Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Re: iOS тема
Препоръчвам за кейс Ringke Air. Май в Dice го има. Запазва формата на телефона, пази достатъчно, прозрачен е и не къса джоба като цена. Много съм доволен.
о, за кейсове има само една фирма за мене - spigen... до сега лоши гащи от тях не съм видял- също цените им са много прилични
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
А, на моя последния спиген имаше отзад една емблемка “la manon”, квото и да значи
Та обели се и падна преди няколко месеца.
На 5-цата му се спука обръча, който се надяваше на кейса там. Но пък им пратих снимка и ми пратиха нов.
Та и те не са нищо повече от качествена китайска направия ама сравнено с тия от 2лв са къде, къде.

На 5-цата му се спука обръча, който се надяваше на кейса там. Но пък им пратих снимка и ми пратиха нов.
Та и те не са нищо повече от качествена китайска направия ама сравнено с тия от 2лв са къде, къде.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Моя е силиконов за 10 кинта от пазара.Телефона е изпускан 3-4 пъти.Имам само спукан протектор , по апарата щети няма.Кейса , ей ся да го сложа на витрината 100% ще го продам като за нов.
Преди за старото се , бях купил някакъв супер-дупер , ултра космически напомпан "калъф" за някви бая пари , след няколко седмици носене , забелязъх че гърба на телефона е окипазен зверски - целия метал беше станал на някакви точици - тва нов телефон ей
и така си е и до ден днешен.
Защо и как стана така не знам
- мисля че събираше прах , и от там бяха останали тия белези.
Снимката е скорошна , но телефона си е така от третата седмица

Преди за старото се , бях купил някакъв супер-дупер , ултра космически напомпан "калъф" за някви бая пари , след няколко седмици носене , забелязъх че гърба на телефона е окипазен зверски - целия метал беше станал на някакви точици - тва нов телефон ей

Защо и как стана така не знам

Снимката е скорошна , но телефона си е така от третата седмица

Аз си поръчах 2 от китай от най-евтините още преди да ги обявят и като дойдат тези дни отивам в мтел. От 6-7 години карам с китайски и няма ядове, изтърване всичко, а и протектори не слагам.
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Телефона си го нося в кожен калъф Бугати, защото харесвам всичко да ми е в кожени калъфи, а и марката ми допада като качество и гаранции.
Някак не ме кефи да дам 1300-1600лв за телефон и да пипам после китайски силикон/полиуретан за 2$, 80лв или 100€... Реших просто да започна да внимавам в един момент и за последните 7г съм си изпускал телефоните два пъти. Щетите са минимални.
Ако ми се пипат евтини пластмаси - ще си купя хуямиразвей или ксилометазолина на телефоните, дето не мога да го произнеса.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Някак не ме кефи да дам 1300-1600лв за телефон и да пипам после китайски силикон/полиуретан за 2$, 80лв или 100€... Реших просто да започна да внимавам в един момент и за последните 7г съм си изпускал телефоните два пъти. Щетите са минимални.
Ако ми се пипат евтини пластмаси - ще си купя хуямиразвей или ксилометазолина на телефоните, дето не мога да го произнеса.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Някой има ли впечатления от Big Sur? Вчера я инсталирах на Еъра и ми се струва, че много бързо ми издухва батерията. Малко ми прилича на операционна система, пригодена за тъч скрийн. Като че ли работи малко по-бързо от Каталината, но може и да са забързили графиката при отваряне на прозорците.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ukelichko написа:Някой има ли впечатления от Big Sur? Вчера я инсталирах на Еъра и ми се струва, че много бързо ми издухва батерията. Малко ми прилича на операционна система, пригодена за тъч скрийн. Като че ли работи малко по-бързо от Каталината, но може и да са забързили графиката при отваряне на прозорците.
Аз я сложих на двата Мак-а още като излезе. На тоя на 6 години и на новия 16-инчов. И на двата работи супер и батериите се държат добре. Особено като се има предвид, че на 6-годишния не му е сменяна и е на няколкостотин цикъла.
Иначе нормално да ти прилича на OS за тъчскрийн. Новите Macbook-ци и Mac Mini с новите ARM процесори започнаха да пристигат и първите потребители да ги тестват и да пускат ревюта. Направо разцепват като производителност и живот на батерията, та това е бъдещето. Приложенията от телефони и таблети на Apple работят върху тях, та няма как. Това е правилният път и колкото и да ги хейтят разни хорица, пак зададоха посоката. Колко ARM-базирани лаптопи имаше до момента, всичките са пълен шит. Някой чу ли, че преди седмица HP тийзнаха ново ужким яко подобие на лаптоп с ARM?

Сега всички ще се преориентират, като видят, че може да направиш брутален лаптоп и без Intel процесор

P.S. За Андроид хейтърите, днес чух, че вече се поддържало GPay в България официално

Да видят най-накрая и те колко е яко, да не ползваш PIN никъде

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Може и да се заблуждавам за батерията, защото не го зареждам често. Относно плащането с Гъгъл пей, малко ми стана странно, защото с АйфонЯ съм навъртял хиляди вече. Само на Спиди безконтактните терминали не го ловят и няколко пъти изпаднах в кофти ситуации.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Моджо написа:Ииии къф кеф да немаш пин. Алеле смееех.
Ти сериозен ли си

- Вариант 1 - плащам с карта в Еконт пратка за 300 лева - трябва да въведа пин и да го крия някой да не го види;
- Вариант 2 - плащам с телефона в Еконт пратка за 300 лева - вместо пин ползвам FaceID, което е хиляди пъти по-сигурно и никой не може да го имитира/копира и т.н. Съответно не въвеждам пин.
Да не говорим, че картите ми не ги нося в мен, защото са ми електронни в Wallet-а в телефона и нищо не можеш да им направиш, защото трябва първо да отключиш телефона, който практически не може да бъде отключен ако ти го откраднат и т.н.
Пак ли ще кажеш, че това е смех?

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

И аз съм с Биг сър на еъра. Като батерия не мога да кажа нищо, че го ползвам основно на кабел и моята за под 200 цикъла е вече за боклука, на 50% гасне от веднъж
Иначе засега впечатления - различно, ама нито по-добро, нито по-лошо. Малко по-шаренко, други звуци... в реалната производителност разлика не намирам.
Писах го в другата тема, ама да питам и тук...

Иначе засега впечатления - различно, ама нито по-добро, нито по-лошо. Малко по-шаренко, други звуци... в реалната производителност разлика не намирам.
Писах го в другата тема, ама да питам и тук...
grkv написа:Имам 2 смарт телевизора, които имат нещо като хромкаст в себе си, но не мога да намеря правилната програма с която да им подавам сигнал през интернет.
С хромкаста на третия телевизор ползвам Airflow + Airflow remote на телефона и всичко си е супер, ама пустото не намира телевизорите. Пробвах разни други - Soda player, Elmedia, 5kplayer и намират само хромкаста, но не и телевизорите.
Единствено MKPlayer намира телевизорите и киното върви, но пък няма апликация за дистанционно... а за всяка серия на сериал да ставам от спалнята до кухнята, че да сменя - тц.
Най-лесно е да купя още два Хромкаста и да си реша проблема, ама ако телевизорите го имат устройството в себе си е малко тъпо да купувам допълнителни, само защото не си намирам програма с която да подам сигнал...
едит: говорим за плеър за макбук и айфон
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Какво ги правите тия батерии та се скапват? На двата ми Мак-а са по над 400 цикъла и си държат нормално.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Нищо не ги правим . На 131 цикъла се скапа . Като поне през ден е работил по час-два поне само на батерия ( тоест не е само на зарядно ) . 200 паунда смяна и 3 месеца гаранция . Сега е на 4 месеца и вече е на 96% healt .
Health Information:
Cycle Count: 49.
Обожавам си маковете ( все прот_а )....... но батериите са им пълен кенеф ( изключвам това , че когато пък работят карат по 10 часа
) Утре приятел ще ходи да сменят неговата на 15" про .... надута е като бременна жена в 6 месец

Със всяка изминала година ми падат в очите . Не , че следващият няма да е пак Pro .... ама що да е така

Health Information:
Cycle Count: 49.
Обожавам си маковете ( все прот_а )....... но батериите са им пълен кенеф ( изключвам това , че когато пък работят карат по 10 часа

Със всяка изминала година ми падат в очите . Не , че следващият няма да е пак Pro .... ама що да е така

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "