Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: магистратура

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от vladi_totev » 28 Окт 2020, 15:12

Ковид не се лекува. Лекуват се последствията. Медрол-а ми го изписват срещу свръх реакция на имунната система. Поне чети листовките до края като се бараш за потенциал.

Изпратено от моят SM-A405FN с помощта на Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 28 Окт 2020, 15:43

Интересно Джордана кво би изписал?

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 28 Окт 2020, 15:58

bioz написа:Интересно Джордана кво би изписал?

Ми квото и аз. При тия симптоми, спокойствие и силна храна + чайчета и пижамата, както каза Мангъра :mhihi: Имам чувството, че дофторите се презастраховат като ни тъпчат с всяква химия! После бате що измира народа, ми ония го набуат с 20 антибиотика облъчат го от телевизора с няква страшна умирачка и по-лабавите земат та се гътнат! Между другото има едно положително нещо. Откак и аз бях загубил тотално обонянието значително ми се беше подобрил сексуалния живот :ok:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от bioz » 28 Окт 2020, 16:01

E34 написа:
bioz написа:Интересно Джордана кво би изписал?

Ми квото и аз. При тия симптоми, спокойствие и силна храна + чайчета и пижамата, както каза Мангъра :mhihi: Имам чувството, че дофторите се презастраховат като ни тъпчат с всяква химия! После бате що измира народа, ми ония го набуат с 20 антибиотика облъчат го от телевизора с няква страшна умирачка и по-лабавите земат та се гътнат! Между другото има едно положително нещо. Откак и аз бях загубил тотално обонянието значително ми се беше подобрил сексуалния живот :ok:
Аз не мисля, че някой с ковид и темп ще обикаля по фитнесите вместо да си лежи у тях, то това се подразбира.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Окт 2020, 16:21

Те половината от тия починалите уж ковид са уморени насилствено от докторите и това не е измислица . Така че имайте го предвид като им се доверявате или търсете второ мнение .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от bioz » 28 Окт 2020, 16:23

Пак писа и нищо не каза. Кво ще изпишеш ... докторе?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Окт 2020, 16:35

Аз си изписвам разни работи , ама това си е за мен . Ако почна да давам такива съвети утре някой вземе се гътне и аз ще съм виновен . В случая с тия грипове експертното мнение е на разни джипита а не на светила в хирургията , така че не знам що смятате че изписват някакви животоспасяващи медикаменти незнайни за никой друг . Лекуват според пациента , тия дето изглеждат здрави ги пускат по пистата с дърти антибиотици дето на кравите не ги дават вече и безсмислени илачи да пият нещо . Тия дето са зле може и да им обърнат внимание на пак зависи много от пациента и дофтора . Типичния докторси лаф ..как е , ще оживеем ли ...като го чуете значи нищо ви няма . Само в началото дето тъпкаха хората с препарати против краста и малария трябва да ви светне лампичката че тоя грип го лекуват с фърляне на боб . :mhihi:
Последна промяна Jordana на 28 Окт 2020, 17:25, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 28 Окт 2020, 16:41

bioz написа:Аз не мисля, че някой с ковид и темп ще обикаля по фитнесите вместо да си лежи у тях, то това се подразбира.

Да не те плаша, но мога да ти кажа, че си в тотална заблуда! :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Окт 2020, 17:02

vladi_totev написа:Ковид не се лекува. Лекуват се последствията. Медрол-а ми го изписват срещу свръх реакция на имунната система. Поне чети листовките до края като се бараш за потенциал.

Изпратено от моят SM-A405FN с помощта на Tapatalk

В тотална заблуда си. Взимай съвети от майстора на климатици и другите безсмъртни :kuku: Бързо оздравяване :bchug:

Интересно ми е това с Витамин Ц-то. В някои страни пък знам, че ги помпят с високи дози 8-10гр на ден ? Сигурно и разреждащите кръвта са напомпени :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 28 Окт 2020, 17:03

vladi_totev написа:от 1 ден имаме и задух. Засега сме вкъщи. Предписаха ни антиобиотик Азак 500 ( 10 дни) , антистенокардин , за да не се съсирва кръвта , изопренозин- противовирусно и витамин Д. От днес заради задуха изписаха и Геломиртол форте и медрол таблетки и витамин Е.
Витамин Ц забраниха, понеже спомагал за съсирването на кръвта.
Това е засега от първа ръка и аз и жена ми сме положителни.

Това всичкото ако го изпиеш, ще си докараш здравословни проблеми...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Окт 2020, 17:09

TNT написа:Интересно ми е това с Витамин Ц-то.

Витамин Ц взаимодейства лошо с антикoагуланти. Не че само по себе си прави нещо. Лекарите си следват инструкциите просто. Витамин Е е антикоагулант, затова са го шибнали и него в микса.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 28 Окт 2020, 18:12

Според сайта Wordometers.info в страните от Далечния изток броят на новозаразените от последните 24 часа са както следва: Сингапур -7, Виетнам - 1, Япония - 424, Китай - 16, Южна Корея - 88, Хонг Конг - 5, Тайланд - 3, Тайван - 0. За Европа и в частност България си ги знаете. Къде сбъркахме?

Нека някой безсмъртен анализира :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Окт 2020, 18:54

Почнах да следя Мангъров във Фб.
Но интервюто му в БТВ беше страшно интересно.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Окт 2020, 19:02

Мани, супер интересно. Аз пък четох, че му искали писмени обяснения за някои от лъжите :lol:

blacksapphire написа: Тайланд - 3, Тайван - 0.

То не бяха ли някои от тия, които си затвориха полетите от Китай още преди китайците да кажат с кво се борят :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 28 Окт 2020, 19:07

Северна Корея също е 0. Но от самото начало кора. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата