Ебре инвестиция!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Ебре инвестиция!

Мнение от BMW_POWER » 03 Ное 2020, 22:02

alx написа:
steeN написа:
alx написа:аз козлодуй посмъртно не бих го пипнал за дългосрочна инвестиция. най- много до 10-15 години зелените ще затворят аец-а и след това ще е леш...

По-вероятно е след 10-15 години зелените да станат първи мажоретки на АЕЦ :ok: Това не го казвам да валидирам Козлодуй, просто натам вървят нещата.

аз лично бих бил последния които ще затвори аец-а... даже бих засилил белене да се строи по-бързо ама... аз кво знам. просто гледам какво се случва... тези с парите инвестират в зелени технологии и после лобират аец-ите да ги затварят... и кръга се затваря а парите си вървят...

Я се вземи у ръце. Мечо на колко години е? Да бачка АЕЦ-а още 10, да го затварят още 10. Мечо ще има апартамент в тих провинциален град и ще си ходи на риба с лодката. Дай да видим тия критикари, кой в какво е инвестирал. В панела 60-70-ти набор, дето ще падне още преди да изплатят моргиджа...
Комарите да са проблема :OT:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на пост и молитви

Мнение от Вуйчо » 03 Ное 2020, 22:07

.
Последна промяна Вуйчо на 09 Ное 2020, 18:18, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 03 Ное 2020, 23:11

Вуйчо написа:Само не ми е ясно, защо криеш от жена си? :dunno:

Бе ти верваш ли, че жена му не знае?! Глупости са тва само ни мета у кереча и се прай на петел у къщата :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Ное 2020, 23:23

Той бетона е на нейно име 100% :lol:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Ное 2020, 23:24

E34 написа:

Бе ти верваш ли, че жена му не знае?! Глупости са тва само ни мета у кереча и се прай на петел у къщата :mhihi:

И какво лошо има у това???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 03 Ное 2020, 23:33

BMW_POWER написа:
alx написа:
steeN написа:
alx написа:аз козлодуй посмъртно не бих го пипнал за дългосрочна инвестиция. най- много до 10-15 години зелените ще затворят аец-а и след това ще е леш...

По-вероятно е след 10-15 години зелените да станат първи мажоретки на АЕЦ :ok: Това не го казвам да валидирам Козлодуй, просто натам вървят нещата.

аз лично бих бил последния които ще затвори аец-а... даже бих засилил белене да се строи по-бързо ама... аз кво знам. просто гледам какво се случва... тези с парите инвестират в зелени технологии и после лобират аец-ите да ги затварят... и кръга се затваря а парите си вървят...

Я се вземи у ръце. Мечо на колко години е? Да бачка АЕЦ-а още 10, да го затварят още 10. Мечо ще има апартамент в тих провинциален град и ще си ходи на риба с лодката. Дай да видим тия критикари, кой в какво е инвестирал. В панела 60-70-ти набор, дето ще падне още преди да изплатят моргиджа...
Комарите да са проблема :OT:

Няма друга технология като атомната, няма и да има следващите 100-200 г.
Най-чистата, без проблемна и надежна електро енергия, спрямо произведената e Атомната.
Вентилатори и др. производни са само да покажем че можем, колко мислем за природата.

Колкото и да се кланяте на “зеленета” енергия, става само за топлене.
Последна промяна Tenata на 04 Ное 2020, 9:46, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 04 Ное 2020, 9:04

E34 написа:

Не съм и казал още, защото... няма нищо за казване. И за показване няма - кален трап с бетон и ръждиви железа стърчат от него... Като има нещо готово - тогава. :dunno: :dunno:

Тия феновете на "зелената" енергия, ако ги оставиш само на нея... колко време ще изкарат, мислите? АЕЦ-ът не зависи от природни дадености, изключително компактен е за мощността си и най-малко афектира околната среда. Няма въглеродни емисии, няма планини (буквално!) от шлака, пепел и сгурия, не се разкопават заради него хиляди декари да се вади кюмюр, нито пък хиляди декари обработваема земя се заливат с вода... Е, генерира някакви отпадъци, като всяка човешка дейност. Ние ги събираме и съхраняваме - кое друго производство може да се похвали с това?
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 04 Ное 2020, 9:54

Borymeckata написа:
E34 написа:

Не съм и казал още, защото... няма нищо за казване. И за показване няма - кален трап с бетон и ръждиви железа стърчат от него... Като има нещо готово - тогава. :dunno: :dunno:

Тия феновете на "зелената" енергия, ако ги оставиш само на нея... колко време ще изкарат, мислите? АЕЦ-ът не зависи от природни дадености, изключително компактен е за мощността си и най-малко афектира околната среда. Няма въглеродни емисии, няма планини (буквално!) от шлака, пепел и сгурия, не се разкопават заради него хиляди декари да се вади кюмюр, нито пък хиляди декари обработваема земя се заливат с вода... Е, генерира някакви отпадъци, като всяка човешка дейност. Ние ги събираме и съхраняваме - кое друго производство може да се похвали с това?

Последните ми 5 стинки по темата за електро енергията:
Атомни електроцентрали се строят в момента, ще се строят и за напред.
С това консуматорско племе по земята, няма друг източник който да се справи с нужното потребление.
Вентилатори, ТЕЦ, ВЕЦ, и всякви производни покриват нужда само при моментни покачвания на консумация.
А зелените да засаждат гори и тн.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Ное 2020, 10:27

BMW_POWER написа:
E34 написа:

И какво лошо има у това???

Може да иска само приятелката му да знае, жената не е нужно :ok: Ще казва "отивам да наглеждам магазина" :mhihi:

Tenata написа:А зелените да засаждат гори и тн.

Дори има проучвания как единственият шанс за по-чиста планета е масово засаждане на гори. Не знам и някой да има против горите каквото и да е. Кой не обича гора ? Ама нещо не се бутат да засаждат. Тези са само да точат пари :ranting:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 04 Ное 2020, 10:28

Borymeckata написа:Тия феновете на "зелената" енергия, ако ги оставиш само на нея... колко време ще изкарат, мислите?

Хаха, точно те ще изкарат доста - разни пещерняци са повечето. Някои от тях чакат ябълката да падне и тогава я ядат, така бил устроен света, да не насилват дървото. Заникъде не бързат.

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 06 Ное 2020, 9:26

Отказах апартамента - нещо не ми хареса играта с него. Ще ми стъпи на 80 бона уж "готов", ама без кухненските шкафове и вградения гардероб. Аз не мисля да живея в него (имам си друг), а да даваш жилище под наем е главоболна работа... Който плаща 1000 лева наем на месец, ще има и съответните претенции, значи поне още 10 - 12 бона за обзавеждането. Като сложиш прехвърлянето при нотариус, данъците и другите разходи, сигурно ще се изплаща поне 10 години. И след всеки наемател ще трябва да правя освежителен ремонт... не, не ми се занимава.

За магазина вчера направих първата от 5-те вноски и вече няма мърдане... :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 06 Ное 2020, 11:41

Принципно в новата обществена организация, която се развива покрай вируси и тн, физическите магазини и офиси ще стават все по-малко необходими. Всички се занимават с дропшипинг и подобни. Остават твърде малко опции за наематели. Апартаменти и жилища за сега не виждам причина да няма. Сам го каза за организацията около АЕЦа. Аз не бих инвестирал в помещения за магазини. За мен е грешка отказването от апартамента.

Потребител
Аватар

Мнение от mart1nn » 06 Ное 2020, 12:16

Borymeckata написа:...АЕЦ-ът не зависи от природни дадености...

А ако няма вода в Дунава? По спомен дори при най-големите суши е имало достатъчно, но все пак не е напълно независим от водата в реката.

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 06 Ное 2020, 12:49

Ще видим... :dunno: :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Ное 2020, 13:35

То това с дропшипинга е следващото, което ще приключи безславно, освен за някакви много нишови магазини, защото всеки може директно да си поръчва и не му трябва някой да паразитира или да купи от голям доставчик, който има на склад и да дойде на следващия ден.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата