Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от Jordana » 24 Ное 2020, 8:29

За горните две мнения .. :mhihi:
GENERAL.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Ное 2020, 8:43

Borymeckata написа:Значи пчелния прашец едва ли е някаква панацея, но не пречи да го пробвате

При доста хора не се разбира със стомаха. Това не е мед.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 24 Ное 2020, 9:36

Миналата година съм пил тинктура от пчелен прополис,много е полезна.Тази съм на черен бъз,сутрин на гладно по една лъжица.Аз така всяка година ги менкам от началото на есента до края на зимата+чесън ,лук на вечеря и ракийка разбира се :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Ное 2020, 10:08

zAcK написа: Иначе навсякъде правят тестове за Ковид и има опашки, поне така забелязах :conf:

Аз му открих цаката съвсем случайно - във Вита PCR тестове се правят само със записан час. Часовете са през 15 минути и няма опашки, но е 125лв :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 24 Ное 2020, 10:18

Гледахте ли бившия зам. кмет на Пловдив, как са го арестували и изявлението му сутринта :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Ное 2020, 10:41

@drifty Оперира ме от ингвинална херния, лапароскопски.

Инак пчелният прашец е лудница, има почти всичко, което му трябва на човек - витамини, минерали, аминокиселини.. (на мен лично не ми действа добре, ама какво да се прави :lol: )
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 24 Ное 2020, 10:43

Bogat-Beden написа:@drifty Оперира ме от ингвинална херния, лапароскопски.

Инак пчелният прашец е лудница, има почти всичко, което му трябва на човек - витамини, минерали, аминокиселини.. (на мен лично не ми действа добре, ама какво да се прави :lol: )

В кисело мляко ли го слагаш?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Ное 2020, 11:24

steeN написа:
bum_bum написа:...

Тоз пък, наистина ли реши, че тебе те плаша нещо? Става въпрос, че както казваш, че бедните не могат да си позволят да боледуват, ЕС иска да сложи CO2 данък върху месото (и тва няма никаква връзка с кой и как го прозвежда) и ще направи така че да боледуват още повече, защото това ще намали драстично консумацията на месо, което му е основната цел.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Данъка, който имам предвид е за да отиде за хуманно отглеждане на животните. За СО данък не бях чувал. Явно е друга някаква идиотия.

Но да субсидираш 20 години дизелите и после да въведеш данък на кравите и прасетата щото пърдят е идиотия, която не бих повярвал, че и на Барни ще му хрумне.

А това, че ям най-скъпото месо не ме прави богат. Просто имам приоритети, други ги дават парите за Е шейсе,джанти или телефони. Но сме еднакво бедни :mhihi:

А относно вируса- кефи ме как пускат партенки за затваряне да видят реакцията и да решат какво точно да правят.

А за пчелния прашец, да има много витамини, минерали и не знам какво ама в едно кило :mhihi: Всяка полза от една лъжичка е плацебо.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Ное 2020, 11:24

Никъде не съм писал че си богат, дори изобщо не беше адресирано към теб, ти употреби "бедните" първо.

https://www.euronews.com/2020/02/05/the ... ate-change

Ето го предложението и плана.

Иначе за другото, то и чай от лайка дето някой написа също не е глупост. Натурално противовъзпалително. Просто когато играта загрубее самo с такива неща не става, щото са слаби.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 24 Ное 2020, 12:16

Е това сега съвсем оставам без думи за допълнителната такса за месото. Пълно джендерство. Ще ни правят вегани насила, с всичките последствия от това. Тоя Евросъюз е да не казвам каква сбирщина.

Аз за пореден път се убеждавам, че няма смисъл да се четат новини, дори и във форумите човек вече се натоварва вместо да разтовари. Накрая ще си взема телефон с копчета или направо с шайба и да се знае.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Ное 2020, 12:35

То тоя данък (без да съм чел предложението) няма да е някакви сериозни пари. Търговците и производителите ще си сложат по традиция 100-200% отгоре на него и в крайна сметка ще засегне само най-бедните, които и без това не ядат достатъчно месо и животински протеин.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 24 Ное 2020, 13:06

Don_Diego написа:
zAcK написа: Иначе навсякъде правят тестове за Ковид и има опашки, поне така забелязах :conf:

Аз му открих цаката съвсем случайно - във Вита PCR тестове се правят само със записан час. Часовете са през 15 минути и няма опашки, но е 125лв :bchug:

Надявам се да не прозвучи като реклама, все пак от вчера и аз съм официално положителен.
Тествах се в Бодимед в Люлин. Няма записване на часове, а на сайта на лабораторията предлагат и посещение по домовете и аз бях решил да се възползвам, ако има голяма опашка, но не се наложи.
Отидох около половин час преди началото на тестването и преди мен имаше две жени, след това докато започнат да приемат се събраха още 10-15 човека, което не е много, защото нещата се случват бързо. Някои хора освен pcr си правят и антигенен тест и те се бавят малко повече, защото им взимат и кръв.
Лабораторията ми я каза колега, който се тества (положителен) седмица по-рано, само че в Младост - също не е имало много хора.
Не знам дали са постоянни екипите в лабораториите, но колегата каза, че взимането на проба от носа му е било много неприятно, докато при мен жената беше много внимателна и даже се изненадах, че сме прилючили. Та аз препоръчвам люлинския клон.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 24 Ное 2020, 14:24

Bogat-Beden написа:@drifty Оперира ме от ингвинална херния, лапароскопски.

:OT: Аз отидох с диагноза хиатална херния - каза ми, че ми няма нищо :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 24 Ное 2020, 18:42

Сега ако кажеш,че са ти дали тая диагноза в Токуда и при определен лекар мисля да ходя да го линчуваме. :mhihi: Така за спорта,че го играх и аз миналата година тоя филм... :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Ное 2020, 18:53

drifty написа::OT: Аз отидох с диагноза хиатална херния - каза ми, че ми няма нищо :D
Мега добър е, можеш да го приемеш за окончателна диагноза. Аз четох 1-2 месеца, преди да избера дофтор..
Оставих само избор между него и още един спец по хернии и лапароскопски операции, ама оня другият има малко арогантно и надменно отношение и така отпадна...

c04 написа:В кисело мляко ли го слагаш?
Мне, директно го ръпах, малко все едно пасеш цветя или ядеш парфюм на прах, но в никой случай не е кофти, напротив.. Но езикът на тялото ми каза просто "нье" :dunno:

Иначе, забелязвам от вчера насам ми се покачва с някакви проценти обонянието.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата