Честит първи сняг, Германийо!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
cherry_dream написа:Честито на германците, ама е време и тука да завали![]()
И аз мисля, че Е ВРЕМЕ!!!

за какво купувахме зимни гуми?
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Соооонииии
по-бързо ме събирай,че гледай какво идва...сняг не видях тая зима и точно сега ще дойде,а аз съм пешак...

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Искам да изкажа съпричастност на Митко19
Онзи ден точно като валя бях с колата вечерта до университета да разпечатвам едни неща и после като си тръгнах беше наваляло така тъкмо за плъзгане по завоите. Тръгвам аз от унито (към 22ч.) и си правя тъшак на няколко завоя, наближавам улицата за паркинга обаче нещо отвътре ми вика "Давай към площада дето се правят панаири по известен като Messeplatz"
Отивам там, гледам има 3 коли седят и се ослушват. След малко спряха да се ослушват и почнаха с вътрележките и дрифтовете. Викам - "Оооо, къде без мене!", да не говоря, че по това време бях само аз със задно (после доиде едно Е36 и едно Е30)
Гааааз! Яко пързаляне, готиното е, че мястото е доста широко и няма къде да се шибнеш като изключа няколкото каравани и тира, които бяха спряли да спят там. Не знам колко им се отдаваше спането, щото се чуваше доволно рев на двигатели. Поседях там доста време, станаха 8-9 коли и даже 1 бус Форд Транзит дрифтеше
По едно време гледам влиза на площада една кола със зелени надписи Polizei и аз реших, че е време да си тръгвам
Абе голям кеф, въртял съм се към 45 мин. там и съм нявъртял някой друг километър. Няма такъв кеф!

Онзи ден точно като валя бях с колата вечерта до университета да разпечатвам едни неща и после като си тръгнах беше наваляло така тъкмо за плъзгане по завоите. Тръгвам аз от унито (към 22ч.) и си правя тъшак на няколко завоя, наближавам улицата за паркинга обаче нещо отвътре ми вика "Давай към площада дето се правят панаири по известен като Messeplatz"

Абе голям кеф, въртял съм се към 45 мин. там и съм нявъртял някой друг километър. Няма такъв кеф!
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
Loewe написа:Искам да изкажа съпричастност на Митко19
Онзи ден точно като валя бях с колата вечерта до университета да разпечатвам едни неща и после като си тръгнах беше наваляло така тъкмо за плъзгане по завоите. Тръгвам аз от унито (към 22ч.) и си правя тъшак на няколко завоя, наближавам улицата за паркинга обаче нещо отвътре ми вика "Давай към площада дето се правят панаири по известен като Messeplatz"Отивам там, гледам има 3 коли седят и се ослушват. След малко спряха да се ослушват и почнаха с вътрележките и дрифтовете. Викам - "Оооо, къде без мене!", да не говоря, че по това време бях само аз със задно (после доиде едно Е36 и едно Е30)
Гааааз! Яко пързаляне, готиното е, че мястото е доста широко и няма къде да се шибнеш като изключа няколкото каравани и тира, които бяха спряли да спят там. Не знам колко им се отдаваше спането, щото се чуваше доволно рев на двигатели. Поседях там доста време, станаха 8-9 коли и даже 1 бус Форд Транзит дрифтеше
По едно време гледам влиза на площада една кола със зелени надписи Polizei и аз реших, че е време да си тръгвам
![]()
Добре, че си тръгнал на време, че ония не си поплюват въпреки, че не рядко влизат в положението на хората стига да е допустимо!

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2