Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от TNT » 09 Ное 2020, 14:33

https://www.theguardian.com/world/2020/ ... h3U8ppeUBY

Може и да има ваксина скоро. Ще отварят чалготеките :ok:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Ное 2020, 14:37

TNT написа:https://www.theguardian.com/world/2020/nov/09/covid-19-vaccine-candidate-effective-pfizer-biontech?fbclid=IwAR38eRRcUBQi5pSjIjtaf-iMjrKh3VU-LLW1IDRkr0C30Pobdh3U8ppeUBY
Може и да има ваксина скоро. Ще отварят чалготеките :ok:

Бутнаха Тръмпела и ваксината иде :mhihi: Ай ша му бера лайката и изтряскали свят, в който живеем :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 09 Ное 2020, 14:45

И друго вурисче ще направят, веднъж като са открили топлата вода.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 09 Ное 2020, 16:43

Аз две вечери като си легна се потя и ме боли гърба. Днес антигенен тест и хоп позитивен. Докторката ми ме прибра за две седмици, че и жената и детето. Ще се избием сигурно ако не може да ходим на разходка в гората. Живея до нея в едно село.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 10 Ное 2020, 9:25

Лек скок на починалите у нас с 100%, който ще е траен след като от седмица се въртим на 4к на ден.
Още по-интересно е, че зарвзеноте са към 40% от тестваните, мисля, че в нито една държава няма подобни цифри.

Обаче кръчмите работят, вчера видях 6-7 човека на една кръгла маса в Хепито наредени рамо до рамо, проблеми няма.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Ное 2020, 10:14

Тестовете не са коректни на 100% . Има цяла група група сезонни корона вируси които дават положителен резултат . И това със смъртноста е напълно изчистено като въпрос вече , не виждам защо трябва да се дъвче постоянно ? Първо , всички се пишат корона заради парите . Хората си умират и без корона . И второ , като се напълниха болниците не се обръща достатъчно внимание на пациентите и съответно пада качеството на лечението . Защото истината е че няма лекари . Затова ги лекуват по телефона и всяка болница и лекар си прави каквото си иска . Ако не го виждате това всяка вечер по новините ... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 10 Ное 2020, 10:24

Как доказа и "изчисти", че всеки умрял го пишат с корона? Според това твое твърдение вчера у нас са починали само 102 души... Някога виждал ли си дори как изглежда системата, по която се следят заразените с коронавируса, че постоянно ръсиш твърдения с един наставнически тон, който не търпи възражения? Някога отварял ли си МКБ, за да видиш изобщо какви други болести могат да бъдат официално упоменати като причина за смърт? А наясно ли си с процедурата по обявяване на смъртта от страна на лекар или болнично заведение?

Тестовете не били коректни на 100%... добре, че си ти да го кажеш това на лекарите, че те са прости и не знаят. Сериозно ли мислиш, че само на база един тест лекарите поставят диагнозата? Те не четат и не знаят кога-кой тест е ОК да се прави, нали така? Болни се лекуват по телефона, защото има реален риск един леко протичащ случай да се разхожда в лечебно заведение и този риск не е споменатата от теб ВБИ.

Единственото, за което съм съгласен е крещящата липса на лекари. Затова умират и ще умират много хора и то не само от COVID-19.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 10 Ное 2020, 10:33

sub_eleven написа:И друго вурисче ще направят, веднъж като са открили топлата вода.

Aaа той идва новия,само да видим как ще го презентират. https://dariknews.bg/novini/sviat/opase ... =onesignal
Видяха колко лесно се манипулират маймуните,и от сега нататък това което беше нормално,ще е забранено,подсъдимо или невъзможно.Както се казва - Кой живял,живял.Вече няма да е същото.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 10 Ное 2020, 10:48

stocky написа:...

Колега, ти трябва БАЯ да ги разбираш климатиците, че да изказваш такова мнение :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Ное 2020, 11:22

Опита е от италия и франция пролетта . Всичко корона , струпани като талпи по 20 човека в помещения набързо пригодени за ковид отделения . Има достатъчно материал в мрежата . Аутопсии почти не са правени и това е стандарт при ковид , по принцип и тук на възрастни хора 60 и нагоре не се аутопсира . Само при неестествена смърт и това е работа на съдебна медицина , така че никакъв проблем няма да се пишат всички починали от придружаващите заболявания - ковид . Да не смятате че на ден правят по 50 аутопсии на тия ковид ? Отделно пълната неразбория в методите на лечение , във франция дори на национално ниво се изпокараха как трябва да лекуват та макрон се наложи да ги помирява . Ако обърнахте внимания и тук почнаха да се титуловат - специалисти по лечение последствията от ковид :shock: Което в действителност означава че всичко от което човек умира минава за ковид .
В България сестри няма , вие доктори очаквате да има ? Не знам каква им е системата за обявяване на смърта .
2019 са починали 108 083 души , което най грубо прави по 296 на ден .
Последна промяна Jordana на 10 Ное 2020, 11:30, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 10 Ное 2020, 11:28

Тъжно е, че в Европа няма жив човек на улицата почти и пак няма особен ефект.
Преди два дни бях в Бергамо и освен хранителните магазини и аптеките и 1-2 кръчми на летището нямаше друго отворено. В магазин по-голям от нашето Метро следобед в събота имаше 15 души, не знам как не са фалирали.
Около мен, всеки ден нов доказан случай, повечето са леки, но има и умрели-не пенсионери или видимо с проблеми.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 10 Ное 2020, 13:26

alekangg написа:Преди два дни бях в Бергамо и освен хранителните магазини и аптеките и 1-2 кръчми на летището нямаше друго отворено. В магазин по-голям от нашето Метро следобед в събота имаше 15 души, не знам как не са фалирали.

Е как, раздават се пари, трупат се заеми. С две думи - "приватизация", но наистина масова ще бъде. :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 10 Ное 2020, 14:36

alekangg написа:Тъжно е, че в Европа няма жив човек на улицата почти и пак няма особен ефект.
Преди два дни бях в Бергамо и освен хранителните магазини и аптеките и 1-2 кръчми на летището нямаше друго отворено. В магазин по-голям от нашето Метро следобед в събота имаше 15 души, не знам как не са фалирали.
Около мен, всеки ден нов доказан случай, повечето са леки, но има и умрели-не пенсионери или видимо с проблеми.

Ама вие не разбрахте ли, че от тва отърване нема, смисъл тва си е вирус той ще си мине през всички ако щете не излизайте цел жияот,видя се че с мерки и без мерки пак толкова....реално като се затворат и ги ограничат в момента в който изпълзат от дупките пак същото ги чака...а тва с ваксините ще продължи с години ако въобще вършат работа,вие с години ли няма да излизате?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 10 Ное 2020, 14:44

https://offnews.bg/zdrave/angelov-dotc- ... UX6xXhK2ek

Свърши вируса, медийната звезда влиза в отделението най-накрая.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 10 Ное 2020, 14:45

choio написа:
alekangg написа:Тъжно е, че в Европа няма жив човек на улицата почти и пак няма особен ефект.

Ама вие не разбрахте ли, че от тва отърване нема, смисъл тва си е вирус той ще си мине през всички ако щете не излизайте цел жияот,видя се че с мерки и без мерки пак толкова....реално като се затворат и ги ограничат в момента в който изпълзат от дупките пак същото ги чака...а тва с ваксините ще продължи с години ако въобще вършат работа,вие с години ли няма да излизате?

Доколкото вижда, хората не седят по желание в тях, дори има масови протести в много градове в Европа.
При нас е друго

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата