кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
Bogat-Beden написа:Може ли марка/модел, ако може и линк от европейски склад, би било суперnxn написа:Аз имам 3 модела, и 3те от китай, в диапазон 40 до 100 лева и от 3те модела съм доволен, последния, който взех, бих казал е върха, защото е с тапи, 5 часа държи на плей, и има active noise cancelation, което в шумна среда е полезно.![]()
(до 50 лв, моля)
Haylou GT1 Pro. Имам и първите, но вторите са с доста по-голяма батерия, индикатор на нивото на батерията и нов БТ протокол за почти никакво забавяне/прекъсване на сигнала.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Bogat-Beden написа:Може ли марка/модел, ако може и линк от европейски склад, би било суперnxn написа:Аз имам 3 модела, и 3те от китай, в диапазон 40 до 100 лева и от 3те модела съм доволен, последния, който взех, бих казал е върха, защото е с тапи, 5 часа държи на плей, и има active noise cancelation, което в шумна среда е полезно.![]()
(до 50 лв, моля)
Второто, глобал верисята: https://www.aliexpress.com/item/4001043697383.html
За съжаление в европа още няма склад, така че трябва да чакаш месец.
Какъв лаптоп е това, ако не е тайна, и нямаше ли опция за настолен, щом става дума за геймнг?
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Asus Rog Strix G15
Настолен не е лошо, но първо и на този всяка съвсем нова игра върви на 50+ кадъра с настройки на макс, и другото е, че не мога да се лиша от опцията когато искам да се преместя някъде да го сгъна за 5 секунди, докато с настолния си оставаш закотвен.
Настолен не е лошо, но първо и на този всяка съвсем нова игра върви на 50+ кадъра с настройки на макс, и другото е, че не мога да се лиша от опцията когато искам да се преместя някъде да го сгъна за 5 секунди, докато с настолния си оставаш закотвен.

In_Memoriam написа:Asus Rog Strix G15
И ти си прав, ако се движиш много е полезно. За мен лично 3000 лева за такава производителност са много, особено като трябва да се лиша от механична клавиатура.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
за слушалчици баш па няма да чакамnxn написа:Второто, глобал верисята: https://www.aliexpress.com/item/4001043697383.html

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Тогава трябва да дадеш повече, от колкото искаш, или да вземеш по-лоши.
Купих си сиг п365 пистолетче
още не съм го пробвал но вече два пъти го губя в джобовете на якето
Днеска ще ходя да го пробвам да видя какви муниции харесва щото е правен за +п ама за мисията му като плякало за самозащита на близки разстояния ми се струват неподходящи- та ще трябва да уточня ако го заредя със нормални холоу пойнтс дали няма да му дойдат малко.... и да трябв да сменям пружина... щото с +п и толкова дребно ще е нервозно...

Днеска ще ходя да го пробвам да видя какви муниции харесва щото е правен за +п ама за мисията му като плякало за самозащита на близки разстояния ми се струват неподходящи- та ще трябва да уточня ако го заредя със нормални холоу пойнтс дали няма да му дойдат малко.... и да трябв да сменям пружина... щото с +п и толкова дребно ще е нервозно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Bogat-Beden написа:за слушалчици баш па няма да чакамnxn написа:Второто, глобал верисята: https://www.aliexpress.com/item/4001043697383.html
Updated: смених линка с правилния
Поръчах си Beats Flex Wireless Earphones да ги пробвам, ако ти се чака от UK - https://www.amazon.co.uk/s?k=beats+flex+headphones Аз ги взех на 50тина паунда, така, че това си е оферта. Ревютата са им добри, но аз съм малко претенциозен и не знам дали ще ми харесат като качество на звука.
Последна промяна vlad0 на 15 Дек 2020, 10:39, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
Тапи търся, но мерси все пак
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Bogat-Beden написа:Тапи търся, но мерси все пак
Преди години ми трябваше нещо за път та от Технополиса взех тези, за 20лв просто свиреха чудесно но са с 3.5мм жак.
https://www.technopolis.bg/bg/Audio-slu ... K/p/177777
Ето и безжичния модел
https://www.technopolis.bg/bg/Audio-slu ... K/p/177796
Ако те притеснява факта, че нямаш 3.5мм жак на телефона можеш да намериш USB-Type C адаптер и така да икономисаш някой лев. Аз примерно със същите тези слушалки разлика не мога да усетя между чистия 3.5мм жак и аудиото през USB преходника. Вече за удобство или спорт може би безжичните ще са по-удобни, но пък преди години когато всичко беше на кабел пак хората си спортуваха и слушаха музика

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
От последните 1-2 месеца:
1. Един мак за жената да прави компания на моите 2
2. Нов робот да смени стария S55
3. Андроидче за колата
4 и 5. Нови 160 мм. дискове за скутера да сме готови за новия сезон
6. Едно спортно салонче за по-удобно пътуване.

Sent from my SM-G988B using Tapatalk
1. Един мак за жената да прави компания на моите 2

2. Нов робот да смени стария S55
3. Андроидче за колата
4 и 5. Нови 160 мм. дискове за скутера да сме готови за новия сезон
6. Едно спортно салонче за по-удобно пътуване.

Sent from my SM-G988B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Spit-Fire написа:От последните 1-2 месеца:
Колега, ти направо дразниш

- Bogat-Beden
-
-
Не, мерси все пак. Аз от евтинките JBL не съм доволен, може би над 60- 80 лв вече са истинските..don_gori написа:..
А и търся безжични, защото за първи път откакто имам мобифона, го изтървах, защото го повлякох със слушалките, а и е много неудобно навън като съм..
Това е идеята, ще взема май такива измислени някакви https://www.technomarket.bg/slushalki/t ... k-09182559
Don Diego - нямам МПС, а и като имам, не зареждам на ОМВ, питах ФБ приятелите за точки, ама - шнур..