е не е истина...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

е не е истина...

Мнение от magareto_yori » 26 Яну 2007, 16:23

Е се ми се бяха случвали простотии,ама тва вече на нищо не мяза.
Вчера си получих бланките за застраховката на колата по е-мейла,които трябваше да разпечатам,попълня и после да пратя по факс на застрахователя.И така,разпечатвам си аз,попълвам си и се засилвам към UPS да ги пратя,като знам че номера на факса които ми трябва е в жабката (не съм сигурен че така се казва)на колата.
Качвам се в колата,отварям така наречената жабка и кво да вида:всички документи,хартийки ,касови бележки и тем подобни бяха разкъсани на малки парченца,ама много малки.седа си и гледам и не мога да взема решение.10 мин давам заето.по едно време се сещам да проверя как са документите на колата.разрових се и ги извадих непокътнати,както си ги бях сложил в наилоново пликче.по едно време виждам малки черни точици се мотаят из хартииките.Вглеждам се и кво да вида:малки,гнусни миши фекалийки :evil:
и изведнъж започна просветлението!Сега ми стана ясно къде са изчезнали фъстъците,които бях разсипал за шофьорската седалка,стана ясно защо CD плейъра ми прекъсва от време на време,стана ясно защо мотора на парното взе да издава странни шумове.И всичко това в итервал от 2 дена.Тая гад ходи и гризе на корем :lol: Само не ми е ясно как като на вън е -15 тва животно се разкарва така?не спят ли зимен сън бре :lol: А някои да има идея от де може да влезе?уж я кърпих(колата) миналото лято :mhihi: Тая събота ша има хайка за мишки :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар

..........

Мнение от euroto » 26 Яну 2007, 16:28

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: бахти мишоците :mhihi: остави и за ядене, защото ще ти наръфа седалките ....
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 26 Яну 2007, 17:01

пробвай с отрова за мишки може пък да те върже :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 26 Яну 2007, 17:01

Иво - Ангажимента има доста котки! Обади му се да ти ги даде за една вечер назаем и нещата ще се оправят :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Яну 2007, 17:04

съчувствам си, ама се уморих от смях
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
особенно частта с фъстъците е лудница
пробвай с отрова за мишки, може да има ефект, само де не пукне гаД-та някъде, където да не я намериш и да ти вмерише цялата кола :idea: :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 26 Яну 2007, 17:54

В едно от филмчетата на ДТМ Пауър, от серията, дето обикалят половин Северна Америка помня нещо подобно. Дадо и навигаторът му бяха спрели една канавка до пътя за да не ги видят ченгетата. След като спряха оператора отвори вратата и излезе да снима - за да се види дали минават или не. През това време една жабка - хоп в колата. (Колата беше някакво Мондео под наем). После като се качиха на ферибота започнаха да се ебават с климатика, усилват, намалят, усилват, намалят, докато накрая не се чу "вжжжж... тррррррррррт" и жаба повече нямаше. Поне не на 1 парче.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Val4eto » 26 Яну 2007, 18:00

:mhihi: :mhihi:
ти сериозно ли ........имаш мишки в колата ? :shock: :shock:
Най-много обичам "форумни героини"
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 26 Яну 2007, 18:25

Бе според мене по-разумния вариант е капан за мишки, с тая отрова верно ще ти осмърди живота после, а и животното се мъчи :( Вземи от тия дето се затварят и мишката си седи вътре жива и здрава, после сърце не ти дава да я утрепеш и я пускаш на свобода (може на Еко случайно да я изпуснеш в е30-ката на някое другарче) :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 26 Яну 2007, 18:27

Митко Ганчев написа:Бе според мене по-разумния вариант е капан за мишки, с тая отрова верно ще ти осмърди живота после, а и животното се мъчи :( Вземи от тия дето се затварят и мишката си седи вътре жива и здрава, после сърце не ти дава да я утрепеш и я пускаш на свобода (може на Еко случайно да я изпуснеш в е30-ката на някое другарче) :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 26 Яну 2007, 19:20

Капанче и peanut butter :angel:

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 26 Яну 2007, 19:33

тва за peanut butter-a ша се пробва.само капан не знам каде ша търся в таа издухана държава.утре я почвам,че тоя изрод ако е още вътре ша изпонаяде всичко.само да не наяде коженото рекаро,че тогава милост няма да има :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 26 Яну 2007, 19:38

В Home Depot провери.Има и едни ленти с лепило за по-малките гадини вършат работа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 26 Яну 2007, 20:12

:shock: Мишки в колата,верно ли бе? Малиииии :mhihi: знам че не е смешно ама........ :mhihi: Та колега наистина пробваи с отрова за мишки Оставяш1-2 дена гадинките да му хапнат хубаво,а после една чистка на колата и един ароматизатор "борче" и ти се решава проблема! :)
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Яну 2007, 23:45

нема да стане с отрова .. тя бабата е 87ма :)
явно доста дупки има те пак ще дофтасат от някъде :mhihi:
кърпене му е майката .. или нещо ново между предния и задния номер ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 27 Яну 2007, 0:30

Е за какво ли не бях чувал ама за мишки в колата направо чета и немога да повярвам. Залагай капаните и пиши как се развиват нещата.

П.С Тва са нови мишки автоджамбази :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории