Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Тоз па, я се стегни малко
Не беше ли ти този, който пролетта ни известяваше всеки ден къв симптом има
Мъжльото, не-джендър 

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
TNT написа:Тоз па, я се стегни малкоНе беше ли ти този, който пролетта ни известяваше всеки ден къв симптом има
Мъжльото, не-джендър
Лошо ли ти беше да знеш с подробности как се развива душевната ти чекия наречена ковид? А отидох ли да се тествам и да вися по болници, май не, а?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Благодарим ти не-джендъре, че ни извести за симтомите на предполагаемия ковид, който си имал 

sub_eleven написа:TNT написа:ТочноЛошото е, че на хората, на които им се налага планова операция, отговора ще е като на колегата:
sub_eleven написа:Хаааааха
Еми така ще е, като ходите да се тествате заради хрема и общо неразположение. Ще ме извинявате, но точно вие ще сте виновни затова! Всичките женички, джендъри и ревльовци дето сте. Писнало ми е от вас.
Евала, с всеки ден се изненадвам все повече. Значи новото модерно е да не ходиш да се тестваш изобщо, защото теста като излезе положителен трябва да влизаш в карантина. Евала... българите сме едно общество та направо дрънка.
Закво да пазиш бабата или хронично болния, като може да си пиеш кафето и да си свиркаш...
едит: Няма тестове, няма болести... то тва е универсалния лек. Виж началото на миналия век средната продължителност на живота е била 45-46 години

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Лигльовци, като имате леки симптоми си седите вкъщи и се лекувате - това е. Ако се налага да излизате сте с маска и това е. Няма нужда да ми ходите да се тествате и после да се правите на герои-страдалци във фейсбук как сте преодоляли ковид. И да помпате статистиките и хората да треперят вкъщи от страх.
п.п все ми е тая дали съм го карал TNT. И да съм и да не съм, все ми е тая. Нямах никакво обоняние 1 месец - това е единствената причина, поради която мисля, че го карах, ама ми е все тая дали съм или не.
п.п все ми е тая дали съм го карал TNT. И да съм и да не съм, все ми е тая. Нямах никакво обоняние 1 месец - това е единствената причина, поради която мисля, че го карах, ама ми е все тая дали съм или не.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
+1245 за последното мнение
Стига сте цирлили и хленчили. Малко по-мъжката!
Стига сте цирлили и хленчили. Малко по-мъжката!
Последна промяна ivoaudi на 27 Окт 2020, 15:21, променена общо 2 пъти
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
sub_eleven написа:... И да помпате статистиките и хората да треперят вкъщи от страх...
И намираш проблем в това хората да седят вкъщи и да се пазят? Има огромна разлика между това да се пазиш и да си в карантина. Като си си кихнал в ръката сутринта, следобяд като идеш до магазина с маска и опипаш доматите кво става?
edit:
https://www.youtube.com/watch?v=I5-dI74zxPg
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
В Сливен яко борят ковида

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
M17cH написа:sub_eleven написа:... И да помпате статистиките и хората да треперят вкъщи от страх...
Като си си кихнал в ръката сутринта, следобяд като идеш до магазина с маска и опипаш доматите кво става?
И кво става

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Точно, ама точно същия въпрос мислех да задам и аз
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
И кво става![]()
............
.....Става ковид с доматен сос

Последна промяна Jordana на 27 Окт 2020, 16:31, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Заразяваш още 10 човека, това става .. Не разбирам малоумни ли сте хората, на които не ви пука за вашето здраве и за здравето на близките ви ? Понеже смъртноста от този вирус и изключително ниска, дайте да си правим каквото исаме, пък да си умират по 5-10 на всеки 100 хванали го, чудо голямо .. Сигурен съм, че ако някой ваш близък го сполети, няма да сте толкова остроумни и да разнасяте дебилните теорий на доц. мадуров
Аз дето съм на 25, спортист от малък, непушач дето не ме е хващал вирус с години, щях да пукна от нещо преди няколко месеца, да изкарах ангелите на близките ми, интересно ми е някой на 60+ ако го хване същото като мен, колко ли часа ще издържи без медицинска помощ .. Щото знам какво е цяла нощ да се тресеш и да дишаш като риба на сухо
Аз дето съм на 25, спортист от малък, непушач дето не ме е хващал вирус с години, щях да пукна от нещо преди няколко месеца, да изкарах ангелите на близките ми, интересно ми е някой на 60+ ако го хване същото като мен, колко ли часа ще издържи без медицинска помощ .. Щото знам какво е цяла нощ да се тресеш и да дишаш като риба на сухо
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Е чакай де, той половин ден (в интервала между кихването и опипването на доматите) няма ли да си мие ръцете?
Пък ако някой толкова се притеснява - да мие доматите със сапун и това е. Или да не ги яде на салата, а готвени...

Пък ако някой толкова се притеснява - да мие доматите със сапун и това е. Или да не ги яде на салата, а готвени...

Последна промяна Borymeckata на 27 Окт 2020, 16:37, променена общо 2 пъти
Excellent! Steven is my name!
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Глупости на търкалета. Познавам хора дето се чукат всяка нощ на поразия и не са си предали вируса един на друг бидейки единия болен.
Дишай спокойно, дишай
Оговора е към "лошия", че да не го наричам смелия
Дишай спокойно, дишай
Оговора е към "лошия", че да не го наричам смелия

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ivoaudi написа:Глупости на търкалета. Познавам хора дето се чукат всяка нощ на поразия и не са си предали вируса един на друг бидейки единия болен.
Дишай спокойно, дишай
Да бе и аз виждам сега покрай мен, от едно ергенско преди 2-3 седмици какво става с 20 човека, дето бяха там и после със семействата им. И аз не вярвах доста дълго, ма като ги гледам сега 50 човека, как са с еднакви симптоми всички до един, ми светва крушката, че няма как да е случайност