Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи според вас?

Джошуа с нокаут
176
83%
Джошуа по точки
10
5%
Пулев с нокаут
18
8%
Пулев по точки
9
4%

Общо гласове : 213
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

Мнение от Витанов » 16 Дек 2020, 21:20

Top Gun Maverick написа:Ей този сайт много защитава Пулев и чак не знам дали да повярвам на следната статия, понеже съм чел някои от предните:
https://webcafe.bg/sport/pulev-e-top-ne ... -hora.html
Обяснението ако е вярно би било, че човека просто уважава противника и се изказва по този начин, понеже той описва двубоя като адски труден за Джошуа. :shock:
А парадоксът е, че човека, който го откри за професионалистите(забравих му името, но някои сигурно се сещат)днес чух по радиото как е казал, че не е зле Пулев да помисли за бенефис. Тоест той вече си казва, че няма накъде повече и все пак добави, че може да се боксира за Европейската титла и това да бъде бенефиса му. Макар аз да се съмнявам, че сега и нея може да вземе.

Робърт Маккракън ако каже вижте ние се готвихме усилено 8 месеца за боксьор с аматьорски възможности ще омаловажи сладката победа на Джошуа. Отделно щаба им си мислеха, че нашия се е подготвял много сериозно, а то май не е така. Дори и Кубрат си го призна. Всички видяхме мача, а защо не коментира това, че нашия обърна гръб в третия и само съдията го спаси от ТКО? Сега от техния лагер могат да похвалят Кубрат и това си е напълно нормално, първо защото са джентълмени и второ защото така трябва! Толкова по темата.
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Дек 2020, 1:50

Изображение

Томоро ай шол ю.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 17 Дек 2020, 4:35

BMW_POWER написа:

Томоро ай шол ю.

А бе за друго може да го хейтваме и да си говориме каквото ще да е, такъв бил онакъв. За английския му обаче не е нужно да намираме кусури. В смисъл не знам как е при вас в Торонто сред Българската общост, но в Чикаго има не малко нашенци от по над 10 години и толкова като него не могат да мецнат.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Дек 2020, 5:19

peshehodetz написа:
BMW_POWER написа:

Томоро ай шол ю.

А бе за друго може да го хейтваме и да си говориме каквото ще да е, такъв бил онакъв. За английския му обаче не е нужно да намираме кусури. В смисъл не знам как е при вас в Торонто сред Българската общост, но в Чикаго има не малко нашенци от по над 10 години и толкова като него не могат да мецнат.

И снимката, и коментара са копи пейст.

Не съм в Торонто, на село съм си (Отава) ;)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Дек 2020, 8:48

peshehodetz написа: но в Чикаго има не малко нашенци от по над 10 години и толкова като него не могат да мецнат.

Не в Чикаго, ама една колежка от 10 години бачка само на английски и вчера имах възможност да я чуя как го говори и :shock: :shock: :shock: Ама пък бая се оправя и се разбира доста с клиентите.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Дек 2020, 11:03

И аз се чудя какво толкова някои се прехласват по това как се говори езика-визирам акценти изговаряне. За мен е достатъчно да е правилно граматически и да казваш нещо смислено. Какво като някой го говори отлично, но може да си говори общи приказки.
Никой не гледа на това толкова, особено в големи компании, където има всякакви.

Има хора, които говорят зле, но вършат много работа и са ценени и обратно.

Не на последно място, на някои им се отдава, на други не.

Иначе винаги съм се чудел, като някой го обявят за говорещ и знаещ перфектно даден език. В 90% от случаите това не е така.
Дори български доста малко хора знаят перфектно, какво остава за чужд език, че и езици. Доста често съм чувал, как някой си говорел перфектно 3-4 езика.. ама колко перфектно само той си знае

Потребител
Аватар
Кара: W164/453

Мнение от Комбина » 17 Дек 2020, 12:10

Да живееш в друга държава като емигрант от години и да не можеш да съставиш едно правилно изречение на съответният език първо е неуважение към събеседника, а второ към теб.

Имам достатъчно примери за живущи в Германия от доста години които не смятат, че да научат немски е нужно.

Същото е и с Пулев/Стоичков и т.н. Ти си публична фигура, даваш интервюта пред англоговорящи хора и те гледат 95% чужденци. Напъни се малко, отдели 6 месеца и научи един английски поне основно да можеш да се изразяваш.

Как няма чужденците да ни мислят за аборигени заради такива като тоя? Ай шоу ю, конграчулейшън, бетон, бетон....? И се хили там като тиква?

И вместо да потъне в дън земя и да се прибере с влак от там слизайки на гарата в Подуене да не го разпознае някой, него го посрещат на аерогарата с гайди и питка със сол...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Дек 2020, 13:38

На мен не ми пука, дали греша, казвам нещо неправилно или че имам ужасен акцент. Преди няколко години бях пуснал тема за езиците. Нямам никакви предразсъдъци, че не знам нещо. В края на краищата съм емигрант и е нормално да не говоря като местните. Английски през живота си не съм ходил на курсове и секунда. Френски, хм, френският френски в училище няма нищо общо с френския на улицата. Винаги давам следния пример за френско говорящите. Послушайте този хубавец

https://www.youtube.com/watch?v=6AIQ2eAfw3M

Поръчва си кафе. Ако му разбирате повече от 50%, то няма да умрете от глад на улицата в Квебек :mhihi:

Колкото и странно да звучи, френски говоря граматически по-правилно, но пък пиша мейли само на английски. Гугъл помага понякога и никак не се срамувам от това. Лятно време работя смного туристи и съм се сблъсквал с хора, които бъкел не отбират. Китайците не ги броим. Дошъл един чичко, който говореше нещо странно. Питам го откъде е и той с гордост. "Швейцария, Федерер, Федерер". Помогнахме му.

По темата. "Звездната двойка" беше в Монреал през 2015г и изнесе един концерт. Отношението им към българската общност е било такова, че хм, може да се определи все със забранени във форума думи. Поканени и заплатени от хора, които имат и правят много повече от тях. Без да пеят и без да се въргалят пребити по главите. Накратко казано, следващите им визити тук ще са на собствени разноски и рецитали само на улицата или в метрото.

http://planeta.tv/news/view/andrea-na-plaj-v-monreal

Да се снимаш на фона на строеж ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Дек 2020, 13:54

И Стоичков, и Кобрата, и ония охлюв Бареков има над какво да поработят по езика. Но основните подигравки са от хора, които и толкова не могат :lol: По важното е да се говори нещо смислено. Не, че "стронг енд бетон" е много смислено :mhihi: , но по принцип.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Дек 2020, 14:06

Не знам защо се слагат под един знаменател Пулев и Стоичков като знания по език. Единия знае много малко, колкото да се оправи, а другия е живял бая години в Испания.
Не знам колко си мислите, че говори Стоичков, но не мога да кажа, че не знае. Да, има акцент, но това е нормално, не е учил в училище, нито е живял като малък в Испания, нито е женен за испанка, общо взето това са трите начина да много добро говорене.
За пример същия незнаещ Стоичков, беше бая пъти гост на коментаторите по футбол в Испания, ама нали не знае, как ли го разбират.

https://www.youtube.com/watch?v=5aetFnPZIW8

https://www.youtube.com/watch?v=3hQvLVAOLOo

Е тука едно видео, предполагам преди години е бил още по-добре, когато е живял в Барселона.

Не съм фен на Стоичков, но да се разказва как едва ли не срича е пълна глупост и тази легенда се носи от години.

Не знам колко са на ти с испанския, че да кажат знае или и колко.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 17 Дек 2020, 14:44

https://gong.bg/boyni/boxing/multimedia ... sen-617295

Малко тема за размисъл за хейтърите на Кубрат :)
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 17 Дек 2020, 15:53

Rainbow написа:https://gong.bg/boyni/boxing/multimedia/video/trenioryt-na-aj-ot-koia-planeta-sa-horata-koito-smiatat-che-machyt-sreshtu-pulev-be-lesen-617295

Назад в темата го имаше това, коментирано е. Какво да каже Маккракън? Че на нашия не му се получиха нещата ли? Той и Тервел каза, че Джошуа не бил нищо особенно и брат му загубил понеже не следвал тактическия си план. :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 17 Дек 2020, 16:53

Rainbow написа:https://gong.bg/boyni/boxing/multimedia/video/trenioryt-na-aj-ot-koia-planeta-sa-horata-koito-smiatat-che-machyt-sreshtu-pulev-be-lesen-617295

Абсолютно нормално вие какво искате да каже :mhihi: Само кобрата съм чувал да вика след мача аз съм най-добрия той е кръгла нула обаче не помня срещу кой беше :mhihi: . Нали се сещате че след като си победил няма как да наречеш съперника си слабак защото автоматично омаловажаваш собствения си успех.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Дек 2020, 18:22

Това което прави змията преди мача е просто боен танц за сплашване на противника ....Практикува се навсякъде по света . :mhihi:
https://www.youtube.com/watch?v=BI851yJUQQw
Дори от жени ..
https://www.youtube.com/watch?v=v0VDGV4bw8g
Обаче след като си загубил да се правиш на 2 и половина .... :no:
Кобра.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 18 Дек 2020, 13:31

Най-новия лаф..
''Tomorrow I show you!'' :mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата