Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Аз от 7+ дена съм доста отпаднал, имам втрисане (без темп.) , без кашлица, имам апетит, но едвам се движа.
Нямам главоболие, имам вкус и обоняние. Може би е тая гадост, или настинка, или "ходеща" пневмония
Нямам главоболие, имам вкус и обоняние. Може би е тая гадост, или настинка, или "ходеща" пневмония
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Родата на приятелката ми, над 10 човека са същите, плюс главоболие.
Днес в работата от 30 човека, 20 са болни. В работата на приятелката ми е същата работа, над 50% са болни. Според мен вируса е навсякъде и почти всеки го хвана последните седмица две.
Днес в работата от 30 човека, 20 са болни. В работата на приятелката ми е същата работа, над 50% са болни. Според мен вируса е навсякъде и почти всеки го хвана последните седмица две.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
acho.rs написа:Не съм имал рядкото щастие да чета цялата тема, но ми се струва че имаш 500 отговора в нея. Честно казано трявба да се замислиш, че психозата те засяга и теб, макар и косвено. Поздрави,
Абсолютно съм съгласен.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
BaDxBoY написа:Родата на приятелката ми, над 10 човека са същите, плюс главоболие.
И в моята работа изскачат постоянно, но проблема е... че сме хоум офис от март месец.
EDIT: https://www.theguardian.com/world/2020/ ... taP8JHH7nc
Словакия пробват интересен подход. Дори да не сработи, това е драстично по-добър подход и мярка от нашите. При нас мерките са според протестите. Излиза Фики и Роксана и хоп - отваряме дискотеките.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Те и китайците така правят.Ония ден четох как в един мъничък градец в Китай се появили 30 тина с положителни тестове. На китайците вече официалната им стратегия е да се затвори населеното място и да се тества цялото население. Та "градеца" бил около 5-6 милиона и са ги тествали за няколко дена, изолирали са още няколко болни и готово.
Ние сме също около 5-6 милиона, да ни напънат за седмица две , да поставят под карантина заразените, да ударят кепенците по границата и да влизат само такива с пср тест и да се приключат всякакви спекулации по въпроса.
Ние сме също около 5-6 милиона, да ни напънат за седмица две , да поставят под карантина заразените, да ударят кепенците по границата и да влизат само такива с пср тест и да се приключат всякакви спекулации по въпроса.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Наскоро един човек, който трябваше да свърши една работа за други хора(под мой контрол) точно когато му изнасяше се разболя от коронавирус и отиде под карантина. Онези насреща "Ауу, така ли, да се оправя по-бързо!", а мислех, че ще има скандали, но се оказа много уважителна причина.
Имайки предвид горното, днес получих оферта от един далаверджия, ако имам нужда, срещу N на брой лева, да ме изкарат положителен за коронавирус с PCR тест и да мога да вляза под карантина. Явно се търгува с това ако ти трябва извинение за нещо - закъснение с обект, срок или каквото друго се сетиш, дори просто да искаш да си починеш, без да те занимават и да ти търсят сметка - има цена затова.
Та така, типично по български... Чиста търговия и в двете посоки на теста.
Имайки предвид горното, днес получих оферта от един далаверджия, ако имам нужда, срещу N на брой лева, да ме изкарат положителен за коронавирус с PCR тест и да мога да вляза под карантина. Явно се търгува с това ако ти трябва извинение за нещо - закъснение с обект, срок или каквото друго се сетиш, дори просто да искаш да си починеш, без да те занимават и да ти търсят сметка - има цена затова.
Та така, типично по български... Чиста търговия и в двете посоки на теста.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз писах и по-рано, че има голяма предпоставка за схеми (елементарно е да излъжеш на теста или да се пишеш контактен) и със сигурност ще има далавери, но никой с изфабрикуван тест няма да отиде в болницата. Така че болниците са си пълни с реално болни, не циркаджии.
- Al.Stoyanov
- Потребител
-
Е.Димитров написа:Аз мисля, че никой не им плаща на онези, дето са на снимките дето се тиражира по всички възможни места.
Даже един написал, че им давали по 2000 лева![]()
Според мен, това са работници, дето отиват на гурбет и трябва задължително да имат отрицателен тест за ковид, и поради тая причина ги извозват, тестват и тн.
Ебаси конспирацията се развива.
Аз лично мога да кажа, че бях пред лабораторията когато от Нова правиха репортажа. Имаме човек под карантина вкъщи и понеже никой не ебава да изследва контактни, ние си направихме тест за наше успокоение, все пак имаме близки възрастни и болни хора.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
acho.rs написа:Така че болниците са си пълни с реално болни, не циркаджии.
точно с какви хора са пълни, не се знае
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
BaDxBoY написа:Родата на приятелката ми, над 10 човека са същите, плюс главоболие.
Според мен, това до някъде е доста добре! Скоро ще му се види края.... Колкото повече хора едновременно са болни, толкова повече хора ще имат едновремнно някакъв имунитет и по-бързо ще се спре преноса...Така си мисля!
Последна промяна ildivvy на 02 Ное 2020, 16:18, променена общо 1 път
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
sub_eleven написа:acho.rs написа:Така че болниците са си пълни с реално болни, не циркаджии.
точно с какви хора са пълни, не се знае
90% са такива, които нямат нужда от болница. Просто са наплашени, а болниците искат да си усвоят сладката пътека.
ildivvy написа:BaDxBoY написа:Родата на приятелката ми, над 10 човека са същите, плюс главоболие.
Според мен, това до някъде е доста добре! Скоро ще му се види края.... Колкото повече хора едновременно са болни, толко повече хора ще имат едновремнно някакъв имунитет и по-бързо ще се спре преноса...Така си мисля!
Всички смислени вирусолози говорят това от миналия декември.
Never mistake motion for action...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Очаквам в близките два три дена да се изтъпани някой министър и да призовава ..за бога братя , не купувайте ...упс ...не се заразявайте имах предвид 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
sssssl написа:...
Е това с увеличението на заплатите на медиците е много логично да се направи.
И разказ от спешна помощ за вчера
Вчера имахме 66 посещения на домашен адрес, от които 80% бяха с доказана коронавирусна инфекция. От тези 66 души само 18 трябваше да бъдат хоспитализирани. За останалите 48 човека изобщо не е било необходимо да се изпраща линейка, но въпреки това те са повикали такава, за да получат успокоение от човек в бяла престилка.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
https://www.facebook.com/100004507620028/videos/1705819732911598/
Гледайте кво става с БОЛНИТЕ В БОЛНИЦАТА! Къв як купон е! Да ви ева и постановките, да ви ева и вируса, да ви ева и номерата. Ей тва е истината.
Гледайте кво става с БОЛНИТЕ В БОЛНИЦАТА! Къв як купон е! Да ви ева и постановките, да ви ева и вируса, да ви ева и номерата. Ей тва е истината.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост