Не загрява
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
bum_bum написа:BOBSI_BMW написа:сега е африка в колата нали![]()
![]()
Ами беше африка до сутринта, а сега незнам какво е щото ми се счупи горивната помпа и вече ми се реве направо от тая кола... Незнам дали аз съм взел най- строшеното бмв на света, но ако щете вярвайте от август месец до сега само веднъж съм паднал под 600лв за ремонти месечно. И това ако не е ентусиазъм.. ама вече взе да ми се изчерпва!
спокойно 6те свикне6

днес го смених термостат4ето , но ми коства6е изклю4ително големи усилия!!!
и преди някой е пипал около термостата при М42 са 4-ри болт4ета 8мм с глави за клю4е 10, до тук всеки би си казал 10мин работа ама нее,докато развивах едното от долните болт4ета ми се стори хлабаво и наистина видях 4е резбата я няма както и да е слагам термостата ама не мога да стегна няма резба изядена

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
alx написа:.. и си си смъкнал 3-4 коня..
студения термостат има полза от него че компютъра държи повече аванс на запалването ерго повече кончета...

а за аванса

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
нема да се косиш не са мноо скъпи частите аз поне сам сменил всичко...около 30лв. са тампоните на носачите, 35-40лв са шарнирите, накраиниците и те са там някаде това е за един брой...Alexi написа:Аз да чукна на дърво от една година я карам мойта и за таз година съм дал всичко на всичко 300 лв. за ремонти .. напоследак предницата се обажда нещо ,все нямам време да я закарам на майстор..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ludiagsm написа: спокойно 6те свикне6, е ако не го ръ4ка6 набутването ти 6те спре, но при мен няма край
ми не го ръчкам. на градско сменям на 2000- 2500 оборота, т.е. не я напъвам никак. а извънградско карам до 150-60, което пак не мисля да е голям зор за тоя двигател
Оказа се, че помпата си е ок, ама там където спирам явно има мишки и изяли кабелите (мамицата им, само да видя мишка от тук нататък...)
Обаче се оказа пък че турбото е омаслено от долната страна и трябва да го карам на диагностика да видим пък на него какъв му е проблема.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
BOBSI_BMW написа:нема да се косиш не са мноо скъпи частите аз поне сам сменил всичко...около 30лв. са тампоните на носачите, 35-40лв са шарнирите, накраиниците и те са там някаде това е за един брой...Alexi написа:Аз да чукна на дърво от една година я карам мойта и за таз година съм дал всичко на всичко 300 лв. за ремонти .. напоследак предницата се обажда нещо ,все нямам време да я закарам на майстор..![]()
![]()
![]()
Баси дървото съм изял, аз шарнирите ги плащах на 180лв единия (дълъг, къс и тампона). Лемфьордер май бяха.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
а аз ти казвам цени на СИМЕОН ....аз от там си ги взех и от познати и нямам проблемbum_bum написа:BOBSI_BMW написа:нема да се косиш не са мноо скъпи частите аз поне сам сменил всичко...около 30лв. са тампоните на носачите, 35-40лв са шарнирите, накраиниците и те са там някаде това е за един брой...Alexi написа:Аз да чукна на дърво от една година я карам мойта и за таз година съм дал всичко на всичко 300 лв. за ремонти .. напоследак предницата се обажда нещо ,все нямам време да я закарам на майстор..![]()
![]()
![]()
Баси дървото съм изял, аз шарнирите ги плащах на 180лв единия (дълъг, къс и тампона). Лемфьордер май бяха.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
BOBSI_BMW написа: а аз ти казвам цени на СИМЕОН ....аз от там си ги взех и от познати и нямам проблем
То и аз от Симеон и пак от познати. Това при теб цената на 3- те неща ли е или само на едното?
Щото ако е и на трите да ходя да ги газя с колата ония.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Аз преди два месеца и половина смених всичко по предницата - ако ви интерисува ето тука съм постнал разбивка на цените http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=36714&highlight=#36714
Щото такива цени като 180 лв. за един шарнир ми се виждат космически
Щото такива цени като 180 лв. за един шарнир ми се виждат космически

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Явно има нещо куцо при мен. Ама вече съм ги дал, майната му. Занапред ще внимавам.
преди време 4есто ходех в един сервиз в който мразеха марката БМВ
та там се ми викаха 4е бмв не е спортен автомобил купи си пежо

казах 4е понеже бмв има скъпа подръжка и който го кара зна4и има пари4ки

само да можех да се излекувам да не се ръ4кам, ама не постоянно разни комплексар4ета с вървя6ти малки 4екийки от сорта на голф2 и други подобни с възрастова граница под22 години, които с вървежа на евтината кола се опитват да избият коплекса от това 4е не могат да си позволят да карат луксознто и скъпо за подръжка бмв, та затва постоянно съм в разход бензин накладки , задни гуми и тн да не забравяме и маслото!!! въпреки 4е новия ми двигател се държи у4удва6то добре:,но както и да е извинете ме зе отклонението просто така ми дойде

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Dimitar написа:bum_bum не си само ти така. То при тая марка няма и как да е иначе![]()
![]()
Това, че само като те видят с бмв и цените автоматично се покачват с 20- тина процента е едно на ръка

57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4