За колите и кинтите....
Модератор: Общи модератори
vld написа:MaXimal написа::mhihi:
Извинявам се за офтопика, но "полу-спраля" X3 2.0d не върви ли точно толкова колкото и "полу-бързо" е39 520i
Точно тая конфигурация на Жипката ще я разминавам като спрела с 17 годишното ми комби![]()
Виж ако е 3.0d e друга бира вече.
Абе шестака си е шестакNucl3arDru1D написа:опаа, ве4е имаме 2 Дачии
Тя била по убава от Рино Лигуна
Голямо геройство е да се изпревари кола тежаща 1820 кила и мощна 150 к.с.

P.S. Ако не се лъжа твоята кола беше леко пипната или се бъркам ?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
djordje написа:Това за дачиата вие го измислихте сами, човека беше писал за х3ка 2л дизел без екстри. Вие искате хем нови хем шестаци хем екстри и да върви много.
Батка става дума за това че за 60к. примерно ще вземеш Е90 320д дори без ксенон камоли кожа и тн..не съм сигурен дали ксенона не е сериен.
А за тия пари можеш да караш най красивото Е46 купе със всички екстри за модела и М пакет пак с тоя мотор 2.0д .
Е за тва става дума.
Дали ще избереш по старото купе но да има взичко дето може да ти направи кеф по някакъв начин или взимаш новия модел гол като пушка,само и само да е новата.
И после що има толкова много Е90-ки с оригиналните джанти

Що човека се е изцедил от всякаде ма кара новия модел.
А на светофара спира Е46 с М пакет купе джанти 18' и естесвено всички си чупат вратовете да я видят

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Нямат ксенон. Даже някой модели 5-тици идват без ксенон по дифолт
P.S. Дачия рулезззззз

P.S. Дачия рулезззззз
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

vld написа:djordje написа:Това за дачиата вие го измислихте сами, човека беше писал за х3ка 2л дизел без екстри. Вие искате хем нови хем шестаци хем екстри и да върви много.
Батка става дума за това че за 60к. примерно ще вземеш Е90 320д дори без ксенон камоли кожа и тн..не съм сигурен дали ксенона не е сериен.
А за тия пари можеш да караш най красивото Е46 купе със всички екстри за модела и М пакет пак с тоя мотор 2.0д .
Е за тва става дума.
Дали ще избереш по старото купе но да има взичко дето може да ти направи кеф по някакъв начин или взимаш новия модел гол като пушка,само и само да е новата.
И после що има толкова много Е90-ки с оригиналните джанти![]()
А на светофара спира Е46 с М пакет купе джанти 18' и естесвено всички си чупат вратовете да я видят
е това вече е друго, и аз щях да избера е46 в тоя случай, ама тука почнаха да говорат за дачии тия дето карат е30

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
абе дайте ми на мене Е30-ски аз кат по прост ша си карам дъртата кошница,па вий изпъвайте жилите така че да се виждат кат влезете в сервиза или по лесно да ви резнат тиквите през кръста 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
vld написа:MaXimal написа::mhihi:
Извинявам се за офтопика, но "полу-спраля" X3 2.0d не върви ли точно толкова колкото и "полу-бързо" е39 520i
Точно тая конфигурация на Жипката ще я разминавам като спрела с 17 годишното ми комби![]()
Виж ако е 3.0d e друга бира вече.
Абе шестака си е шестак
Стги бе.. Х3ката ще те бие, ако ще и 25 чипа да и сложиш на твоита кола..
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
djordje написа:vld написа:djordje написа:Това за дачиата вие го измислихте сами, човека беше писал за х3ка 2л дизел без екстри. Вие искате хем нови хем шестаци хем екстри и да върви много.
Е за тва става дума.
И после що има толкова много Е90-ки с оригиналните джанти![]()
е това вече е друго, и аз щях да избера е46 в тоя случай, ама тука почнаха да говорат за дачии тия дето карат е30
искаш да кажеш, че ще предпочетеш Дачия пред е30 ли?

ами ако разликата от 10к примерно решиш да я "бутнеш" в е30-ската