Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: iOS тема
XR обработено с вградените настройки!
Тълкувайте както искате!
И аз снимам с DSLR, естествено качеството не е същото, но за обща употреба няма какво да се коментира!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Някой беше казал, че говоря глупости като казвам, че няма да има голяма разлика между камерире на про макс и нормалното про, въпреки по-големият сензор. Сега е моментът да си пусне ревютата.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
nxn написа:Някой беше казал, че говоря глупости като казвам, че няма да има голяма разлика между камерире на про макс и нормалното про, въпреки по-големият сензор. Сега е моментът да си пусне ревютата.
МKBHD тъкмо гледах, няколко снимки с минито и с про макса показа.. ами разлика за дейли юзъра няма. Само третата камера ако на някой му е толкова зор.
Минито е доста сладурско, чак се замислям - и без това имам и лаптоп, и настолно ПС, деня ми минава над едното или над другото. Нуждата от голям телефон е почти елиминирана за хора като мен. Само батерията на това пусто Мини ме притеснява. Може би това ще е главната причина да се замисля за нормалната 12-ка като реша да махна окончателно стария.

Същата дилема тук, MrWhostheboss направи хубаво сравнение на батериите и се видя, че на 12ките е по-зле от на 11ките и то не с малко, и за това се притеснявам, че минито ще е още по-зле. Допълнително 11 про в момента е на същата цена като 12 мини, а ще има много по-добра батерия и екран, та в момента ме карат бая да с замислям.
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
някой шибна ли иос 14 да каже как е
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз. Има някакви нови гиздийки, иначе всичко си е квото си го знаем. Батерията си държи все толкова или незабележимо повече или по-малко, понеже разлика не съм усетил.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
drevnia написа:някой шибна ли иос 14 да каже как е
Да, супер е. Телефона работи още по-мазно

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
аз нещо не можах да инсталирам през тюнса изписа грешка (4000) . От това което пише в гугало за тази грешка всичко ми е наред ама нещо не иска да сложи 14
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Преди малко инсталирах 14.2, всичко е точно. Пише, че има някакви нови емотиконки и шаренийки... 

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
и аз го сложих ама нещо не ме кефи за сега ще видя след некой ден
днеска е премиерата на 12 про и 12 про макс.
от любопитство (аз си играя един такъв от месец- два някъде но чисто служебно- нямам интерес да ми е "телефона") погледнах сутринта какво има в наличие по епъл магазините около мене. в 8 сутринта имаше от всички про макс модели. 2 часа по-късно в момента има само от сребърните със 512гб... всичко друго е разграбено. тези хора са... ненормални.
https://iphonechecker.herokuapp.com/pro ... cked/02453
от любопитство (аз си играя един такъв от месец- два някъде но чисто служебно- нямам интерес да ми е "телефона") погледнах сутринта какво има в наличие по епъл магазините около мене. в 8 сутринта имаше от всички про макс модели. 2 часа по-късно в момента има само от сребърните със 512гб... всичко друго е разграбено. тези хора са... ненормални.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:днеска е премиерата на 12 про и 12 про макс.
Да, наистина, но то и като цяло в момента няма много бройки, те за това и толкова ги забавиха в някои страни за 20.11 в други за 27.11
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
Аз вече втора седмица съм с него, но идвам от 6S, та очевидно ми се струва много по-добре. Ако трябва да съм честен, дисплеят променя най-много усещането на телефона, това ми беше и причината за ъпгрейд, инак и двата са с iOS 14 и не виждам кооой знае каква разлика, не мисля че ми дава нещо много повече. Може би най-много ми харесва, че мога да плащам с него 

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
xela написа:Някой да каже колко мега як е новия iPhone 12 от първо лице?
Аз от iPhone X съм на 12 Pro от около 20 дни. Дисплея е много по-хубав, камерата също е феноманална, особено при лоша осветеност. Като бързодействие няма разлика. Дизайнът също ми харесва повече. Като цяло май си струва в моя случай, но ако си с 11 Pro, не си заслужава.