Приятели, колеги, среда и общуване като цяло

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Re: Приятели, колеги, среда и общуване като цяло

Мнение от grkv » 29 Окт 2020, 15:27

Тоя въпрос за себе си отдавна съм го отговорил и съм стигнал до тия изводи:
Пари на заем ли са или услуга под формата на пари? Заеми не давам, но правя услуги на приятели в нужда.
Един вид, ако искаш да си покриеш вноската по заема, 'щото не си си направил сметката - сори, няма да стане. Примера с алкохолика и ракийката е много на място, ама ако знам, че човека има редовни доходи и му се е случил някакъв неприятен инцидент и иначе не би попаднал в ситуация да има нужда от пари - това е услуга, нищо, че е под формата на пари.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 29 Окт 2020, 16:44

И аз не съм по заемите, също и по това да дължа пари на който и да е. Услуга винаги бих направил на близък. Предпочитам обаче да не ползвам услуга от никой, ако трябва да се измъча за нещо, но да се оправя сам.

Ако някой ми търси пари, то явно не ми е толкова близък колкото си мисля. Давал съм малки суми - под 1000лв, връщали са ги. Ако някога дам пак, пак ще е малка сума. Много мразя някой да ме използва и съм много бдителен в това отношение. Не обичам такива хора. Някой за да ми е близък, трябва да съм сигурен, че не е използвач.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 29 Окт 2020, 19:38

Вие пък що бягате от заеми? :dunno: Аз с удоволствие раздавам на който поиска, срещу 50% лихва :mhihi: Бъзикам се. Ма който познат ми поиска му го обявявам и резко интереса изчезва :conf: По темата, един призив към колегата Ричи, гледам че е свестно момче. Човеко намери си хоби! Ама истинско. Ако може да е в сивия сектор. Гледам в Шумен си, там върви металдетектинга....примерно. Резко ще ти се промени и обкръжението и ежедневието :mrgreen: За жените не ми се пише, щото нищо не разбирам от тях ;)
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 29 Окт 2020, 20:34

E34 написа: Гледам в Шумен си, там върви металдетектинга....примерно. Резко ще ти се промени и обкръжението и ежедневието :mrgreen

Недей така... Обкръжението му ще е само пияници и малоумници...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Ное 2020, 23:39

По повод се сетих една случка, да ви питам - колко продължителен ви е бил най-дългия тел. разговор (само с прекъсване от оператора), може с приятел/роднина, може и с женище?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 04 Ное 2020, 23:48

2-3 минути съм издържал най-много. Всъщност май около 5 минути имах преди около година с оператор от интернета, дето ми помагаше да си свържа рутера :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 05 Ное 2020, 0:16

Bogat-Beden написа:По повод се сетих една случка, да ви питам - колко продължителен ви е бил най-дългия тел. разговор (само с прекъсване от оператора), може с приятел/роднина, може и с женище?

Може би над час, но през малка част от времето да съм слушал :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 05 Ное 2020, 7:45

Сещам се за 4 различни приятели, с които в последната година съм бил прекъсван на 60мин от оператора. Но в домашна обстановка, на питие , сам в стая и на говорител телефона. На ухото не бих си го държал повече от 2-3 минути.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Ное 2020, 10:48

Bogat-Beden написа:По повод се сетих една случка, да ви питам - колко продължителен ви е бил най-дългия тел. разговор (само с прекъсване от оператора), може с приятел/роднина, може и с женище?

Със "женище" отдавна не е имало дълъг, щото живеем заедно. С брат ми се случва чат-пат, но той е в чужбина. Иначе разговор от 2 часа с някого, с когото живеете на 20мин... е тъпо.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 05 Ное 2020, 11:04

Аз мразя дългите и безсмислени разговори и направо издивявам, като някой ме държи дълго на телефона. Казваш с две думи каквото има и затваряш - никой не е длъжен да ти слуша романите... Имал съм даже такива, дето в прав текст му казвам: Извинявай, сега имам работа и не мога да говоря, да се чуем довечера. Да - да, само и това да ти кажа и... още 5 минути седя с телефона на ухото. Адски несъобразителни хора има... :dunno: :dunno:

Случвало се е да вдигна и да му кажа: В един магазин съм в момента, кажи с две думи! И оня уж разбира, но пак ми приказва половин час. Затова друг път като видя, че ми звъни някой от тия "майстори на дългия разказ", изобщо не му вдигам.
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Ное 2020, 11:07

Аз нямам против дълъг разговор, но да е смислен и да се говори нормално.
Има хора дето като видя да ми звънят и вече съм изнервен защото знам как ще се влачат в изказа си по телефона, а на живо не говорят така бавно и завалено :dunno:

Покрай детските любови съм откарвал часове на телефона, вече се старая максимално бързо да приключвам нещата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 05 Ное 2020, 11:38

Ако не е ЛИбовен и то от първите, повече от 2-3 минути е мъчение ;)) Даже на наще съм им забранил да ми звънят ако няма какво да ми кажат , а само ша ме питат как съм :)) Комуникират си с жената.
Хм,хм...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Ное 2020, 11:56

Don_Diego написа:Покрай детските любови съм откарвал часове на телефона
Аз на 40 изкарах една детска, направихме 12 часа и на мен ми се доспа, че се съмна.. (от 19 до 7 си поприказвахме :mhihi: )
П.С. Момичето беше в чужбина
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 05 Ное 2020, 13:23

Моя телефон звъни 2-3 пъти в седмицата :D Та не говоря много явно.

Иам един авер в друг град, с него от време на време се чуваме и лафим по час - два, че все онлайн си е тегава работа с тия чатове. Ама последните години аз отскачам по-често до въпросния град, и той си идва по-често, та скоро не сме и говорили по тела, че се виждаме по-често да наваксваме. Общо взето само в такива ситуации стоя повече на телефона - при разговор с приятел, с кого не се виждаме често. Сега последно време си стоя в нас, че съм хоум офис, а и карам едни курсове, та с още едно приятелче лафим по телефона 1-2 пъти месечно, че не ми остава почти никакво време да се виждам с кого и да било.

Иначе и аз не стоя повече от няколко минути обикновено, когато е по "работа" :D
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 18 Яну 2025, 0:08

Баш по темата. Струва си минутките :bchug:

https://www.facebook.com/reel/1865207400679436
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата