате хранилки . Ако си спазваха хората ограниченията пак ли хранилка щеше да е?
Не ми отговаряй, няма смисъл.
На Зак територията е такава само заради индивидите, които я населяват. Да сме живи и здрави лека полека ше се измъкнем от блатото. Последни ма ше се )))
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Мистериозния нов щам на коронавирусн

Мнение от Е.Димитров » 18 Дек 2020, 21:05

Моджо написа:Виж ся, не го приемай лично бре. 90 % от навалицата са такива, така че сте мнозинство :yes: .
Да си оправдавам обаче собственото....мммм...как да кажа...непукизъм, айде , с други хора, с държави, с космоса изобщо с фактори извън тебе си...нали, не е ОК. Ако ше давам пример с коланите от 1989 г съм си го сложил и не съм го свалил. Дори не е било задължително да се слагат. Схващаш ли? Нещо, което е редно, което е правилно, което е полезно и най-сетне, което е закон се прави. Може да се разсъждава, може да се плюе, може сичко. Но се спазва. Сетих се за това дето му викате хранилки . Ако си спазваха хората ограниченията пак ли хранилка щеше да е?
Не ми отговаряй, няма смисъл.
На Зак територията е такава само заради индивидите, които я населяват. Да сме живи и здрави лека полека ше се измъкнем от блатото. Последни ма ше се )))

+++!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата