Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Криптовалути

Мнение от Mollov » 12 Ное 2020, 14:05

Да, тук ма спИчели... :ok:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Ное 2020, 20:23

Това ли му беше на биткойна за пика от изборите? Мина психологическата граница от 16 стабилно и то и сега падна за няма и два часа до 15.7.
Вероятно пак ще почне да се вдига тия дни. Като пуснат ваксината срещу короната в масова употреба, дали няма рязко да тръгнат всички пазари нагоре?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Ное 2020, 20:31

С по 1000$ на седмица расте напоследък, ти колко искаш ? :ok: С почти 40% нагоре за месец ? Аз го виждам 18 800$ преди Никулден :ok:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Ное 2020, 20:38

Честно ти казвам, само стоя и го гледам и си викам сега да купя, след два дни ако е мръднал малко да продам, да изчакам малко да падне и пак да купя и ги смятам все някакви такива, понеже си мисля, че ще се повърти около тая стойност 16 известно време(неизвестно по-точно :mhihi: )ще слиза и ще се качва, понеже бая народ ще продава като скокне и купува като падне...само аз лапам мухите. :mhihi:
Ей го, пак се приближи до 16, днес има ход около 300 в долара нагоре/надолу/нагоре...само да ти се върти.
За всяко купи/продай нали не те скубят тия брокери ако не теглиш парите, а ги държиш в сметката? В смисъл ако за деня генерираш някаква печалба, но не я теглиш, а пак ги вкарваш.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 14 Ное 2020, 20:45

А защо просто не сложиш поръчка на цена, която те устройва ? Пусни една на 15 600$ и ако стигне цената - си ти. Ще сложа една картинка, която се върти днес. Ти ако искаш си отвори една графика да провериш дали е вярна.

Изображение

Ако не се лъжа пролетта или лятото беше писал, че "бил паднал" и тогава ти бях писал, че е +50% от началото на годината (извинявам се, ако се бъркам и не е било на теб). От началото на годината е ~120% нагоре. А +/- 300$ при биткойн нищо не е.

П.П. Правилно съм си мислел. Откогато съм ти писал, че грешиш, е още 50% нагоре :lol:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Ное 2020, 21:12

Аз въобще не го бях следил точно тогава, говорех наизуст по спомени от март някъде. :mhihi: Иначе да не съм спал в края на 2018, после в началото на тая година, после въпросното лято, сега покрай изборите, абе ще го отчетем като грешка. :mhihi: Ще скачам тия дни май, като ще се беся, няма да се удавя, та да пробвам поне. Най-много за петрола ме е яд, понеже бях 101%-та убеден, че ще скочи поне двойно след като беше 20-на долара.
Ти хубаво ми даваш графики, ама първо платформа трябва да си избера и пари да вкарам. :mhihi: Оня от Сингапур щеше да ме качи на неговата, ама като не му вярвам... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тая знаете ли я, звучи добре, ама те всичките така звучат. :mhihi:
https://www.activtrades.eu/bg/?gclid=Cj ... JOEALw_wcB

Или тия Адмирал маркетс:
https://admiralmarkets.com/bg/?utm_sour ... taEALw_wcBх

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 14 Ное 2020, 23:08

От посочените няма да си купиш криптовалута. Пробвай с Binance примерно. От скоро имат и карта Visa, с която после може лесно да разкешиш. Ако решиш - пиши на ЛС, да ти пратя код - има май по-ниски такси за търгуване.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 15 Ное 2020, 20:24

Мисля, че не е добра идея да се купува сега. По-скоро бих взел eth или NEO

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 15 Ное 2020, 20:54

NEO or NIO ? :|
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 15 Ное 2020, 21:48

NEO. Мисля, че ще се върне на 50% от пика си, който беше около 100 долара преди време. Ама гледам и да не мисля много, че много мислех преди 2-3 години и сега имам някакви хиляди алткойни, на по 0.0012313123 и т.н.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Ное 2020, 21:59

И аз вкарах някакви пари преди време и сега реших да видя какво става, а не знам как :mhihi:
Открих на едно листче код от 16 символа, цифри и букви, но нямам идея как да проверя какво се крие зад него...
Някой да помага :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 15 Ное 2020, 22:05

drago_pavlov написа:И аз вкарах някакви пари преди време и сега реших да видя какво става, а не знам как :mhihi:
Открих на едно листче код от 16 символа, цифри и букви, но нямам идея как да проверя какво се крие зад него...
Някой да помага :lol:

Хубаво е да знаеш в коя криптовалута си инвестирал, иначе ще е доста тегаво :bchug: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 15 Ное 2020, 22:10

Няколко бяха, има ги записани на листа с кода. Има ли значение кои са за начина на проверка?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 15 Ное 2020, 22:21

drago_pavlov написа:Няколко бяха, има ги записани на листа с кода. Има ли значение кои са за начина на проверка?

Та са били в някой wallet, та са си там и в момента вероятно и с някакъв код може да отвориш wallet-а и след това да ги изпратиш някъде.
Въпросът е дали са били локални тия портфейли, или в някоя борса? Тия 16 символа ми звучат по-скоро като парола за нещо :dunno:
Повечето портфейли ползват фрази от по 15-20 думи :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 15 Ное 2020, 22:27

Вероятно са в Binance. Там имам акаунт и в него има дребни суми от същите валути от листчето.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата