Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Бързи въпроси и отговори
За твоята кола е напълно достатъчно, аналог на този който си посочил е 80ah AGM със 800А стартов ток. Аз скоро купих такъв на варта цената е около 250лв. с отстъпка, после трябва да го регистрираш.zaharia написа:Колеги тъй като ми е заминал най-вероятно акумулатора, спешно трябва да си взема нов. Обаче имам следния проблем. Спред realoem 61217555719 (AGM акумулатор) с дължина 315мм са подходящи за моята кола е90 325i май 2005, а според магазините където се продават подобни модели - не? Някой има ли представа кой в случая е прав? Благодаря.
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk

Здравейте колеги,искам да попитам къде в гр. Пловдив мога да дам фаровете си за рециклиране, защото взеха доста да се потят и единият има лека пукнатина.
Намерих нови стъкла, но едва ли ще мога да ги сложа сам.
Благодаря предварително.
Намерих нови стъкла, но едва ли ще мога да ги сложа сам.
Благодаря предварително.
Благодаря за отговора колега, аз се притеснявах дали може да влезе на мястото което е предвидено, затова ходих и премерих, оказва се може да се сложи остава и свободно място.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
О място има може и 95ah да сложиш ама няма смисъл, твоята е бензин и този ще и е предостатъчен.zaharia написа:Благодаря за отговора колега, аз се притеснявах дали може да влезе на мястото което е предвидено, затова ходих и премерих, оказва се може да се сложи остава и свободно място.
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
zaharia написа:Благодаря за отговора колега, аз се притеснявах дали може да влезе на мястото което е предвидено, затова ходих и премерих, оказва се може да се сложи остава и свободно място.
То остава, но като тръгнеш да го слагаш и разбираш, че сантиметрите не казват цялата истина

Never mistake motion for action...
Само да отбележа за протокола, сегашния ми акумулатор е Bosch silver s5 85. Явно само за 4 години и 4 месеца е заминал. В интерес на истината поне половината време го карах без да е регистриран, така, че може и аз да съм допринесъл за това. Оня ден отивам до колата - не бях я палил 11 дни, а тук температурите бяха много дълго -3 до -1 гр. (мисля, че ми е изгоряла една бобина и чаках да ми доставят за смяната) и не мога да я отключа с дистанционното. От вътре можеха да се включат само аварийните, всичко друго мъртво. Иначе от компютъра могат да се четат данни, грешки няма.
Досега realoem не ме е лъгал, а всички интеренет магазини(тук изключваме www.leebmann24.de който продава оригинални части) ми казваха, че частта с горния номер не е подходяща за моята кола, затова и се учудих и попитах, защото досега не ми се беше случвало.
Досега realoem не ме е лъгал, а всички интеренет магазини(тук изключваме www.leebmann24.de който продава оригинални части) ми казваха, че частта с горния номер не е подходяща за моята кола, затова и се учудих и попитах, защото досега не ми се беше случвало.
Последна промяна zaharia на 09 Дек 2020, 13:35, променена общо 1 път
Привет на всички фенове!
Карам е91 2006г ,днеска, като превключвам на задна ,дясното огледало не мръдна надолу. СЛед, като паркирах, пробвах няколко пъти да дам на задна предвавка, не мърда - отново. Проверих, дали проблемът не е само на задна предавка - не, огледалото не мърда в нито една посока, дори не се прибира - само лявото си работи, дясното отказа. Изгледал доста клипове, както прочетох в различни форуми, не видях някой да му откаже огледалото . Проблемите основно са - не се прибира, не мърда огледалото или обръщане на огледалото и режат някакви жички, при мене изцяло отказа. Може някъде да съм пропуснал тема, ако е така , моля да ме извините и да ме препратите към темата. Ако не е така, някой , ако е имал такъв проблем, да даде съвет , как да оправя огледалото. Дали не е бушон за лявото огледало? гледах и клип ,в който един с РЪКА прибира огледалата, след , което ги отваря с бутона от страната на шофьора. Ще пробвам различни методи, но преди тях, ако някой даде съвет за бързо разрешаване на проблема( без закупуване на ново ) ще съм му благодарен. Пък, ако трябва да е види еладжия примерно, може да ме насочи - от Бургас съм.
Карам е91 2006г ,днеска, като превключвам на задна ,дясното огледало не мръдна надолу. СЛед, като паркирах, пробвах няколко пъти да дам на задна предвавка, не мърда - отново. Проверих, дали проблемът не е само на задна предавка - не, огледалото не мърда в нито една посока, дори не се прибира - само лявото си работи, дясното отказа. Изгледал доста клипове, както прочетох в различни форуми, не видях някой да му откаже огледалото . Проблемите основно са - не се прибира, не мърда огледалото или обръщане на огледалото и режат някакви жички, при мене изцяло отказа. Може някъде да съм пропуснал тема, ако е така , моля да ме извините и да ме препратите към темата. Ако не е така, някой , ако е имал такъв проблем, да даде съвет , как да оправя огледалото. Дали не е бушон за лявото огледало? гледах и клип ,в който един с РЪКА прибира огледалата, след , което ги отваря с бутона от страната на шофьора. Ще пробвам различни методи, но преди тях, ако някой даде съвет за бързо разрешаване на проблема( без закупуване на ново ) ще съм му благодарен. Пък, ако трябва да е види еладжия примерно, може да ме насочи - от Бургас съм.
- Tristaiosemnaiseis
- младши ентусиаст
-
- Кара: тист
- Мечтае да кара: непрекъснато
- Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;
exc написа:Аз писах, че е възможно, защото по шаси така излиза колата.Тоест, явно го има като вариант, поне преди фейса.
MULF 2 HIGH мисля, че се се вгражда при фейса, но не съм 100% сигурен.
Оказа се, че колата е с MULF 2 HIGH. Също така в менюто има опция TELEPHONE, но като цъкнеш казва да се обърнеш към дилър на марката. Според прочетеното в нета разбирам, че ако си прекарам микрофон и блутуут антена, следва да се кодира и да тръгне...
- djakere4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: камаз
- Детайли за колата: E90 320i 2005г.
Пръскалките на Е90 имат ли опция да се местят? Защото пръскат много ниско, в чистачките направо. Опитах се да ги повдигна, но не мърдат изобщо.
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk

- purpala_BMW
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 318i BMW f30 328i
Има ли във форума, тема за автоматичните скоростни кутий, или нещо писано за тях.
- djakere4a
- кандидат ентусиаст
-
Някой знае ли тази джаджа за какво е?

- cmapmep
- кандидат ентусиаст
-
Контролер за USB.
Audio Auxiliary Jack, USB Hub 84-10-9-200-503
- djakere4a
- кандидат ентусиаст
-
А къде стои в колата? Дадоха ми го бонус към новата навигация, но не знам нито къде стои, нито как да го вържа.cmapmep написа:Контролер за USB.
- cmapmep
- кандидат ентусиаст
-
На Х5 е в таблото, но за твоята не знам. Потърси по VIN.

- gemba
- Потребител
-
- Кара: БМВ 320д
- Детайли за колата: E91 320D 163 кс
Когато карам сам ми светва airbag, като возя някой /отпред/ не свети. Грешката е 93C2.
Някакви идеи как да се оправи ?
Някакви идеи как да се оправи ?