Бързи въпроси и отговори

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: Бързи въпроси и отговори

Мнение от ivanski_2 » 06 Ное 2020, 9:52

Denis yusein написа:
flober написа:
ivanski_2 написа:
flober написа:
ivanski_2 написа:Колеги е61, музиката сппя, както музиката така и всички звуци от колата, зумери и всичко, истата не намира грешки , идеии :dunno:

Имах такъв случай ,изолираха тел.и се оправи.

Може ли да кажеш как го изолира? С кодиране или по друг начин, ако е с кодиране пак би било полезно да споделиш как :D

Незнам подробноси ,защото го правиха в БМВ ,казаха,че най-евтения вариант е "оставаш без тел.' и всички звуци тръгнаха.Инъче май трябваше да сменя модул но ,говоря малко наизуст ,защото беше преди 7-8 г.

Изолирането на телефона става чрез БЛУТУТ модула /изключваш оптичния кабел/ ,който на е61 е в багажника под голямата кора , точно пред легенда на резервната гума.

Добре ще пробвам до час, благодаря.

Speed_Am_All написа:
ivanski_2 написа:
Speed_Am_All написа:
ivanski_2 написа:Ясно, ами набедихме усилвателя, но не можем да го намерим, :dummy: обърнахме цялата кола, дали е възможно да няма такъв :dunno:
Разбира се. Ако е с базовото ниво, няма външен усилвател. Иначе се намира в задния ляв калник фабрично. Ако е преди фейса съм чувал и аз че прави проблема от bluetooth-a. Преди фейса мисля че седеше под шофьорската седалка ако не бъркам. При фейса не съм чувал за такъв проблем и модула седи в легена на багажника.

Фейсова е, за мулфа ли говориш, пробвахме с 2 мулфа няма резултат, та го изключихме като вариант.

Да за мулфа говоря. Тогава излиза или усилвател (ако си Л7/top-HiFi или CIC HiFi) или основния модул не знам с какво си CCC, CIC, MASK... Дай повече инфо за колата с каква мултимедия е и с какво ниво на музиката. Ако Л7 и да е слаган допълнително, ще го познаеш по еквалайзера. HiFi може да го видиш по VIN или ако можеш да прочетеш как е кодиран CCC/CiC/MASK-a.

Колата нямаше мулф 2 хай , оци го сложи. Върнах стария модул с който си излезна колата, промяна нямаше. Със MASK 2 съм, мисля че нищо не е слагано допълнително и е с базовото аудио. Ето и вин Wbapx510x0cu04196 , нищо не е ретрофитвано по музика, навигация и тнт, освен замяната на оригиналния модул с мулф 2 хай.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от Speed_Am_All » 06 Ное 2020, 12:24

Mulf-a е реално bluetooth модула при теб. Ти каза че вече си пробвал с друг. По вин излиза с базовата музика. Т.е. тонколоните са директно вързани всичките за MASK-a.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 06 Ное 2020, 12:25

Следователно проблема е в маска? Свалих го да го гледам, нищо видимо няма. Ще потърся друг за проба, ако не намеря ще го пращам за рециклиране (ссс съм пращал, ама маск идея нямам дали ги рециклират баси)
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X1 Restyl,Suzuki Vitara,ATV-китайче
Мечтае да кара: Повече в гората и на сняг.
Детайли за колата: Вече има и 118d N47 в колекцията

Мнение от Denis yusein » 08 Ное 2020, 6:28

Колега получи ли се като изключи БЛУТУТ модула

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 08 Ное 2020, 9:38

Не , нищо не стана , ще купувам друг маск модул да видим , мисля че е от нето , то друго не остана.

Потребител
Аватар
Кара: E60 530i LCI

Мнение от messik89 » 08 Ное 2020, 16:56

Колеги, някой възстановявал ли е мекото покритие /фолиото/ върху платсмасовите елементи от купето и на волана и къде могат да ми го направят?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 08 Ное 2020, 23:40

messik89 написа:Колеги, някой възстановявал ли е мекото покритие /фолиото/ върху платсмасовите елементи от купето и на волана и къде могат да ми го направят?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Разрови се из раздела на Е60 някой скоро беше качвал, че го е правил, но не знам в коя тема и кой.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 12 Ное 2020, 18:19

ivanski_2 написа:Не , нищо не стана , ще купувам друг маск модул да видим , мисля че е от нето , то друго не остана.

Сменихме маск-а и всичко тръгна (само цд-то стои неактивно и не приема дискове де, но все тая, навигацията не се ползва а флашката си работи), та ако на някой му спре всичко така от раз, може да пробва с друг маск//ццц/циц или каквото е там, след като е изключил други прекъснати неща по оптика.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BorislavB » 17 Ное 2020, 7:27

Момци дайте съвет как да си "махна" влагата от купето вътре по време на зимата. Положението стига до там да ми замръзват прозорците отвътре и като се стопи от парното става неприятно на капки и чак не се вижда. Един колега ми каза, че с котешка тоалетна си решавал проблема някой дали е пробвал? Благодаря.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 17 Ное 2020, 9:47

BorislavB написа:Момци дайте съвет как да си "махна" влагата от купето вътре по време на зимата. Положението стига до там да ми замръзват прозорците отвътре и като се стопи от парното става неприятно на капки и чак не се вижда. Един колега ми каза, че с котешка тоалетна си решавал проблема някой дали е пробвал? Благодаря.

Дам, принцино котешката тоалетна върши работа, но първо може да се опиташ да разбереш защо се получава така, аз живея на влажно място със доста сняг в момента и нямам такива проблеми, провери си да нямаш нещо запушено някъде, но не ми се струва нормално :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 17 Ное 2020, 10:08

https://www.youtube.com/watch?v=4t4mzMS ... e=emb_logo
Имам някакви спомени, че и кафето помагало, смляно кафе в малка торбичка :dunno:
Стелките, ако са мокетни може да ги смениш с гумени.
П.п. Още едно интересно видео https://www.youtube.com/watch?v=8Vj9avZxuwI
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BorislavB » 17 Ное 2020, 17:36

Стелките са ми мокетни попринцип и аз си мисля, че от тях идва най-много влага ама чак пък толкова. Иначе какво запушено да има, че не сванах?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 17 Ное 2020, 17:43

От някъде да влиза по малко вода в купето и после да се изпарява.... само теория :dunno:

Потребител
Аватар
Кара: BMW e60 525d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от ivan_petkov » 18 Ное 2020, 22:28

Колеги , знам че въпросът ми е неуместен , но ми стана интересно дали има колеги които са пробвали зимни руски гуми на cordiant и как колата се справя . Просто от любопитство питам , че нещо напоследък все ги хвалят :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от SupraVit » 24 Ное 2020, 14:51

Здравейте.Въпроса ми е свързан с хидравличното масло CHF 11s.В някой сайтове маслото на Pentosin се продава на цена 19 лева/л. (маслата.бг),а в други за цена 32 лева и стотинки (бмв-шоп.бг).Та въпроса ми е възможно ли е да има реплики на това масло и ако някой си е купувал откъде го е поръчал?

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61