Формула 1 - обща тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Формула 1 - обща тема

Мнение от alekangg » 04 Дек 2020, 9:29

Никой не очаква да е на подиума, да вземе точки ще е достатъчно. Това, че някой луд очаква невъзможното е едно, а съвсем друго реалните очаквания на отбора и на него. Той няма да кара за първи път, видно е, че 2 години съотборника му-който и да е, не може да му вземе една квалификация, нито нищо.
Както се каза, той е един от най-добрите млади, просто е в най-слабия отбор.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 04 Дек 2020, 10:41

Мен тоя младок още изначало нещо не ме кефи, след състезанието в Турция ми се затвърди мнението с това негово изказване
„Ако искаш хаос и катастрофи, а пилотите да приличат на идиоти, то има други категории и спортове, където можеш да гледаш такова нещо. Формула 1 е състезание на най-добрите автомобили и пилоти, най-добрите отбори и писти. Този уикенд не бе това“, бе категоричен Ръсел

Ще го видим какво реално може в топ автомобил :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Дек 2020, 11:02

Не съм чел някъде да очакват от него само да е в десетката. Но може и така да говорят. Обаче реалните очаквания ще са далеч по-високи.

При всички положения ще е изключително интересно. Ако остане просто с някакви точки ще се развенчае митът за детето чудо с лоша кола. Ако вземе пък да спечели титлите на Хамилтън ще олекнат.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 04 Дек 2020, 11:12

Максимума е подиум за мен, което ще е като победа.
Според Норис и Льоклер може и да победи.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Дек 2020, 12:21

За победа чак не вярвам, по-скоро биха могли да го спънат ако тръгнат натам нещата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 04 Дек 2020, 13:10

Най-правилната оценка е, ако завърши преди Ботас или до него.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Дек 2020, 13:48

Top Gun Maverick написа:Е, да, ама то баща му го помня само с катастрофите. :mhihi:
.

Единственото вярно в поста ти :OT:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 04 Дек 2020, 17:02

За сега добре, Ръсел най-бърз в П1.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Дек 2020, 16:06

nxn написа:Няма как да се направи всичко, като има такава фрапантна шофьорска грешка просто е невъзможно, освен ако цялата писта няма по 1км в радиус от шосето има пясък и колите няма как да излетят, но както знаем това е невъзможно. Аз съм просто съм приел, при такива грешки ще има жертви, ако грожан беше умрял, щеше да е тъжно, но напълно очаквано и нормално. Да не погледнеш в огледалото може с 20 в града, но в формула 1 на първа обиколка, просто е нелепо.

Този дето е зад Грожан беше виновен, а той е Квят, защото този дето е зад теб е длъжен да те пази!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Дек 2020, 16:22

BMW_POWER написа:
Top Gun Maverick написа:Е, да, ама то баща му го помня само с катастрофите. :mhihi:
.

Единственото вярно в поста ти :OT:

И аз така мисла :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Дек 2020, 16:29

bmw maniqk ivo bmw написа:
nxn написа:Няма как да се направи всичко, като има такава фрапантна шофьорска грешка просто е невъзможно, освен ако цялата писта няма по 1км в радиус от шосето има пясък и колите няма как да излетят, но както знаем това е невъзможно. Аз съм просто съм приел, при такива грешки ще има жертви, ако грожан беше умрял, щеше да е тъжно, но напълно очаквано и нормално. Да не погледнеш в огледалото може с 20 в града, но в формула 1 на първа обиколка, просто е нелепо.

Този дето е зад Грожан беше виновен, а той е Квят, защото този дето е зад теб е длъжен да те пази!

Ходи ти да пазиш някой, който те задминава с 260 и завие така, че да ти закачи гумата. Ако Квият беше върнал газта нали се сещаш колко време щеше да загуби зад Грожан.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Дек 2020, 18:07

Вие може да мислите, но няма как да оборите фактите, нито грешно твърдение. Нещата, които написах ги има потвърдени първо от статистиката и хронологията на историята в точната им последователност, на всичко отгоре има и клипове. Не виждам кое е невярното от тези факти, но знам ли, може пък това, което съм видял и са записали историци и камери да не е така.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Дек 2020, 18:09

Top Gun Maverick написа:Вие може да мислите, но няма как да оборите фактите, нито грешно твърдение. Нещата, които написах ги има потвърдени първо от статистиката и хронологията на историята в точната им последователност, на всичко отгоре има и клипове. Не виждам кое е невярното от тези факти, но знам ли, може пък това, което съм видял и са записали историци и камери да не е така.

Явно гледаме различни факти, твърдения, статистики, хронологии, клипове и камери :yes:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Дек 2020, 18:15

Посочи ми едно нещо от написаното от мен, което да не е вярно хронологично. Ако нямаш какво може да кажеш, че нямаш време сега да търсиш и т.н.
Единствено мисля може да спориш за катастрофата 94-та, но тя хронологично пак си е там и нищо от фактите не се променя. Сигурен съм, че ако Хил можеше да върне времето назад, просто щеше да изчака правата след завоя за да изпревари Шумахер.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Дек 2020, 18:28

Top Gun Maverick написа:Посочи ми едно нещо от написаното от мен, което да не е вярно хронологично. Ако нямаш какво може да кажеш, че нямаш време сега да търсиш и т.н.
Единствено мисля може да спориш за катастрофата 94-та, но тя хронологично пак си е там и нищо от фактите не се променя. Сигурен съм, че ако Хил можеше да върне времето назад, просто щеше да изчака правата след завоя за да изпревари Шумахер.

Да направим по-лесното. Избери си ти, кое твое твърдение да оборя :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата