Бургас-седмични сбирки - 15:00
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Man In Black
- Потребител
-
искам да ви питам как да си сложа angel eyes без да сменям фаровере има ли само рингове които да се слагат знам 4е за голф има в хелата но за бмв не мога да намеря а все пак бмв са ги измислили
разбрах 4е в америка има и могат да ми доставят ама то колкото фаровете 6те ми излезе
разбрах 4е в америка има и могат да ми доставят ама то колкото фаровете 6те ми излезе
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Man In Black
- Потребител
-
каде да го намеря някакъв адрес или телефон?
а и ти като ми писа се сетих да те питам специално тебе лесно ли се прави таблото да свети друг цвят за6тото това оранжево не ми харесва искам да свети 4ервено 
- Man In Black
- Потребител
-
отзаде с лента ли е или с крушчици и светоносители ония пласнаски кото разпраскват светлината настрани 
- Гост
-
Таблото отзаде е с две обикновени крушки като тези на габаритите и една оранжева пластмаса да разпръсква светлината.
Аз на моето табло му боядисах пластмасата и сложих 4 диода вместо крушки ама първо свети по-слабо и второ няма реглаж на силата на светене
И сега си търся друго та да експериментирам с него щото иначе не става и ще го накарам да светне червено
Аз на моето табло му боядисах пластмасата и сложих 4 диода вместо крушки ама първо свети по-слабо и второ няма реглаж на силата на светене
И сега си търся друго та да експериментирам с него щото иначе не става и ще го накарам да светне червено
- Man In Black
- Потребител
-
зна4и ако спожа червени диоди и изобщо някакъв диод няма да мога да регулирам светлината така ли
аз да ти кажа си смених крушката с диод на ключа за фаровете ама много си играх и на климатика отзаде върху оранжевото налепих 4ервено специално фолио и сега свети 4ервено но по-слабо и ще трябва да купя от пандата по силна крушка или да сложа диод ама нз как ще сложа там.ина4е таблото, 4асожника, там за регулирането на фаровете и коп4етата за джама още не сам ги барал и затова искам савет дали да се захващам или да търся някой който разбира или да оставя така да си бъде 
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Аз съм си направил всичко червено без таблото
, ама и него скоро време ще го направя
, засега само стрелките му направих червени вчера докато си слагах ринговете на километражите
климатроника го направих с червено прозрачно фолио, ключа за фаровете също с фолиото и плюс това боядисах всички светловоди със червен маркер, борд компа го направих като смених диодите на копчетата, а дисплеите им махнах оранжевата бленда и сложих оризова хартия на нейно място и вместо крушки запоих червени диоди, които разпръскват светлината, от тея за габаритите
копчетата на ел.стъклата са ми сини в момента, но и на тях ще им дойде времето
Ето една размазана снимка, ама толкоз може апарата на тъмно

- Man In Black
- Потребител
-
ок като се жидим 6те говорим
а за по силните кру6ки си го мислих и аз същото 4е ше нагрява повече и ше стопи вътре пласмасите
- BMW_mania4e
- Потребител
-
- Кара: jenite da se podmokrqt
Остават още 38 часа 31 минути и 24 секунди до часът на срещата

BMW Is The Best
BMW e Ne ProSTo KoLa ToVa E NaChIN Na JiVoT
:):)
BMW e Ne ProSTo KoLa ToVa E NaChIN Na JiVoT
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Хубаво че не ва видяха модовете че много бой
Неделята съм Оут
Тия грипове хрипове ма повалиха много грубо
ама за другата седмица 
Тия грипове хрипове ма повалиха много грубо My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Чакам и се надявам да се съберем повече. Взимаш хаповете и там
.
Такива болен съм не се приемат
. Надявам се да се съберем група. Айде и в 2 и 40 съм там. Видях една сливенска Е36-ца сега надявам се да мине. 
Такива болен съм не се приемат