За колите и кинтите....
Модератор: Общи модератори
- Гост
-
SlipKnoT написа:vld написа:MaXimal написа::mhihi:
Извинявам се за офтопика, но "полу-спраля" X3 2.0d не върви ли точно толкова колкото и "полу-бързо" е39 520i
Точно тая конфигурация на Жипката ще я разминавам като спрела с 17 годишното ми комби![]()
Виж ако е 3.0d e друга бира вече.
Абе шестака си е шестак
Стги бе.. Х3ката ще те бие, ако ще и 25 чипа да и сложиш на твоита кола..
Имах възможност да пробвам!
Х3 на 2км VS Е39 на 211Ккм !
2литра дизел - 2литра бензин!
150 коня-150коня!
изяждам я с 5цата.....!
тва джипа е 4х4,не знам си кви диференциали,екстри=кг!
не може да отлепи!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
MaXimal написа:Ами от гледна точка на икономията...дачията е за предпочитане спрямо Е30ката
ти пък стига с таз икономия ве - от глад си умрял , отпусни си малко душичката в името на кефа

Аз по цял ден карам чисто нова дачия логан и рено клио и после като се кача в Е30-ката - ЦАРРР

Последна промяна b2 на 26 Яну 2007, 15:13, променена общо 1 път
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
SKISABMW написа:SlipKnoT написа:vld написа:MaXimal написа::mhihi:
Извинявам се за офтопика, но "полу-спраля" X3 2.0d не върви ли точно толкова колкото и "полу-бързо" е39 520i
Точно тая конфигурация на Жипката ще я разминавам като спрела с 17 годишното ми комби![]()
Абе шестака си е шестак
150 коня-150коня!
изяждам я с 5цата.....!
не може да отлепи!
Е ако е чисто нова Х3ката... изчакай я малко да се поразработи.
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Нали говориме за старо ама яко, е39 520 за мен си е ново и слабо
е24 635 е първото за което се сетих подкрепяйки втория отговор а не
е39 и е38
тва стари коли ли са ве
е24 635 е първото за което се сетих подкрепяйки втория отговор а не
е39 и е38

тва стари коли ли са ве

- Гост
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
MaXimal написа:Добре де... да предположим, че твоят шеф е възрастен човек... решил е да си вземе джип, не го грее колко е бърз и тн... решил е да си угоди малко ... взел си е Х3. За какво му е аджеба да гледа коли втора употреба? Нищо, че са по-мощни и с повече екстри?
да си беше взел Х5, разбирам
ама Х3?!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Гост
-
vicho написа:MaXimal написа:Добре де... да предположим, че твоят шеф е възрастен човек... решил е да си вземе джип, не го грее колко е бърз и тн... решил е да си угоди малко ... взел си е Х3. За какво му е аджеба да гледа коли втора употреба? Нищо, че са по-мощни и с повече екстри?
ама Х3?!
Х5,ма новото - след фейса! оооххх ,Котьоооо! лигите ми изтекоха оня ден като го видях! беше с цолова регистрация-синьо!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
SKISABMW написа:SlipKnoT написа:vld написа:MaXimal написа::mhihi:
Абе шестака си е шестак
150 коня-150коня!
изяждам я с 5цата.....!
не може да отлепи!
Чети бе човек.. "17 годишно комби".. мислиш ли че става дума за Е39.. говорим за Е30 324тд с чип..
vicho написа:MaXimal написа:Добре де... да предположим, че твоят шеф е възрастен човек... решил е да си вземе джип, не го грее колко е бърз и тн... решил е да си угоди малко ... взел си е Х3. За какво му е аджеба да гледа коли втора употреба? Нищо, че са по-мощни и с повече екстри?
ама Х3?!
X5 3.0d май струва колкото X3 3.0d с всички екстри...А и в момента не е изгодно да си купиш Х5 при положение, че излиза след месец-два нов модел ...
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Човека сам си е прецинил и си е направил сметката за какво му е колата
позьори много ,иска да се покаже пред потенциални бизнес партньори с нова колица не за неговия джоб (и си всима 1 вариант),Но все пак 20 килки са 20к
както каза колеката може пък на човека да не са му наложащи екстри като биксенон и кожа но поне клима сигурно има но за неговите нужди е идеална(да стигне от т.А до т.Б)
Хората са го казали старото винаги излиза по скъпо (не визирам в случая Дачия логан
)
щом си е взел 2.0Д едва ли му е било кои знае какъв проблем да си вземе както казват някои якия мотор (3.0 бенц) и ваначалото на годината като доиде ред за данаци и ........
неговоря за бензина които ще му трябва да я изхрани ако минава да речем по 300км на ден
позьори много ,иска да се покаже пред потенциални бизнес партньори с нова колица не за неговия джоб (и си всима 1 вариант),Но все пак 20 килки са 20к
както каза колеката може пък на човека да не са му наложащи екстри като биксенон и кожа но поне клима сигурно има но за неговите нужди е идеална(да стигне от т.А до т.Б)
Хората са го казали старото винаги излиза по скъпо (не визирам в случая Дачия логан

щом си е взел 2.0Д едва ли му е било кои знае какъв проблем да си вземе както казват някои якия мотор (3.0 бенц) и ваначалото на годината като доиде ред за данаци и ........

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...