Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
За горните две мнения .. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Borymeckata написа:Значи пчелния прашец едва ли е някаква панацея, но не пречи да го пробвате
При доста хора не се разбира със стомаха. Това не е мед.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Миналата година съм пил тинктура от пчелен прополис,много е полезна.Тази съм на черен бъз,сутрин на гладно по една лъжица.Аз така всяка година ги менкам от началото на есента до края на зимата+чесън ,лук на вечеря и ракийка разбира се 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
zAcK написа: Иначе навсякъде правят тестове за Ковид и има опашки, поне така забелязах![]()
Аз му открих цаката съвсем случайно - във Вита PCR тестове се правят само със записан час. Часовете са през 15 минути и няма опашки, но е 125лв

Гледахте ли бившия зам. кмет на Пловдив, как са го арестували и изявлението му сутринта 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
@drifty Оперира ме от ингвинална херния, лапароскопски.
Инак пчелният прашец е лудница, има почти всичко, което му трябва на човек - витамини, минерали, аминокиселини.. (на мен лично не ми действа добре, ама какво да се прави
)
Инак пчелният прашец е лудница, има почти всичко, което му трябва на човек - витамини, минерали, аминокиселини.. (на мен лично не ми действа добре, ама какво да се прави

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Bogat-Beden написа:@drifty Оперира ме от ингвинална херния, лапароскопски.
Инак пчелният прашец е лудница, има почти всичко, което му трябва на човек - витамини, минерали, аминокиселини.. (на мен лично не ми действа добре, ама какво да се прави)
В кисело мляко ли го слагаш?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Данъка, който имам предвид е за да отиде за хуманно отглеждане на животните. За СО данък не бях чувал. Явно е друга някаква идиотия.steeN написа:bum_bum написа:...
Тоз пък, наистина ли реши, че тебе те плаша нещо? Става въпрос, че както казваш, че бедните не могат да си позволят да боледуват, ЕС иска да сложи CO2 данък върху месото (и тва няма никаква връзка с кой и как го прозвежда) и ще направи така че да боледуват още повече, защото това ще намали драстично консумацията на месо, което му е основната цел.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Но да субсидираш 20 години дизелите и после да въведеш данък на кравите и прасетата щото пърдят е идиотия, която не бих повярвал, че и на Барни ще му хрумне.
А това, че ям най-скъпото месо не ме прави богат. Просто имам приоритети, други ги дават парите за Е шейсе,джанти или телефони. Но сме еднакво бедни

А относно вируса- кефи ме как пускат партенки за затваряне да видят реакцията и да решат какво точно да правят.
А за пчелния прашец, да има много витамини, минерали и не знам какво ама в едно кило

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Никъде не съм писал че си богат, дори изобщо не беше адресирано към теб, ти употреби "бедните" първо.
https://www.euronews.com/2020/02/05/the ... ate-change
Ето го предложението и плана.
Иначе за другото, то и чай от лайка дето някой написа също не е глупост. Натурално противовъзпалително. Просто когато играта загрубее самo с такива неща не става, щото са слаби.
https://www.euronews.com/2020/02/05/the ... ate-change
Ето го предложението и плана.
Иначе за другото, то и чай от лайка дето някой написа също не е глупост. Натурално противовъзпалително. Просто когато играта загрубее самo с такива неща не става, щото са слаби.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Е това сега съвсем оставам без думи за допълнителната такса за месото. Пълно джендерство. Ще ни правят вегани насила, с всичките последствия от това. Тоя Евросъюз е да не казвам каква сбирщина.
Аз за пореден път се убеждавам, че няма смисъл да се четат новини, дори и във форумите човек вече се натоварва вместо да разтовари. Накрая ще си взема телефон с копчета или направо с шайба и да се знае.
Аз за пореден път се убеждавам, че няма смисъл да се четат новини, дори и във форумите човек вече се натоварва вместо да разтовари. Накрая ще си взема телефон с копчета или направо с шайба и да се знае.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То тоя данък (без да съм чел предложението) няма да е някакви сериозни пари. Търговците и производителите ще си сложат по традиция 100-200% отгоре на него и в крайна сметка ще засегне само най-бедните, които и без това не ядат достатъчно месо и животински протеин.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Don_Diego написа:zAcK написа: Иначе навсякъде правят тестове за Ковид и има опашки, поне така забелязах![]()
Аз му открих цаката съвсем случайно - във Вита PCR тестове се правят само със записан час. Часовете са през 15 минути и няма опашки, но е 125лв
Надявам се да не прозвучи като реклама, все пак от вчера и аз съм официално положителен.
Тествах се в Бодимед в Люлин. Няма записване на часове, а на сайта на лабораторията предлагат и посещение по домовете и аз бях решил да се възползвам, ако има голяма опашка, но не се наложи.
Отидох около половин час преди началото на тестването и преди мен имаше две жени, след това докато започнат да приемат се събраха още 10-15 човека, което не е много, защото нещата се случват бързо. Някои хора освен pcr си правят и антигенен тест и те се бавят малко повече, защото им взимат и кръв.
Лабораторията ми я каза колега, който се тества (положителен) седмица по-рано, само че в Младост - също не е имало много хора.
Не знам дали са постоянни екипите в лабораториите, но колегата каза, че взимането на проба от носа му е било много неприятно, докато при мен жената беше много внимателна и даже се изненадах, че сме прилючили. Та аз препоръчвам люлинския клон.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Bogat-Beden написа:@drifty Оперира ме от ингвинална херния, лапароскопски.

Сега ако кажеш,че са ти дали тая диагноза в Токуда и при определен лекар мисля да ходя да го линчуваме.
Така за спорта,че го играх и аз миналата година тоя филм... 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мега добър е, можеш да го приемеш за окончателна диагноза. Аз четох 1-2 месеца, преди да избера дофтор..drifty написа::OT: Аз отидох с диагноза хиатална херния - каза ми, че ми няма нищо
Оставих само избор между него и още един спец по хернии и лапароскопски операции, ама оня другият има малко арогантно и надменно отношение и така отпадна...
Мне, директно го ръпах, малко все едно пасеш цветя или ядеш парфюм на прах, но в никой случай не е кофти, напротив.. Но езикът на тялото ми каза просто "нье"c04 написа:В кисело мляко ли го слагаш?

Иначе, забелязвам от вчера насам ми се покачва с някакви проценти обонянието.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"