Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
steeN написа:Това с дистанцията е бясна селения, че не се спазва. Ние така или иначе се движим като овце, ама сега в тази ситуация е 10 пъти по-дразнещо.
Мене не смеят да ми ги правят тия хватки, ама за всеки случай си слагам количката между мен и задния
То проблема беше че имаше количка между тях обаче продуктите им беха един до друг т.е след разделителната линийка ...бе откачена работа, просто хората са откачили тотално ,и недай си боже некой да кихне....сигурно ако се изсереш(с извинение) между стилажите ше събереш одобрение повече от колкото ако кихнеш

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Първият вариант на Ковид-19, според учените от Виена, се отличава със симптоми, характерни за сезонния грип – повишена температура, обща отпадналост, кашлица. Втората форма се отличава с това, че се проявяват предимно симптоми като хрема, кихане, запушен нос или неприятно усещане за пресъхнало гърло.
Третият вариант на Ковид се изразява само или предимно чрез болки в мускулите и ставите, а четвъртият вариант – чрез ясно изразени възпаления на очите или на лигавиците. В петия комплекс от симптоми са групирани проблеми, засягащи белите дробове – например възпаление на белия дроб или остър задух. Шестата форма на заболяването води предимно до проблеми в стомашно-чревния тракт - разстройство, усещане за тежест в коремната област, които понякога са придружени и от главоболие. Седмата форма на проявление на Ковид се характеризира със загубата на обоняние и вкус. По отношение на седмата група учените установили и това, че от тези симптоми страдат предимно хора с относително „млада имунна система“.
https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D1%8 ... a-55497394
Интервюто на професор Н.Гочева
https://kanal3.bg/video/28280-%20Ofanzi ... -kardiolog
Ако не е тоя дебилен водещ можеше да се коментират още много неща от професора .
Дебила се опитва да плюе по Мангъров , там точно с аспирина обаче аз гледах и това интервю с Мангъров . Изнудиха го изрично да каже за аспирина и какво трябва да се пие и той каза ..е може по 1 аспирин дневно но не повече , щото при хора на възраст като мене може да направи инфаркт ..цитирам му думите на Мангъров по памет .
Така че тоя Любчо се е объркАл момчето нещо по отношение на доцент Мангъров и аспиринчето .
Третият вариант на Ковид се изразява само или предимно чрез болки в мускулите и ставите, а четвъртият вариант – чрез ясно изразени възпаления на очите или на лигавиците. В петия комплекс от симптоми са групирани проблеми, засягащи белите дробове – например възпаление на белия дроб или остър задух. Шестата форма на заболяването води предимно до проблеми в стомашно-чревния тракт - разстройство, усещане за тежест в коремната област, които понякога са придружени и от главоболие. Седмата форма на проявление на Ковид се характеризира със загубата на обоняние и вкус. По отношение на седмата група учените установили и това, че от тези симптоми страдат предимно хора с относително „млада имунна система“.
https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D1%8 ... a-55497394
Интервюто на професор Н.Гочева
https://kanal3.bg/video/28280-%20Ofanzi ... -kardiolog
Ако не е тоя дебилен водещ можеше да се коментират още много неща от професора .
Дебила се опитва да плюе по Мангъров , там точно с аспирина обаче аз гледах и това интервю с Мангъров . Изнудиха го изрично да каже за аспирина и какво трябва да се пие и той каза ..е може по 1 аспирин дневно но не повече , щото при хора на възраст като мене може да направи инфаркт ..цитирам му думите на Мангъров по памет .
Така че тоя Любчо се е объркАл момчето нещо по отношение на доцент Мангъров и аспиринчето .

Последна промяна Jordana на 15 Ное 2020, 18:22, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
BMW_POWER написа:https://www.facebook.com/novabulka/videos/2836801129706651

https://youtu.be/bSMxBOQUQjE
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Jordana написа: Седмата форма на проявление на Ковид се характеризира със загубата на обоняние и вкус. По отношение на седмата група учените установили и това, че от тези симптоми страдат предимно хора с относително „млада имунна система“.
Знаех си че съм младолик и даже млад по душа..но щом учените казват че и един вид организма ми е млад,някак си се чувствам далеч по добре

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
kiko написа:нищо че съм на 41 и 10ти ден още нямам вкус и обоняние
След 20-тина дена ще ти е като нов носа. Приемай повече протеини и аминокиселини за да се възстанови по-бързо.
https://novini.bg/sviat/eu/629451
Твърдят, че цялата есен и зима 2019-2020 сме изкарали вече с вируса.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Аз това го пиша от март месец . И не един път . Германците също писаха за това , че още средата на 2019 има случаи на ковид в европа . Дори и това че е от миналата година е половината истина защото корона вирусите присъстват перманентно в популацията от десетилетия . Няма как за 1 месец тоя вирус да плъзне навсякъде по света като с магическа пръчка . Имаше в началото много мистериозни случаи на положителни проби за които изобщо не беше ясно как са се заразили . Практически от нищото, без контакти и без възможност да се проследи нищо . Това практически не интересува никого вече за съжаление , всички са концентрирани върху ежедневните мантри с които облъчват медиите .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
В петък съм бил в една стая за кратко с положителен. Да видим ко ша стане. Бях си с маската.
Хм,хм...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
sub_eleven написа:kiko написа:нищо че съм на 41 и 10ти ден още нямам вкус и обоняние
След 20-тина дена ще ти е като нов носа. Приемай повече протеини и аминокиселини за да се възстанови по-бързо.
https://novini.bg/sviat/eu/629451
Твърдят, че цялата есен и зима 2019-2020 сме изкарали вече с вируса.
На мен жена ми го донесе от едно международно събитие (с много китайци) в Щатите миналия ноември - 2 дни след като се прибра бях с температура, още 3 след това със сериозна едностранна пневмония (никога не съм имал през живота си). 2 седмици антибиотици, още три ми беше трудно да тренирам, защото ме дразнеше като дишам. Колежката й, с която се возят в колата за работа се разболя точно 2 седмици сле дмен по абсолютно същата схема. Жена ми кашля месец и половина, но не се разболя тежко. Само пи антибиотици, назначени от пулмолог. Бъзиках я,че ми донесе биологично оръжие да се отърве от мен

Never mistake motion for action...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
И един колега беше тежко болен тогава, но си го изкара на крак като мъченик.
И като човек, който си задава въпроси - Как сме избутали есента и зимата без здравната система да клекне, без мерки и с дискотеки, училища, молове и т.н. работещи? Вярно, че имаше бум на грипа и два пъти прибраха учениците де - всеки го помни това. Пълно беше и с хора, които есента и зимата караха тежко някакъв грип и после твърдяха, че са карали ковид, но всеки им обясняваше как не го е имало тогава вирусът и тепърва е тръгвал от Китай.
Ясно ми е защо, не е нужно да ми обяснявате.
Наистина ни смятат за овце явно.
Не твърдя, че няма вирус, но като нищо ще се окаже, че и по-предната зима е бил сред нас. Че и тази преди това. А може и винаги да си го е имало.
Кога сте обръщали внимание кой от какво умира? Преди да писнат медиите имам предвид. Грипът си беше винаги нещо нормално.
Както и да е, наистина не е лошо да има някаква култура и да се пазят старите хора. Поне болни хора да свикнат да ходят с маски, както е правел Леон още преди. Да кажем, че има нещо позитивно от цялата работа.
п.п И днес пак наполовина умрели от ковид, като всеки понеделник. Но сме свикнали с това.
И като човек, който си задава въпроси - Как сме избутали есента и зимата без здравната система да клекне, без мерки и с дискотеки, училища, молове и т.н. работещи? Вярно, че имаше бум на грипа и два пъти прибраха учениците де - всеки го помни това. Пълно беше и с хора, които есента и зимата караха тежко някакъв грип и после твърдяха, че са карали ковид, но всеки им обясняваше как не го е имало тогава вирусът и тепърва е тръгвал от Китай.
Ясно ми е защо, не е нужно да ми обяснявате.
Наистина ни смятат за овце явно.
Не твърдя, че няма вирус, но като нищо ще се окаже, че и по-предната зима е бил сред нас. Че и тази преди това. А може и винаги да си го е имало.
Кога сте обръщали внимание кой от какво умира? Преди да писнат медиите имам предвид. Грипът си беше винаги нещо нормално.
Както и да е, наистина не е лошо да има някаква култура и да се пазят старите хора. Поне болни хора да свикнат да ходят с маски, както е правел Леон още преди. Да кажем, че има нещо позитивно от цялата работа.
п.п И днес пак наполовина умрели от ковид, като всеки понеделник. Но сме свикнали с това.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
- Пандемия, политика или конспирация е коронавирусът?
- Държавна религия е. Можеш да вярваш или да не вярваш в него, но си длъжен да спазваш обредите и ритуалите.
- Държавна религия е. Можеш да вярваш или да не вярваш в него, но си длъжен да спазваш обредите и ритуалите.
Excellent! Steven is my name!
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Тия бойковци и техните мегаскапани и неработещи мерки ще ни побъркат
Вчера следобяд отиваме до Метро, да купим разни неща, гледам отпред чакат доста хора.
Приближаваме - не пускали под 65 години
Тия са тотално изтрещели!
Колко бабички с карти Метро ще се засилят посредата на нищото, да пазаруват там
Не ходим в чметро често, на месец-два един път, ама пенсионери не помня да съм виждал, или и да е имало, са били 1-2
Та тия не са реални
След това минаваме на разходка по центъра на София - заведенията буквално се пръскаха от хора, пейки, паркове - всичко
В сладкарниците по един куп бабушкери, ни една с маска няма. Отделно всякакви други хора там и тия ще ме карат да чакам 3 часа пред Метро
P.S. Кой ги мисли тия мерки, брееееееее

Вчера следобяд отиваме до Метро, да купим разни неща, гледам отпред чакат доста хора.
Приближаваме - не пускали под 65 години

Колко бабички с карти Метро ще се засилят посредата на нищото, да пазаруват там

Не ходим в чметро често, на месец-два един път, ама пенсионери не помня да съм виждал, или и да е имало, са били 1-2

Та тия не са реални

След това минаваме на разходка по центъра на София - заведенията буквално се пръскаха от хора, пейки, паркове - всичко

В сладкарниците по един куп бабушкери, ни една с маска няма. Отделно всякакви други хора там и тия ще ме карат да чакам 3 часа пред Метро

P.S. Кой ги мисли тия мерки, брееееееее

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Това е социален феномен , не е ново и не се чудете защо . По време на WWII се наблюдава бум на раждаемоста по цял свят . Хората се стремят да живеят за момента като защита от ограниченията и изолацията . Опитват да компенсират несигурноста стреса със свръхактивност в социалната сфера според мен . Поведението ни се определя от лимбичната нервна система в мозъка .
Това е придобита функционалност по време на съзряването ни , с други думи това са задръжките които ни пречат да се изпотрепем за храна , за място за обитание , за удовлетворяване половия нагон за размножаване , за потискане стремежа на доминантност и т.н
Дали стреса и променената социална среда оказва влияние на поведението ни ....естествено че оказва влияние . Това е в основата на човешките реакции и поведение в обществото .
Тя участва в осъществяването основни функции на нервната система, включващи емоциите, поведението, мотивацията, дългосрочната памет, инстинктите за самосъхранение (хранене, страх, борба), половото влечение и грижите за поколението. Емоционалният живот на човека до голяма степен се помещава в лимбичната система и критично подпомага формирането на спомени.
Това е придобита функционалност по време на съзряването ни , с други думи това са задръжките които ни пречат да се изпотрепем за храна , за място за обитание , за удовлетворяване половия нагон за размножаване , за потискане стремежа на доминантност и т.н
Дали стреса и променената социална среда оказва влияние на поведението ни ....естествено че оказва влияние . Това е в основата на човешките реакции и поведение в обществото .