Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Колега познай тоя дроб черен ли е или бял?
И не е на 95 годишен...
И не е на 95 годишен...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Exclusive89 написа:Е.Димитров написа:Днес за съжаление почина един комшия от това нещо...
Човека може да е починал С корона, а аутопсия нещо?
И дядо ми е починал на 96г. едно време.. жив, здрав, прав.. както си цепил някакви дърва и заминал, ако беше сега със сигурност щеше да е заминал ОТ корона нали?....
Човека беше здрав, май въобще не четете , или четете ама никаква мисъл, или ...!
Малко мисъл ако се вложи в написаното от мен, щяхте да осъзнаете доста работи.
Човека всеки ден ходеше пеша по поне 4-5 километра, болен човек може ли го това, Вие можете ли го?!
Живееше на четвъртият етаж и всеки ден пеша на горе и на долу.
Разболя се от този вирус и за няколко дена се е влошил, 2 пъти е ходил до болница, но не е лежал в болницата.
Ама какво Ви обяснявам, самият стил на писане и глупостите , като въпрос и заключение говори много.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Exclusive89 написа:Е.Димитров написа:Днес за съжаление почина един комшия от това нещо...
И дядо ми е починал на 96г. едно време.. жив, здрав, прав.. както си цепил някакви дърва и заминал, ако беше сега със сигурност щеше да е заминал ОТ корона нали?....
Преди няколко дни почина мой колега, тази година направи 50. От коронавирус. Здрав човек, активен, на две места работеше, непушач, с дете на 12г. Миналата година е карал вирус някакъв с пневмония,сега пак двустранна. За една седмица рязко влошаване, няма къде да го приемат няколко дни, плаща на частна линейка която в крайна сметка го приемат на вечерта в болница, през ноща почива. Да сигурно не е бил най-здравия човек на света, но колко от близките ни на тая възраст са? Човека щеше да живее без коронавируса и без същия да гръмне здравната система. Сега оставя момиче на 12 полусирак..
Имам и още един случай на човек който не познавам пряко на под 60г.
То докато не се случи с някой познат никои не вярва какво му казва друг... Като пишете и се изказвате крайно не си мислете че света свършва на входната ви врата.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Е.Димитров написа:Човека всеки ден ходеше пеша по поне 4-5 километра, болен човек може ли го това, Вие можете ли го?!
Ако искаш да се пробваме с теб? Кой колко може да ходи и да бяга?
Аз да съм писал някъде, че е бил болен човека, май не четете и Вие?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Exclusive89 написа:Е.Димитров написа:Човека всеки ден ходеше пеша по поне 4-5 километра, болен човек може ли го това, Вие можете ли го?!
Ако искаш да се пробваме с теб? Кой колко може да ходи и да бяга?
Аз да съм писал някъде, че е бил болен човека, май не четете и Вие?
Определено, аз не ходя толкова пеша, но въпроса не е за мен.
Отново НЕ четете или поне не вниквате в написаното.
Мнението ми е, че този вирус е наистина непредсказуем или по научно му "Атипичен" .
И това, че някой го изкарват без симптоми или леко не означава, че е ривалентно за всички хора, без значение години.
Историята я казвам като факт, които доказва, че човек може да живее още години със стила си на живот, но при заразяване с този конкретен вирус, може да си отиде по-бързо, от колкото без подобно заболяване.
Но докато не се сблъска човек с подобен случай от първо лице, всичко му е конспирация и 5G.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Bavarcho написа:Exclusive89 написа:Е.Димитров написа:Днес за съжаление почина един комшия от това нещо...
Преди няколко дни почина мой колега, тази година направи 50. От коронавирус. Здрав човек, активен, на две места работеше, непушач, с дете на 12г. Миналата година е карал вирус някакъв с пневмония,сега пак двустранна. За една седмица рязко влошаване, няма къде да го приемат няколко дни, плаща на частна линейка която в крайна сметка го приемат на вечерта в болница, през ноща почива. Да сигурно не е бил най-здравия човек на света, но колко от близките ни на тая възраст са? Човека щеше да живее без коронавируса и без същия да гръмне здравната система. Сега оставя момиче на 12 полусирак..
То докато не се случи с някой познат никои не вярва какво му казва друг... Като пишете и се изказвате крайно не си мислете че света свършва на входната ви врата.
Преди 4-5 години брата на една моя клиентка беше на около 50 и малко. Той за разлика от твоя колега не беше карал пневмония преди една година и здравната система си беше ок. Разболя се от някакъв вирус и неусетно за няколко дни си отиде в болницата в Стара Загора от пневмония като от здрав рязко вдигна 40 температура и дотам. Хайде кажи ми къде е коронавируса тук? Имаме дори форумен пример от преди 2 години когато колегата Пол Старши Бог да го прости си отиде от пневмония и той. Много познати имам, а сина ми на 8 като беше от нищото направи пневмония и беше стигнал тежко състояние като не искам да обяснявам какво и как беше относно преминаването през всичко това и пак беше преди 4 години от някакъв обикновен вирус, но е страшно да ти кажат в едната болница, че "не е за тях" понеже на снимката виждат вода в едната част на белия дроб, която вода трябва с игла да се изтегли, а в другата болница да ти кажат да се молиш антибиотика да подейства и той подейства де като на екографа не видяха вода в дроба и било възможно просто ония дето казаха, че не е за тях да са били заблудени защото не можело със сигурност да се каже, че било вода, но го нямаше вече. При приемането едвам се движеше, а на предния ден нищо фрапиращо му нямаше и уж се беше възстановил от обикновеното вирусче.
Аз никога не страдам тежко от настинки и все на крак ги изкарвам както и короната сега като я минах, хапчета не пия, но преди 3 години от лек вирус не спрях да кашлям леко, но постоянно цели 40 дена докато ми мине ината и не послушах роднини да ида на рентген и се оказа бронхит от едната страна и пих антибиотик.
Пневмонията от десетилетия е сред водещите причини за смърт в света. Не казвам, че е розово положението, но не е много по-лошо от преди, просто е малко по-различно.
Последна промяна Top Gun Maverick на 09 Дек 2020, 10:59, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Bavarcho написа:Exclusive89 написа:Е.Димитров написа:Днес за съжаление почина един комшия от това нещо...
Преди 4-5 години брата на една моя клиентка беше на около 50 и малко. Той за разлика от твоя колега не беше карал пневмония преди една година и здравната система си беше ок. Разболя се от някакъв вирус и неусетно за няколко дни си отиде в болницата в Стара Загора от пневмония като от здрав рязко вдигна 40 температура и дотам. Хайде кажи ми къде е коронавируса тук? Имаме дори форумен пример от преди 2 години когато колегата Пол Старши Бог да го прости си отиде от пневмония и той. Много познати имам, а сина ми на 8 като беше от нищото направи пневмония и беше стигнал тежко състояние като не искам да обяснявам какво и как беше относно преминаването през всичко това и пак беше преди 4 години кюот някакъв обикновен вирус.
Аз никога не страдам тежко от настинки и все на крак ги изкарвам както и короната сега като я минах, хапчета не пия, но преди 3 години от лек вирус не спрях да кашлям леко, но постоянно цели 40 дена докато ми мине ината и не послушах роднини да ида на рентген и се оказа бронхит от едната страна и пих антибиотик.
Пневмонията от десетилетия е сред водещите причини за смърт в света. Не казвам, че е розово положението, но не е много по-лошо от преди, просто е малко по-различно.
И с това какво казваш?
Има вируси, които причиняват плевмония и са опасни. Много опасни!
Какво значение как се казва вируса, дали се казва ковид или онуй, или туй или както и да се казва. Обикновеният грип рядко причинява пневмония, освен това не е толкова вирулентен (заразен) и пак е опасен за здравето, защото оставя следи.
Този (ковид) е опасен, защото е непредсказуем (а типичен) и често води до усложнения, каквато е пневмонията. Докарва тежки симптоми, силно заразен е и не се влияе от медикаменти.
Ето за това е по-различен.
НО, по принцип аз съм на мнение, че не трябваше да се тръби толкова (честно!) по медии и всякакви такива неща, защото също много страшно е психозата и човек може да умре от страх в очакване, какво може да му се случи, докато е болен от ковид, че дори и да не е болен от ковид.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Утре ще изчезне тая корона и ще продължат да умират същите "здрави" хора от нормалните сезонни грипове . Чак такава драма не виждам в момента да се изкарва тая корона всемирното зло . Виждал съм хора да умират от грип на 35 , спортисти със завидна физика и после на аутопсията доктора вика сърцето като на 70годишен . Така че колкото толкова , аз го казах вече - на всеки 8 години се удвоява вероятноста човек да умре .Това че някой е дотикал 80 здрав прав вирус не го лови - моите адмирации , но зад всеки такъв има 10 дето не са имали тоя късмет и за тях никой нищо не казва .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Димитров, всъщност добавих за настина ми състоянието някои неща и казах каквото имам. Моето мнение е, че с никой вирус шега не бива, но преди тоя, по време на него и след него ще има достатъчно на брой коварни вируси от които всъщност нищо не се знае какво може да излезе, но не трябва да има психоза, понеже тя не само не помага но и пречи.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Психоза ако е имало беше Март месец, когато никой не знаеше нищо. Трябва да си доста безочлив да разправяш, че всичко е нормално като в пиковете имаше болници, в които 3/4 от лекарите са болни и леглата са напълно заети. Реално в момента в Бг е затворена някъде 10% от икономиката. Мерките ни са супер леки на фона това, което се прави в други страни, които уж са много "напред", а тука само се повтаря психоза, психоза
Ако масата хора знаеха къде се намират нямаше да има нужда и от това. Следващия цирк ще е как антиваксърите ще почнат да се изпоразболяват, като навлязат ваксините.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Жалко е но същите хора, които сега разправят че вируса не бил толкова страшен и че е нормално здрави хора да си отидат, Март-Април месец се смееха и питаха къде са болните от вируса. След това като положението започна да се сговнясва, същите започнаха да ги виждат тея болните но пък всеки го карал супер леко и било просто "грипче". Сега като се видя и другата страна на вируса(с много болни и смъртни случай), започнаха да познават много здрави хора на по 35 отишли си от едни грипче
Верно трябва ножа да опре до гърлото, човек да преосмисли малко нещата 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Жената и малкият са у дома, болни и двамата. Ама от какво точно - не успях да разбера...
Ходили до болницата, личният лекар им предписал антибиотици. Аз по принцип съм против, ама кой ме пита...
Цял ден съм с гумените ботуши в калта, мамка му. Те (ботушите) не пропускат, но вътре все е влажно, изглежда някакъв конденз... Така ми измръзват краката в тях, че после по един час не мога да ги стопля, егати. Ще взема и аз да се пиша болен, да си полежа поне един ден в апартамента на топло. Не помня кога за последно съм ползвал болнични, на тази работа съм от края на 2015-та.

Ходили до болницата, личният лекар им предписал антибиотици. Аз по принцип съм против, ама кой ме пита...
Цял ден съм с гумените ботуши в калта, мамка му. Те (ботушите) не пропускат, но вътре все е влажно, изглежда някакъв конденз... Така ми измръзват краката в тях, че после по един час не мога да ги стопля, егати. Ще взема и аз да се пиша болен, да си полежа поне един ден в апартамента на топло. Не помня кога за последно съм ползвал болнични, на тази работа съм от края на 2015-та.
Excellent! Steven is my name!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bavarcho написа:Exclusive89 написа:Е.Димитров написа:Днес за съжаление почина един комшия от това нещо...
Не спори на тази тема, ще се разочароваш колко тъпи и тесногръди могат да бъдат хора (поне в България). Половината не знаят разликата между вирус и бактерия, но са егати професорите. НЕМА коронова, всички са слабаци за тва са умрели, само бай тулуп е здрав... Знам, че бях казал че няма да пиша повече, но виждам че и ти си част от хората на които е починал близък и форумите специалисти са се впуснали да ти обясняват че всичко е конспирация.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Опааа масона се е събудил и пак ръси мъдрости.. и малко по-внимателно с хората кои са тъпи и кои не масонче измислено. Я прочети пак и кажи някъде дали съм споменал за конспирация?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Честно казано не видях някой да му казва, че това е конспирация, дори Джордана.
Но като писа колегата къде били болните и как здрави умирали, аз все още не познавам човек, който да има загинал близък или да има познат, който да има загинал близък. Единственият, който знам със сигурност, че го хвана корона след като влезе в болницата с диабет и бая други заболявания свързани със сърце и т.н. беше на 69 години и 160 кила някъде като в последните години презскочи трапа няколко пъти. Влезе без Ковид, там го хвана и за няколко дена тоя Ковид се развил и почина. То го бях споменал де. От друга страна знам за няколко починали, които си отидоха и се опитваха да ги пишат Ковид по думи на техни роднини.
И сега не обяснявам колко е ала-бала всичко, просто 1:1 това съм видял, другите неща са от медиите, които неща повтаря всеки.
Сега по радиото казаха, че от Гугъл дали изявление как най-търсената дума за 2020 в БГ е коронавируса като най-много са търсили това и всички производни неща от сорта симптоми, мерки, маски, последствията върху нашия живот и все такива не психиращи неща. Най-търсената личност в Гугъл за 2020 е Васил Божков, след това Тръмп, Байдън и Ким Чен Ун.
Викате психоза нямало...

Сега по радиото казаха, че от Гугъл дали изявление как най-търсената дума за 2020 в БГ е коронавируса като най-много са търсили това и всички производни неща от сорта симптоми, мерки, маски, последствията върху нашия живот и все такива не психиращи неща. Най-търсената личност в Гугъл за 2020 е Васил Божков, след това Тръмп, Байдън и Ким Чен Ун.

Викате психоза нямало...