Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: iOS тема

Мнение от bum_bum » 06 Ное 2020, 17:47

nxn написа:Понеже видимо не си запознат, защото имаш само апали, при мен същото става без тях, като ми звъннат по СфБ независимо дали съм на телефона или на макбука се усеща и ми гърми на шиоми слушалките. А за ъпдейда, оня ден ми дойде на уиндоуса един и преди 2 часа на колата, така че нз това какво трябва да значи.
Самия факт, че едната тема се казва iOS тема, а другата - андроид телефони, проблеми други говори доста мисля :mhihi:

Порови в тая назад и виж колко питания има за хардуерни или софтуерни проблеми и виж андроидската в която няма почти нищо друго.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 06 Ное 2020, 18:14

Не виждам какво общо трябва да има едното с другото. Просто споделям, че всичко което може едното устройство, може и другото, и обратно, вечв кой какво прави и кой какво си мисли е негов проблем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 06 Ное 2020, 19:55

Бих си взел мини някой ден. От скоро съм с SE2 и няма да тръгна да сменям сега.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60, 2006
Мечтае да кара: Formula
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gari » 06 Ное 2020, 21:22

Винаги съм използвал андроид. Просто цената на ябълката не ми харесваше въобще. Отидох малко до брата в Англията и разбира се си ползвам андроидчето. Е да ама не. Губи обхват, приложенията, които използвах там, включително и за работа, не работеха нормално, забиваше телефона. Браточката имаше една 7-ца. Чисто нова. Еми какво да ви кажа, родих се. Всичко си работеше плавно, нямах никакви проблеми с нищо. Върнах се в Германия и в следващата ми работа също се използваше приложение за андроид и iOS. Еми андроида просто не ставаше. Колкото и да го мъчехме не става.
Стигнах до едно заключение:
Ако ти трябва телефон за работа - Apple, телефон за забавления - андроид.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не искам много, искам всичко!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 06 Ное 2020, 21:38

Това преди колко години беше? Или андроида си е все един и същ.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар

iOS тема

Мнение от Gari » 06 Ное 2020, 21:49

Моджо написа:Това преди колко години беше? Или андроида си е все един и същ.
2019-та. Андроидите, които ползваме сега, защото махнаха приложението за iOS, са Самсунг. Еми не работят както трябва. Това си е. За забавление андроида си е супер, но до там.

P.S. Андроида, който ползвах в Англия, беше китаец, който купих ноември 2018 и заминах за Лондон април 2019. Т.е. телефон на няколко месеца, с не лоши характеристики.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 06 Ное 2020, 22:08

Gari написа:
2019-та. Андроидите, които ползваме сега, защото махнаха приложението за iOS, са Самсунг. Еми не работят както трябва. Това си е. За забавление андроида си е супер, но до там.

P.S. Андроида, който ползвах в Англия, беше китаец, който купих ноември 2018 и заминах за Лондон април 2019. Т.е. телефон на няколко месеца, с не лоши характеристики.

Да попитам, какъв самсунг сравняваш с какъв апал? Защото ако сравняваш А30/А50 или нещо такова с айфон, видимо грешна преценка, защото едното е 1/4 от цената на другото. Но ако ми кажеш, че С20 не работи като хората спрямо айфона, ем няма да ти повярвам.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 06 Ное 2020, 22:17

Пффф...
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gari » 06 Ное 2020, 22:47

nxn написа:
Gari написа:

Да попитам, какъв самсунг сравняваш с какъв апал? Защото ако сравняваш А30/А50 или нещо такова с айфон, видимо грешна преценка, защото едното е 1/4 от цената на другото. Но ако ми кажеш, че С20 не работи като хората спрямо айфона, ем няма да ти повярвам.
Samsung A40 с iPhone 7. На самсунга има инсталирано едно единствено приложение и пак забива.

Вижте, младежи, това е мой личен опит и изказвам мнението си. Никой не е длъжен да го приема. Това е. За мен работния телефон е само един и той Apple. За снимки, музика, цена ако искате, то тогава андроида е по-добрия вариант.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Ное 2020, 10:15

То е някакъв национален спорт.

Купиш си епъл и идва някой - брат, аз си земах Самсунг за половината пари и е два пъти по-як.

Купиш си премиум гуми - брат, аз си земах кумхо за половината пари и са по-добри.

:mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 07 Ное 2020, 11:28

bum_bum написа:То е някакъв национален спорт.

Купиш си епъл и идва някой - брат, аз си земах Самсунг за половината пари и е два пъти по-як.

Купиш си премиум гуми - брат, аз си земах кумхо за половината пари и са по-добри.

:mhihi:

И аз се чудя, щом тези на половин цена са по-добри, какво става с другите модели на цените на ябълките?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 07 Ное 2020, 11:49

Епъл нямат модели на половин цени, освен СЕ2, което аз лично не бих си взел 2020 година, заради дизайна и липсата на батерия, така че както казах трябва да се сравнява с друг скъп андроид. Дали е по-добре или не, не мога да кажа, нито едното нито другото съм имал за дълъг период от време, сега ще пробвам апала за първи път като личен, но ги признавам, че дори с ретро дизайна в момента само те имат мини.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 07 Ное 2020, 12:07

Ако не си забелязал, става дума за ябълка за 1600 и как андроид за 800 бил по-добър.
За това питам, какво става при андроид за 1,6к примерно, малко да влезем в час.

Какво му е на дизайна на СЕ2? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 07 Ное 2020, 12:48

alekangg написа:Ако не си забелязал, става дума за ябълка за 1600 и как андроид за 800 бил по-добър.

Не знам кой е казал, че андроид за 800 лева е по добър,аз казвам да се сравнявят в един ценови клас, а за СЕ2 както казах, 8 годишен дизайн, много малка батерия, само една камера, ако това е приоритет на човек, и не много ниска цена.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 07 Ное 2020, 12:50

nxn написа:
alekangg написа:Ако не си забелязал, става дума за ябълка за 1600 и как андроид за 800 бил по-добър.

Не знам кой е казал, че андроид за 800 лева е по добър,аз казвам да се сравнявят в един ценови клас, а за СЕ2 както казах, 8 годишен дизайн, много малка батерия, само една камера, ако това е приоритет на човек, и не много ниска цена.

Редовно това се казва.

Броят на камерите явно е много важен.. ще падна от смях. Не мога повече, особено с 8 годишният дизайн. Новото мини е с 10 годишен дизайн по тази логика, да бих си го взел веднага.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата