Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Криптовалути
Да, тук ма спИчели... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Това ли му беше на биткойна за пика от изборите? Мина психологическата граница от 16 стабилно и то и сега падна за няма и два часа до 15.7.
Вероятно пак ще почне да се вдига тия дни. Като пуснат ваксината срещу короната в масова употреба, дали няма рязко да тръгнат всички пазари нагоре?
Вероятно пак ще почне да се вдига тия дни. Като пуснат ваксината срещу короната в масова употреба, дали няма рязко да тръгнат всички пазари нагоре?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
С по 1000$ на седмица расте напоследък, ти колко искаш ?
С почти 40% нагоре за месец ? Аз го виждам 18 800$ преди Никулден 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Честно ти казвам, само стоя и го гледам и си викам сега да купя, след два дни ако е мръднал малко да продам, да изчакам малко да падне и пак да купя и ги смятам все някакви такива, понеже си мисля, че ще се повърти около тая стойност 16 известно време(неизвестно по-точно
)ще слиза и ще се качва, понеже бая народ ще продава като скокне и купува като падне...само аз лапам мухите. 
Ей го, пак се приближи до 16, днес има ход около 300 в долара нагоре/надолу/нагоре...само да ти се върти.
За всяко купи/продай нали не те скубят тия брокери ако не теглиш парите, а ги държиш в сметката? В смисъл ако за деня генерираш някаква печалба, но не я теглиш, а пак ги вкарваш.

Ей го, пак се приближи до 16, днес има ход около 300 в долара нагоре/надолу/нагоре...само да ти се върти.
За всяко купи/продай нали не те скубят тия брокери ако не теглиш парите, а ги държиш в сметката? В смисъл ако за деня генерираш някаква печалба, но не я теглиш, а пак ги вкарваш.

- TNT
- младши ентусиаст
-
А защо просто не сложиш поръчка на цена, която те устройва ? Пусни една на 15 600$ и ако стигне цената - си ти. Ще сложа една картинка, която се върти днес. Ти ако искаш си отвори една графика да провериш дали е вярна.

Ако не се лъжа пролетта или лятото беше писал, че "бил паднал" и тогава ти бях писал, че е +50% от началото на годината (извинявам се, ако се бъркам и не е било на теб). От началото на годината е ~120% нагоре. А +/- 300$ при биткойн нищо не е.
П.П. Правилно съм си мислел. Откогато съм ти писал, че грешиш, е още 50% нагоре

Ако не се лъжа пролетта или лятото беше писал, че "бил паднал" и тогава ти бях писал, че е +50% от началото на годината (извинявам се, ако се бъркам и не е било на теб). От началото на годината е ~120% нагоре. А +/- 300$ при биткойн нищо не е.
П.П. Правилно съм си мислел. Откогато съм ти писал, че грешиш, е още 50% нагоре

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз въобще не го бях следил точно тогава, говорех наизуст по спомени от март някъде.
Иначе да не съм спал в края на 2018, после в началото на тая година, после въпросното лято, сега покрай изборите, абе ще го отчетем като грешка.
Ще скачам тия дни май, като ще се беся, няма да се удавя, та да пробвам поне. Най-много за петрола ме е яд, понеже бях 101%-та убеден, че ще скочи поне двойно след като беше 20-на долара.
Ти хубаво ми даваш графики, ама първо платформа трябва да си избера и пари да вкарам.
Оня от Сингапур щеше да ме качи на неговата, ама като не му вярвам...
Тая знаете ли я, звучи добре, ама те всичките така звучат.
https://www.activtrades.eu/bg/?gclid=Cj ... JOEALw_wcB
Или тия Адмирал маркетс:
https://admiralmarkets.com/bg/?utm_sour ... taEALw_wcBх

Ти хубаво ми даваш графики, ама първо платформа трябва да си избера и пари да вкарам.

Тая знаете ли я, звучи добре, ама те всичките така звучат.

https://www.activtrades.eu/bg/?gclid=Cj ... JOEALw_wcB
Или тия Адмирал маркетс:
https://admiralmarkets.com/bg/?utm_sour ... taEALw_wcBх

- TNT
- младши ентусиаст
-
От посочените няма да си купиш криптовалута. Пробвай с Binance примерно. От скоро имат и карта Visa, с която после може лесно да разкешиш. Ако решиш - пиши на ЛС, да ти пратя код - има май по-ниски такси за търгуване.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
NEO or NIO ? 

keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
NEO. Мисля, че ще се върне на 50% от пика си, който беше около 100 долара преди време. Ама гледам и да не мисля много, че много мислех преди 2-3 години и сега имам някакви хиляди алткойни, на по 0.0012313123 и т.н.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
И аз вкарах някакви пари преди време и сега реших да видя какво става, а не знам как
Открих на едно листче код от 16 символа, цифри и букви, но нямам идея как да проверя какво се крие зад него...
Някой да помага

Открих на едно листче код от 16 символа, цифри и букви, но нямам идея как да проверя какво се крие зад него...
Някой да помага

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
drago_pavlov написа:И аз вкарах някакви пари преди време и сега реших да видя какво става, а не знам как![]()
Някой да помага
Хубаво е да знаеш в коя криптовалута си инвестирал, иначе ще е доста тегаво

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Няколко бяха, има ги записани на листа с кода. Има ли значение кои са за начина на проверка?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
drago_pavlov написа:Няколко бяха, има ги записани на листа с кода. Има ли значение кои са за начина на проверка?
Та са били в някой wallet, та са си там и в момента вероятно и с някакъв код може да отвориш wallet-а и след това да ги изпратиш някъде.
Въпросът е дали са били локални тия портфейли, или в някоя борса? Тия 16 символа ми звучат по-скоро като парола за нещо

Повечето портфейли ползват фрази от по 15-20 думи

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Вероятно са в Binance. Там имам акаунт и в него има дребни суми от същите валути от листчето.