Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от acho.rs » 13 Ное 2020, 11:46

Последна промяна acho.rs на 13 Ное 2020, 12:14, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 13 Ное 2020, 12:08

seimo написа:Как ги измисли тея 2-3%. Моля ви спрете новините и не пишете смешки. От грип умират около 3к годишно по твойте сметки от това трябва да умрат 90к.

В тази тема никой нищо не може да убеди другия. За над половин година, никой не успя да промени мнението насреща, което всеки си е съставил за ситуацията. Който каквото си е решил в началото и това е - каквото и да се спори, каквито и аргументи да се изнасят, кой квото си знае това е! Според мен ако я заключат, няма да сгрешат - дъвче се вече едно и също N пъти.
Последна промяна sub_eleven на 13 Ное 2020, 12:09, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Ное 2020, 12:09

acho.rs написа: Аз телевизия не гледам. Имам много приятели и познати лекари. Гледма през техния поглед.

Остави ги твоите приятели, пусни си Киро Брейка :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Ное 2020, 13:04

sub_eleven написа:
seimo написа:Как ги измисли тея 2-3%. Моля ви спрете новините и не пишете смешки. От грип умират около 3к годишно по твойте сметки от това трябва да умрат 90к.

В тази тема никой нищо не може да убеди другия. За над половин година, никой не успя да промени мнението насреща, което всеки си е съставил за ситуацията. Който каквото си е решил в началото и това е - каквото и да се спори, каквито и аргументи да се изнасят, кой квото си знае това е! Според мен ако я заключат, няма да сгрешат - дъвче се вече едно и също N пъти.

Днес ходих до аптеката да си купя едни капки за нос и ми се уплаши окото какви торби с лекарства се изнасят от вътре, а за опашки да не говорим. И после имали проблеми със сърцето тея хора :kuku: . На такива подплашени говеда квото и да им се обяснява е чиста загуба на време. Тук като гледам е същата работа тъй че да преименуват на БГМама или да заключват пък аз отивам да пробвам новите Ла Спортиви :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 13 Ное 2020, 16:37

Новият хит, ще е празни рафтове по аптеките, вместо празни рафтове за тоалетна хартия.
Да купуват, някои ще направят оборотите. Даже да почват да пият профилактично хапове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 13 Ное 2020, 17:04

https://gospodari.com/%d0%be%d1%87%d0%b ... %88%d0%bd/

Този за съжаление не е от форума здравеняк и даже кислорода не го оправя. Сигурно не е пил чай. Или по-скоро е с паник атака и няма място за него от другите с паник атаки.

През това време бай Ганьо Борисов си прави среща-мохабет с другия бай Ганьо пловдивски кмет в съседната болница :kuku:

https://offnews.bg/politika/kmet-priet- ... 40264.html
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Ное 2020, 18:52

https://gospodari.com/%d0%b8%d0%bb%d0%b ... %82%d0%b5/
Илончо и той тествал банан и папая за ковид , банана дал положителен папаята отрицателен тест :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 13 Ное 2020, 20:18

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 13 Ное 2020, 20:39

Утре ще ходим при бабата и дядото и мойта взе от бързите тестове за анти-тела.
Няколко пъти през годината бях вписван в контактен лист и лежах в нас (от РЗИ нито един път не ми се обадиха за да ми връчат карантинен лист).
Теста от преди малко показава - отрицателен т.е. не съм боледувал до момента.
Братчедката в момента е в карантина заради положителен ПСР на мъжа и, и тя е с отрицателен тест правен днес за анти-тела десед дена след положителния ПСР на мъжа и :dunno: :dunno: .
Започнах да се замислям дали има достоверност в ПСР-а или по-скоро "боледувал без симптоми" както пишат че 80% го карат така, да е по-скоро "не ги хваща"
Казах на мойта да купи още два и след 20 дена пак да си направим, ще пиша пак, все трябва да го прихванем ша го и бацила.
Честно стана ми интересно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Ное 2020, 20:51

По-скоро се замисли дали има достоверност в тези "бързи" тестове. Там е проблема, не PCR.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Ное 2020, 20:54

Тези, които са го прекарали, или допускат, че са го прекарали (като мен..)
Къде мислите, че сте се заразили?
Аз си мисля, че беше в селския хоремаг (дискотеката) :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 13 Ное 2020, 22:18

steeN написа:По-скоро се замисли дали има достоверност в тези "бързи" тестове. Там е проблема, не PCR.

Юли месец имам отрицателен преди да замина за Чехия, което към днешната дата нищо не означава, както писах след 20 дена пак ще пробвам за “спорта”.
PCR показва моментното ти състояние ако не се лъжа.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 13 Ное 2020, 23:17

Bogat-Beden написа:Тези, които са го прекарали, или допускат, че са го прекарали (като мен..)

То има и секви грипове..що допускаш, че си го прекарал..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 14 Ное 2020, 7:06

Сондьора написа:
Bogat-Beden написа:Тези, които са го прекарали, или допускат, че са го прекарали (като мен..)

То има и секви грипове..що допускаш, че си го прекарал..

... щото много хора на подсъзнателно ниво се надяват да са го изкарали и като видят бързия тест да се успокоят и въздъхнат с облекчение. Да ама не. Четирима познати по същия начин ми обясняваха кога и какви Ковид подобни симптоми имали, отидоха и си направиха тестове. останаха си само с надеждите, че са го прекарали. Не им се удаде възможността да въздъхнат с облекчение.
Аз отидох и си направих PCR на другия ден, след като през нощта, без преди това да съм имал оплаквания, ме втресе и вдигнах температура. Само да уточня, че температура не бях вдигал от 30 години.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 14 Ное 2020, 7:55

Покрай естеството на работа, аз се срещам на ден с много хора - не мога да ги преброя дори. Винаги съм със свободен за дишане нос(тези, които ще ме наречете Ганьо или нещо подобно, отсега ви казвам да ходите да се шибате някъде.) Носът се е покривал единствено ако съм имал някакъв симптом на това да не съм здрав.
Отделно 2-3 пъти в седмицата тренирам с още 30-тина до 50 човека(не едни и същи) за по два часа, в които има и 30-тина минути спаринг с поне 5 различни партньора, които са се извъртяли през това време също с други. Та 500 пъти трябваше да съм го хванал сега есента (имах симптоми април). И в залата не знам за един човек дето да се е разболял или в семейството му някой. Но в контактните спортове имунитетът е по-различен, защото целогодишно си изложен на бактерии и вируси в големи количества. И семейството ти също е с повишен имунитет по същата причина - всичко носиш у дома. Помня като започнах преди 7 години този спорт конкретно, то не бяха папиломи, екземи и каквото се сетиш първите две. Дори и гнойна ангина карах за първи път през живота си. В един момент чистиш всичко и си значително по-здрав. Може би и вдигането на температура с обилно потене 3 пъти седмично помага затова. Там за тренировка по 1-3 кила вода се свалят, според това колко си се борил за живота си. Става въпрос за bjj. Хайде че много се отплеснах.

Разни хора си внушават, че са го карали без да са имали от сериозните симптоми - температура, кашлица, а дори и от леките - обоняние не са губили. И то само щото са били уж контактни. Това са си празни надежди. А пък да търсиш антитела, без да си имал инфекция също е безмислено.

В някакъв момент ще ви пипне и по-добре ще е да не сте "расли в саксия" дотогава.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата