Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от arnold » 29 Окт 2020, 22:02

Jordana написа:Ресет ..зануляване ..звучи като игра на ротативка . Бизнес в който банката винаги печели парите на балъците :mhihi:

:bchug: А балъци винаги ще има. Както и сега дето били ' социално отговорни' :banghead: и наистина вярват,че някой се грижи за тях и щял да ги спаси. :dummy:
На кой от големите играчи на Световната сцена му дреме за бай Петкан или за който и да е мишок по света?
Просто казват- Правете това за да оцелеете, пък те си играят играта.
Да не се била претоварила здравната система- стига бе. Значи всичко друго може да фалира или да загине ,но ЗС е най важното нещо в света в момента.
С малоумните мерки да предпазили хората от заразяване, че видиш ли иначе Яко ще се мре.
Как пък изведнъж станаха толкова грижовни?
До преди това никой не го интересуваше колко умират от глад,колко от рак и каквото се сетите.
Спрени са плановите операции пак заради вируса. Значи може да си умреш от всичко друго,ама да не е от Ковид. Пълна лудост.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 29 Окт 2020, 22:41

arnold написа:Значи може да си умреш от всичко друго,ама да не е от Ковид. Пълна лудост.

На теория можеш, ама ще те пишат пак от ковид. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 30 Окт 2020, 7:53

https://fakti.bg/world/523911-koronavir ... 020-godina
До колко може да се вярва на тази статия не знам ама 98% по-малко с грип :dunno:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Окт 2020, 9:11

Напълно може да са вярва макар и точно върху това едва ли има в момента мащабно изследване . Предполага се че грипните вируси от класическите щамове не могат да съществуват заедно със корона вирусите . Последните 20 години грипните инфекции са силно редуцирани заради ваксините и модерните лекарства , обаче на мястото им идват корона вирусите и това в общи линии стои в основата на тази теория . Коментирах го в началото на темата , но това го четох на друго място ..не е този Андрюс източника .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Окт 2020, 9:14

M-coupe написа:
steeN написа:За мен напълно очакван ефект от политиките на централните банки по света. Накрая ще дойде големия "ресет" и баланса ще се оправи.
Цялата инфлация изтече в сток маркета и недвижимите имоти. Тези, които имат от двете неща или са свързани с тях по някакъв начин са от хубавата страна на нещата, другите от лошата.

Не мога да си обясня как инфлацията е на рекордно ниски нива, а се печатат пари като за последно.. :mhihi:

Инфлацията е много различна за различните хора и тези широки мерки на инфлация и като цяло всички макроикономически метрики, отразяват голямата картинка, а не индивидуалната. Затова при всяко обобщение изкача някой и вика, ама на мен еди си какво... не си прав. Което е основна грешка на хората като правят икономически, а и всякакви генерални преценки... мислят си че света се върти около тях или че всички са като тях. От друга страна като сложим и това, че държавата има мотивация да измерва така инфлацията, че да изглежда по-малка от колкото е, става много интересно. Забавен момент е, че хората възприемат инфлацията в цената на това, което притежават (или продават) като нещо добро и за тях не е инфлация психологически :lol: Също зависи каква част от разходите ти отиват за неща, на които им се качва цената. Ако примерно даваш 10% от дохода си за храна, няма изобщо да ти направи впечатление повишението на цените на храната... но ако даваш 50% от дохода си за храна ще го "усетиш". Виж какво стана с имотния пазар и борсите и ми кажи, че няма инфлация :lol: Другата страна на нещата е технологичната дефлация... естествения ход е всичко да поевтинява, на който централните банки се противопоставят, защото затруднява неограниченото държавно харчене :mhihi:

Това е есенцията на нещата и от тук нататък може да се задълбава много. Иначе нещо странично, на мен ми прави, че има някаква масова психоза в Бг, че идва голямата инфлация. Според мен тя вече е факт и масата хора както винаги разбират последни и от тук нататък ще има дефлационен натиск (специално точно за Бг).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар

Мнение от arnold » 30 Окт 2020, 9:18

Последна промяна arnold на 30 Окт 2020, 9:21, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Окт 2020, 9:20

Арнолд Брейка :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Окт 2020, 9:38

Обаче спазва социална дистанция човека ..поне от това което показва се вижда че спазва . А представяте ли този да го тръшне ковида ? Ще отиде зян толкоз матриял ... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 30 Окт 2020, 10:38

steeN написа:Иначе нещо странично, на мен ми прави, че има някаква масова психоза в Бг, че идва голямата инфлация. Според мен тя вече е факт и масата хора както винаги разбират последни и от тук нататък ще има дефлационен натиск (специално точно за Бг).

Тук си много прав! Сигурно от 1, че да не кажа 2 години вече е тук.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 30 Окт 2020, 10:45

M-coupe написа:https://fakti.bg/world/523911-koronavirusat-ubi-igripa-98-po-malko-grip-prez-2020-godina
До колко може да се вярва на тази статия не знам ама 98% по-малко с грип :dunno:

Ти да видиш... колко удобно :ok:
"Нямането" на конвенционални грипи как добре се връзва безпогрешния и чист кат' момина сълза ПъЦъРъ "тест" :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 30 Окт 2020, 10:48

Бе, не знам - толко' ли ви е скучен животът, или нямате друга работа, та по-цял ден кесите в новините и нета...че и форумО пълните с вопли от мейнстрийма как ще умрем? Май ви кефи к'во се случва, а? Или ви липсва форумен мутаф, да грачи и тук - грозно и зловещо ? :mrgreen: Оня, с прогнозите, е ясен :mhihi: ама другите к'во плиснахте легена ? :kuku:
Разходете се малко, поогледайте се, ходете берете гъби ако искате, бъка в момента, хем да подишате чист въздух и да проветрите малко тия фанатизирани, аквариумни, маскирани киферици !!! :ok: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 30 Окт 2020, 12:53

hell's angel написа:ходете берете гъби ако искате, бъка в момента

вярно е, този уикенд така набарах сърнелите около Лакатник, че ми е още пълен хладилника.

Не сме филмирани повечето от нас, не се безпокой толкова.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 30 Окт 2020, 13:06

Бе тука незнам ама по пътя все по-често срещам индивиди от сорта сам в колата и с маска :mhihi: Иначе вчера случайно пускам телевизора и попадам на тоя образ който ни обяснява за маските и как никой не се бил задушил от носенето им :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Окт 2020, 13:08

Този според мен вече нарочно се прави на олигофрен, но не знам каква му е целта.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 30 Окт 2020, 14:47

TNT написа:Този според мен вече нарочно се прави на олигофрен, но не знам каква му е целта.

От няколко месеца всички журналя им задават мега дебилни въпроси, 100% вече са уморени и изперкали.

M-coupe написа:https://fakti.bg/world/523911-koronavirusat-ubi-igripa-98-po-malko-grip-prez-2020-godina

Съгласен съм че има по-малко нормален грип, все пак има някакви мерки които други години не ги е имало. Та и разпространението е по-слабо. Ако ни затворят като пролетта още по-малко ще ги има :)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата