Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Как само се променят мненията в темата,ама ЯКО се променят ...
Иначе не е сложно -Д ,Д, Д+Д ,обаче тука сме все безсмъртни...
Иначе не е сложно -Д ,Д, Д+Д ,обаче тука сме все безсмъртни...
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
sub_eleven написа:Страх ги е да не умрат, заради общата психоза.
Точно! Не се шашкайте и минава леко. Давам пример със себе си. Оказа се че съм го минал на 99%. Преди двайсе и няколко дена пътуваме 4-рима с кола. Четири дни след това дигам няква никаква температура 37 и нещо. Точно за един ден. После ме пуска и почва някакво неразположение. Не обръщам внимание. След около 3-4 дни се обажда единия, имал същите симптоми и се тествал - положителен. Обажда се и другия с по-сериозни симптоми температура няколко дни, супер отпадналост и всички екстри. Ние се шашкаме и се изолираме да мрем, не се тествам то е ясно. Обонянието ми изчезва. Минават още два дни и нищо, само лека отпадналост следобед. После редуване няколко дни абсолютно нищо, един ден леко кофти. Обонянието се появи ма слабо. И те така. Сега съм 25 ден някъде. Мислим да не съм биологично оръжие. Малко подробности за участниците в шоуто. Аз си спортувам активно, то е ясно, другия с моите симптоми и той човека спортува, яко тенис и така. Третия дето се поозори, никакъв спорт а пък си е на възраст човека - на 67. Четвъртия е късметлията, той въобще не се зарази! Та извода ми е 90% се психясват хората и това отежнява обстановката. Кой си е здрав си е здрав...лошото е че сме болна нация.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз тъй като чета тука , тоя ковид го имам поне от 20 години . Щото след като хапна на обяд ми се доспива и чувствам леко неразположение ако не дремна час два 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Добре де, както каза младият доФтор от един от линковете по-напред в темата, вирусът няма интерес да трепе хората, трябва да мутира към по-"безопасен" уж..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
И през цялото това време си ходиш предполагам на работа, по магазини, на дискотечка не отиде ли с тоя ковид?E34 написа:sub_eleven написа:Страх ги е да не умрат, заради общата психоза.
Точно! Не се шашкайте и минава леко. Давам пример със себе си. Оказа се че съм го минал на 99%. Преди двайсе и няколко дена пътуваме 4-рима с кола. Четири дни след това дигам няква никаква температура 37 и нещо. Точно за един ден. После ме пуска и почва някакво неразположение. Не обръщам внимание. След около 3-4 дни се обажда единия, имал същите симптоми и се тествал - положителен. Обажда се и другия с по-сериозни симптоми температура няколко дни, супер отпадналост и всички екстри. Ние се шашкаме и се изолираме да мрем, не се тествам то е ясно. Обонянието ми изчезва. Минават още два дни и нищо, само лека отпадналост следобед. После редуване няколко дни абсолютно нищо, един ден леко кофти. Обонянието се появи ма слабо. И те така. Сега съм 25 ден някъде. Мислим да не съм биологично оръжие. Малко подробности за участниците в шоуто. Аз си спортувам активно, то е ясно, другия с моите симптоми и той човека спортува, яко тенис и така. Третия дето се поозори, никакъв спорт а пък си е на възраст човека - на 67. Четвъртия е късметлията, той въобще не се зарази! Та извода ми е 90% се психясват хората и това отежнява обстановката. Кой си е здрав си е здрав...лошото е че сме болна нация.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Мистериозния нов щам на коронавирус
То от паника, човек може да си въобрази, че има симптоми, които няма също. Та тези дето на 99% са го прекарали, за мен са на 0%.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
steeN написа:То от паника, човек може да си въобрази, че има симптоми, които няма също. Та тези дето на 99% са го прекарали, за мен са на 0%.
Съгласен съм принципно, но липсата на обоняние няма как да си я въобразиш. При мен беше повече от месец, със сух нос. Не можех да усетя дори силен парфюм изобщо, какво говорим за пот, миризма на тоалетна и т.н. Започна с отпадналост за два дена също като при него, но нямах температура. Това беше април месец. Близък приятел вчера ми разправяше за същите симптоми + кашлица от декември 2019-та. Докторите му казали, че нищо му няма тогава, да не се притеснява.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
И аз не познавам болни от ковид, а не е като да нямам контакти с хора от няколко града в региона. Всичките си познати разпитвам и НИКОЙ не съобщава за сигурен случай, ама някои са чули, че в нашия град някакъв се бил разболял и го закарали в София...
Честно, и на мен ми писна тая истерия около вируса - смъртоносна зараза, ужасна пандемия, трупове по улиците, светът загива... Минало ми е времето да ме шашкат с новини по телевизора. Маската я изтърпявам десетина минути само на устата, иначе (върху носа) ми се замъгляват очилата и нищо не виждам. Ако някой ми подаде ръка - ръкувам се, не мога да се държа с човека като с прокажен... Каквото има да става - ще става. Не съм по-болнав или кекав от другите хора, та каквото за тях - това и за мен. Един ден ще се мре, така или иначе, и не мисля да прекарам остатъка от дните си в страх, изолиран от хората и с парцал на муцуната...
И обществения транспорт, бих добавил - много ми харесаха улиците без автобуси, изобщо не ми липсваха.

Честно, и на мен ми писна тая истерия около вируса - смъртоносна зараза, ужасна пандемия, трупове по улиците, светът загива... Минало ми е времето да ме шашкат с новини по телевизора. Маската я изтърпявам десетина минути само на устата, иначе (върху носа) ми се замъгляват очилата и нищо не виждам. Ако някой ми подаде ръка - ръкувам се, не мога да се държа с човека като с прокажен... Каквото има да става - ще става. Не съм по-болнав или кекав от другите хора, та каквото за тях - това и за мен. Един ден ще се мре, така или иначе, и не мисля да прекарам остатъка от дните си в страх, изолиран от хората и с парцал на муцуната...

Jordana написа:КАТ може да удари кепенците без проблем и това ще е напълно честно спрямо всички
И обществения транспорт, бих добавил - много ми харесаха улиците без автобуси, изобщо не ми липсваха.
Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това нещо го изкарах на два пъти , един път януари и после март . Първото беше някаква настинка 2-3 дена второто вероятно си е ковид , 5 дена всичките симпотми със загуба на обоняние и промяна на вкуса . Като пия кафе имах чувството че има сол вътре и това с обоняние и вкус продължи повече от два месеца . И още се закашлям от време на време . Направих един курс със сумамед но както и при всички грипове антибиотика нищо не помага . Нямам никакви илюзии относно тия грипове , всички ще ги изкараме рано или късно и за това Мангъров е 100% прав . Нося си маската и гледам да стоя по далеч от разни кашлящи и подсмърчащи индивиди и по далеч от многото рая на едно място . Ако някой си мисли че ще го подмине е истински утопист според мен , освен ако не живее в самотна хижа при мечките в планината 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Jordana написа: Ако някой си мисли че ще го подмине е истински утопист според мен , освен ако не живее в самотна хижа при мечките в планината
В града е ковид, горе при мечките в планината е мовид.

Боримечка, напълно съм съгласен.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
То не се знае дали и от мечките няма да пипнеш нещо - зависи колко близки сте станали...

Excellent! Steven is my name!
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Двама трима се на*раха затвориха всичко, а че умират милиони от глад всяка година нищо не се прави. Пълна помярщина.. Със сигурност имаше колеги, които цяло лято обикаляха по плажове, ресторанти и т.н. но рязко пак започнаха да вярват, че ковида е мега смъртоносен 

В болниците няма места щото 80% от настанените не са за там !
Например ей тоя юнак от видеото https://btvnovinite.bg/bulgaria/paramed ... urgas.html , катери стълбите като катерица ама иначе бил с КОВИД
Например ей тоя юнак от видеото https://btvnovinite.bg/bulgaria/paramed ... urgas.html , катери стълбите като катерица ама иначе бил с КОВИД
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Само да кажа че в момента в Дряново се води разследване срещу бразилците,защото са ги подучили когато почине някой да го пишат с Ковид.Това от първа ръка го знам,и също така от първа ръка знам че ако днес ти направят тест и си + те водят новозаразен,ако след 10дни ти направят и пак си +,отново си новозаразен.Не казвам че няма вирус,но усещам и източване на европари

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Ся съм в Испания, ма като се върна отивам с 200 доброволец! Щом ще взимат студентки 2-3 курс няма начин да пропусна такава възможност
Очертава се хем забавления с колежките хем и пари ще ти дават, баси кефа! 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост