Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Криптовалути
Една хубава статия от форум(и сайт де) който следя от известно време:
https://m.investor.bg/kriptovaluti/491/ ... 16255/amp/
Абе както се казва, самтаймс люн, самтаймс уин.
https://m.investor.bg/kriptovaluti/491/ ... 16255/amp/
Абе както се казва, самтаймс люн, самтаймс уин.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Top Gun Maverick написа:Вече повечето електромери не стават за "промоции".
Кви истории за служители с Q7-ци съм слушал

BaDxBoY написа:Незасимо от трудноста.
https://incheonbitcoin.shop/shop-asic-m ... &order=ASC
https://www.cryptocompare.com/mining/ca ... gPoolFee=1
Сметките ми изглеждат прекалено добри и примамливи ? Къде е уловката тук ?
Уловката е че правиш пре-ордър на нещо. Повярвай, че докато то стигне до теб вече ще има 10-тки хиляди работещи от този модел (или тази ефективност) в мрежата и трудността ще е друга, а следователно и добива ти. За дребна риба освен ако не си на безплатен ток просто няма как да стане...
Top Gun Maverick написа:Вече повечето електромери не стават за "промоции".
https://www.hackmeters.com/pricing/#page-content
Виж руснаците какъв сайт са направили даже

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Водомерите стават и с един магнит само, ама тия новите електромери...кофти малко, а и ако ги разкрият ги сменят и само къде са дадени пари. Те и тука тарифите май близки бяха. Уж в Русия супер и всичко евтино и ток едва ли не без пари, а виж ги. 

In God we trust, all others we track.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Етера катери тези дни. Уж излизат новини, че нямало да може да пуснат 2.0, а той си поскъпва
Биткойна и той държи над 18000$
Акциите от друга страна от лятото се замотаха около едни нива и вероятно доста хора правят пари, както и доста цъкащи на ЦФД-та и т.н. разни стопове ги разкатаха

Биткойна и той държи над 18000$

Акциите от друга страна от лятото се замотаха около едни нива и вероятно доста хора правят пари, както и доста цъкащи на ЦФД-та и т.н. разни стопове ги разкатаха

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Много са гадни тия моменти с пиковете, попринцип съм решил да инвестирам дългосрочно малки суми но ежемесечно в биткойн щото наистина смятам че ще дойде време когато ще струва доста повече от сега. Обаче сега почват да ми се въртят мисли като стигне някаква цифра(която още не съм решил колко) да продам и да изчакам корекция за да купя отново. Обаче за тая работа си трябват топки, щото има 2 други варианта които не ме кефят, единия е че такава корекция така и не идва и той никога повече не пада под цената на която съм продал и той е г/д по-добрия, щото и да влезна пак съм загубил сравнително малко. По-гадния е, чакам чакам да реша че няма да коригира да влезна на по-висока цена от тази на която съм продал и да той да падне
Предполагам в крайна сметка ще си hodl-вам и ще си смятам колко съм можел да съм напред ако...
ПП Моята прогноза е, че биткойна ще задържи тия нива под-около абсолютния си максимум от 20к, докато алтовете ще избухнат съвсем скоро. Или поне така се надвявам, че имам едни няколко различни койна, включително 1000 рипъла купувани още 2017 на около $0,40 и които до скоро бях отписал, ама сега има шансове да изплуват пък даже и напред да излезна. И тука съм в дилеми кво да ги правя, ама тях по-скоро ще осребря в момент в който преценя че са си стигнали около пика и да вкарам парите от тях в биткойн при следващата му корекция.

ПП Моята прогноза е, че биткойна ще задържи тия нива под-около абсолютния си максимум от 20к, докато алтовете ще избухнат съвсем скоро. Или поне така се надвявам, че имам едни няколко различни койна, включително 1000 рипъла купувани още 2017 на около $0,40 и които до скоро бях отписал, ама сега има шансове да изплуват пък даже и напред да излезна. И тука съм в дилеми кво да ги правя, ама тях по-скоро ще осребря в момент в който преценя че са си стигнали около пика и да вкарам парите от тях в биткойн при следващата му корекция.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Биткойна пак се надъха - $18,677
Аз затова имам някви Етери от няколко години и не ги барам, че най-много да сбъркам. Да стоят там, пък каквото стане. Прежалил съм ги. Вземал съм ги на сто и нещо долара мисля. Имам и алтове, дето ги менкам, мятам в Binance мъча се, пак ги връщам в Coinbase. Ама Етерите не ги барам, защото най ми допадат като идея
Да видим. Други, които скоро взех са тия Tezos. И те ми допаднаха, та си държа 300 от тях 

Аз затова имам някви Етери от няколко години и не ги барам, че най-много да сбъркам. Да стоят там, пък каквото стане. Прежалил съм ги. Вземал съм ги на сто и нещо долара мисля. Имам и алтове, дето ги менкам, мятам в Binance мъча се, пак ги връщам в Coinbase. Ама Етерите не ги барам, защото най ми допадат като идея

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
b_u_b_o написа: ...включително 1000 рипъла купувани още 2017 на около $0,40 и които до скоро бях отписал, ама сега има шансове да изплуват пък даже и напред да излезна.
Един ден по-късно вече си на печалба

Това се забелязва винаги, като скочи биткойна - след няколко дни избухват и останалите

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Аз снощи видях, че го има рипъла у Револют и не се стърпях и зех за 1к. Вече съм м/у 15-20% напред ама гоня удвояване, доста прогнози предричат да подмине 1$ даже до 1-2 седмици. Абе адреналин да има... 
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

b_u_b_o написа:Аз снощи видях, че го има рипъла у Револют и не се стърпях и зех за 1к. Вече съм м/у 15-20% напред ама гоня удвояване, доста прогнози предричат да подмине 1$ даже до 1-2 седмици. Абе адреналин да има...
Вече би трябвало да си на над 40%
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-

Даже 50%, амаа вече почвам да се замислям дали да не чакам повече щото всички прогнози са да стигне all time high в близките седмици което ще е х10 и много ме изкушава да го чакам. Ще видим, но предстои още една интересна крипто коледа след 3 години чакане

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
b_u_b_o написа:Ще видим, но предстои още една интересна крипто коледа след 3 години чакане
Предстои май, да

Сега гледам Етериума последните 1-2 дни го стекват яко - https://launchpad.ethereum.org/
Наблюдавам го от няколко часа, ако продължават като до утре ще са готови да пускат 2.0

Стекнали са над 200 милиона $ вече. Наистина ще е интересно следващите седмици.

b_u_b_o написа:
Даже 50%, амаа вече почвам да се замислям дали да не чакам повече щото всички прогнози са да стигне all time high в близките седмици което ще е х10 и много ме изкушава да го чакам. Ще видим, но предстои още една интересна крипто коледа след 3 години чакане
Нещо четох наскоро за 12ти декември, щял да се срине, но въобще не помня за какво ставаше на въпрос. Проучи из мрежата, може да ти е полезно.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Ми аз чета, ама то е същото положението като предишния пик. Едни казват скам е, други обясняват как ще стане 4-7-10-14$, та даже някъв твърдеше че xrp ще стигне 2500$ някога си в неизвестното бъдеще
Слагам си автоматична продажба на примерно 20% над това което съм купил и спя спокойно и чакам да забогатея
Най-трудно ще е да реша кога ми стига и да излезна, щото после ще гледам как още хвърчи на горе и ще ме е яд или ще падне преди да продам и пак ще ме е яд...та все няма да има угодия. Ама след като го играх тоя филм веднъж 2017та, сега ми е доста по-спокойно и се чувствам по-уверен в ситуацията.