Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Добре, чиче.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
И се замисли. Когато тия от фейсбук са го публикували си го нарекъл уроди. А ти като го публикуваш тук и то не цялото си герой.
Хм,хм...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Замислих се, чиче!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Публикувал е за да се види с какво си подкрепят статиите. Все едно само от ковид има трупове + това нищо особено не се вижда. Само дето в статия с ковид, дразни.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Покрепят си статиите със снимки от shutterstock, ама иначе отдолу "Снимка : Архив"
Поредният евтин сайт за сензации.

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Трябва да се наложи цензура на тъпите медии, дето психясват допълнително населението
Май нещо бях чул от Тръмп, но за жалост той си отиде а тоя новия по-скоро е за масовата психоза.

- vladi_totev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: магистратура
Малко инфо пак от първа ръка. По-горе бях писал че съм позитивен болен и аз и жена ми. Децата не проявиха симптоми по време на карантината. На 3 и на 5 години са.
Аз от вчера съм на "свобода". Питах преди това РЗИ дали ще ме тестват пак - казаха че вече не тествали , а само ме изтривали от системата като издравял. Жена ми понеже я тестваха 2 дни след мен и тя утре илиза от карантината. От седмица нямаме симптоми, при мен и обонянието се върна при нея е на 50%.
Лекарствата , които пиех ги спрях преди 5-6 дни като им свърши предписанието. Не сме имали кашлица по време на карантината, което е лошото според мен по време на боледуване на този вирус.
Изпратено от моят SM-A405FN с помощта на Tapatalk
Аз от вчера съм на "свобода". Питах преди това РЗИ дали ще ме тестват пак - казаха че вече не тествали , а само ме изтривали от системата като издравял. Жена ми понеже я тестваха 2 дни след мен и тя утре илиза от карантината. От седмица нямаме симптоми, при мен и обонянието се върна при нея е на 50%.
Лекарствата , които пиех ги спрях преди 5-6 дни като им свърши предписанието. Не сме имали кашлица по време на карантината, което е лошото според мен по време на боледуване на този вирус.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Защо липсата на този тежък симптом да е лошо?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Мисля, че имаше предвид, че това е най-тежкият симптом и това му е най-лошото.
Ето го и любимеца с неговия имуностимулатор

Ето го и любимеца с неговия имуностимулатор

- sub_eleven
- ентусиаст
-
TNT написа:Мисля, че имаше предвид, че това е най-тежкият симптом и това му е най-лошото.
Аха, ясно. Е то какво са имали тогава и въобще защо се води боледуване това? Температура и отпадналост? Или го дължи, че навреме е започнал с химията?
vladi_totev написа:Малко инфо пак от първа ръка. По-горе бях писал че съм позитивен болен и аз и жена ми. Децата не проявиха симптоми по време на карантината. На 3 и на 5 години са.
Колега за колко дни горе долу беше изгубил обоняние да знам кога да го очаквам обратно

seimo написа:vladi_totev написа:Малко инфо пак от първа ръка. По-горе бях писал че съм позитивен болен и аз и жена ми. Децата не проявиха симптоми по време на карантината. На 3 и на 5 години са.
Колега за колко дни горе долу беше изгубил обоняние да знам кога да го очаквам обратно
Около 10 дни някъде. Покрай мен всички за толкова загубиха и вкус и мирис
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Някои си губят вкуса и обонянието завинаги 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Jordana написа:Някои си губят вкуса и обонянието завинаги
За такива не знам. Аз май за най-дълго бях. Поне месец.