Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от zAcK » 24 Ное 2020, 19:00

Данните на НСИ за половината месец започват да изглеждат доста сериозни :dunno:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 24 Ное 2020, 19:18

slatanic написа:Сега ако кажеш,че са ти дали тая диагноза в Токуда и при определен лекар мисля да ходя да го линчуваме. :mhihi: Така за спорта,че го играх и аз миналата година тоя филм... :mhihi:

Хаха, не. Всъщност отидох в болницата тук В Търново с оплаквания, които ме преследват от 4-5 години вече и след 15 специалиста никой нищо .. та напрежение в коремната област, точно под гърдите + още доста неща свързани с нередовен стомах и черва, та влязох в болница и след гастроскопия лекарката ми каза, че имам малка херния и общо взето ме приключи с вдигане на тежести до де съм жив :D. Та така се озовах в София при доц. Атанасов, който отхвърли диагнозата :OT:

Сега покрай цялата тая работа с пандемията да ви кажа хич не ми се припарва до болница, въпреки, че така и не реших въпросните проблеми, макар и да имам някакъв малък напредък през годините.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 25 Ное 2020, 0:27

drifty написа:та напрежение в коремната област, точно под гърдите + още доста неща свързани с нередовен стомах и черва

Сигурно още в началото от това са почнали, но все пак - язвата изключиха ли я като диагноза? Усилва ли се в преходните сезони (пролет/есен)?
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Ное 2020, 8:54

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Ное 2020, 10:01

Тия педали затвориха всичко...
Някой с фейсбук да каже къде и кога ще има протести, че ми писна вече..
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 25 Ное 2020, 10:06

Май не всичко, което е лошото, защото някои, които уж не сме затворени, пак ще лапаме мухите като цяло с почти никаква работа.

Путките майни пак ще ни ограничат спорта и от там доброто здраве. Нямат си представа на мен как ми се отразява като спра спорта. И физически и психически.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 25 Ное 2020, 10:11

А кой те спира да тичаш, ходиш на лостове, или да си сложиш чувал в гаража да блъскаш, колкото да се поддържа форма? Освен ако не си професионален спортист де :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Ное 2020, 10:15

Аз имам приятел национал, готви се за олимпиада... кофти е. Една част от оборудването си е закарал в тях (поне живее на село и има къде), ама не е същото. Едно е да си мериш бицепса в кафето, друго е да си спортист и да целиш олимпиада.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Ное 2020, 10:17

3186 написа:А кой те спира да тичаш, ходиш на лостове, или да си сложиш чувал в гаража да блъскаш, колкото да се поддържа форма? Освен ако не си професионален спортист де :dunno:

Добре... Малкият както е на 7 ще го пратя да тича в парка или ще му сложа чувал в гаража...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 25 Ное 2020, 10:20

Получаваме каквото сме си залужили, вече 2ри месец всеки се мисли за велик и нищо не спазва, мисли се за по-умен и търси винаги оправдание и конспирация.
За спорта доколкото разбрах се спира само за юношите, т.е. за всички до 18г нагоре всичко ще си се провежда, тренира и т.н.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 25 Ное 2020, 10:26

drago_pavlov написа:
3186 написа:А кой те спира да тичаш, ходиш на лостове, или да си сложиш чувал в гаража да блъскаш, колкото да се поддържа форма? Освен ако не си професионален спортист де :dunno:

Добре... Малкият както е на 7 ще го пратя да тича в парка или ще му сложа чувал в гаража...

Мисля че за обявените(които едва ли ще останат само толкова де) 3 седмици все може да се намери алтернатива, дори с твое участие. При положение, че не си решил да го правиш следващия Гришо(или произволен друг), нали.. :dunno:

don_gori написа:Получаваме каквото сме си залужили, вече 2ри месец всеки се мисли за велик и нищо не спазва, мисли се за по-умен и търси винаги оправдание и конспирация.

Съгласен съм, уж обявени мерки за спазване на дистанция - в кафенетата са гъз до гъз. Издадоха заповед за вечерните заведения(макар и да няма кой знае какъв ефект към "кривата" на заразените), ганьовците направиха всякакви тарикатлъци за да я заобиколят, а сега онзи с мазната коса реве по медиите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 25 Ное 2020, 11:14

Който е с малки деца голям уй го чака тия 3 седмици. Аз поне мога да съм вкъщи и пак не ми го побира главата как ще работя и ще гледам 3 годишно, правещо поразии нонстоп, а за хората, които трябва да ходят на работа дори не мога да си представя как ще се справят.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 25 Ное 2020, 11:19

streetz написа:
drifty написа:та напрежение в коремната област, точно под гърдите + още доста неща свързани с нередовен стомах и черва

Сигурно още в началото от това са почнали, но все пак - язвата изключиха ли я като диагноза? Усилва ли се в преходните сезони (пролет/есен)?

Не съм забелязал някаква цикличност, нито мога да кажа, че от някаква храна със сигурност се чувствам зле.

Два различни лекаря в два различни града ми правиха гастроскопия - не откриха язва. И колоноскопия минах, там също нищо сериозно. Общо взето ми казаха, че е гастрит и колит + въпросната хиатална херния и "много гадни хемороиди", като в последствие два пъти ходих в София и първо отхвърлиха хемороидите, после и хернията. Само дето продължавам да не мога да стоя седнал като хората. При последното ходене просто ми казаха, че съм здрав и просто нервите ми идват в повече, та сега си търся друга работа, но с тия локдауни, всичко се срива :bang: :bang: :bang: Успокояващо поне беше преди 2 дни като се претеглих и видях, че теглото ми се е върнало към обичайното, че и малко отгоре, защото като излязох от болницата миналата есен и почнах да свалям и килограми, което при тегло от 60кг си е доста притеснително, като се има предвид, че не е като да не се храня :D

Ще го хвана някой ден скапания проблем, може би, но сегашната ситуация покрай тоя хаос си ми влияе негативно, въпреки, че дефакто пряко не ми се е отразила по никакъв начин.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 25 Ное 2020, 11:22

streetz написа:Който е с малки деца голям уй го чака тия 3 седмици. Аз поне мога да съм вкъщи и пак не ми го побира главата как ще работя и ще гледам 3 годишно, правещо поразии нонстоп, а за хората, които трябва да ходят на работа дори не мога да си представя как ще се справят.

Точно! И дали ще бъде само 3 седмици? А вие за спорта се загрижихте... Нали прочетохте, че затварят училищата и детските градини? Утре като ти върнат хлапето от ДГ - ставаш бавачка на пълен работен ден, какъв спорт? :mhihi: :mhihi:

Нашият тиквеник тъкмо беше започнал да схваща нещо, имаше някакви проблясъци, от време на време. Хайде сега един месец пак да спи до 10 часа и после да "учи" във фейсбука - ще забрави и малкото, което му беше останало в кратуната. Егати образованието, нямам думи направо, иде ми да ревна със сълзи... Не съм почитател на конспирациите, но започвам да мисля, че управляващите нарочно си отглеждат поколение от малоумници.
Последна промяна Borymeckata на 25 Ное 2020, 11:25, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 25 Ное 2020, 11:25

Borymeckata написа:Точно! А вие за спорта ли се загрижихте... Нали прочетохте, че затварят училищата и детските градини? Утре като ти върнат хлапето от ДГ - ставаш бавачка на пълен работен ден, какъв спорт? :mhihi: :mhihi:

Нашият тиквеник тъкмо беше започнал да схваща нещо, имаше някакви проблясъци, от време на време. Хайде сега един месец пак да спи до 10 часа и после да "учи" във фейсбука - ще забрави и малкото, което му беше останало в кратуната. Егати образованието, нямам думи направо, иде ми да ревна със сълзи... Не съм почитател на конспирациите, но започвам да мисля, че управляващите нарочно си отглеждат поколение от малоумници.

На мен децата са ми вкъщи вече от две седмици, трета карат, та отдавна го имам този проблем.

Нищо не правят и единственото им раздвижване беше спорт един-два пъти седмично.

А ученето е като при теб, никакво го няма. Повече ме притеснява обездвижването и асоциализирането.

Аз официално спирам да пиша в темата и форума, защото вече ще загубя добрия тон към някои хора на по-различно мнение, а не е като да заслужават лошото ми отношение. Чао на всички!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата