Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от E34 » 20 Окт 2020, 22:23

Ха ха ха, маски на открито! Ясно е, че това са малоумни мерки и НЕ РАБОТЯТ! Испанците цяло лято не свалиха намордниците на открито, и то си ги носеха стабилно не като нас и кво? Бум на заразени сега, втора вълна, затваряне Мадрид алабала простотии. С тия парцали на устите освен да се увредим повече друго не можем да направим. Обаче директивите трябва да се спазват, някой командва всички тия клоуни. Лично аз очаквам локдауна с удоволствие. Това март и април бяха най-хубавите месеци от годината, няма такова спокойствие и чист въздух.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 20 Окт 2020, 22:57

Предлагам следните противоепидемични мерки:

- място за безопасно съхранение на маски на входа на дискотеката
- хвърлянето на салфетки да е с минимум 2 метра дистанция
- тоалетните да се дезинфекцират след всеки десет линии бело
- задължителна дезинфекция на спринцовките за вкарване на фалшив алкохол в маркови бутилки
- задължителен негативен PCR тест за стриптизьорките
- пускане на по-неизвестни песни, за да не пеят всички едновременно с цяло гърло

P. S 1336 ДНЕС

:mrgreen: :smoke:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 21 Окт 2020, 6:40

1336, но от 11505 теста. Последното число показва силното желание на някой да получи "завидни" резултати. Честно казано ми е писнало от темата коронавирус и не искам да споря за нищо с никой вече. Успяха да ме върнат обаче с решението за МАСКИТЕ НА ОТКРИТО. Един живот няма да ми стигне да проумея тази глупост. Какви хора и какви специалисти управляват нас и света?!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Окт 2020, 9:10

sub_eleven написа:1336, но от 11505 теста. Последното число показва силното желание на някой да получи "завидни" резултати. Честно казано ми е писнало от темата коронавирус и не искам да споря за нищо с никой вече. Успяха да ме върнат обаче с решението за МАСКИТЕ НА ОТКРИТО. Един живот няма да ми стигне да проумея тази глупост. Какви хора и какви специалисти управляват нас и света?!

съвсе отговорно мога да заявя, че броя на положителните тестове е пропорционален на едни пари... и така..

но че сме несериозни - казах го и преди- ако ковида беше по-як щеше да ни е натръшкал половината така както зиро фъкс ар гивън
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Окт 2020, 9:48

То и по другите страни вкарват мярката маска на открито, ама това става след като са затворили кръчми и барове :kuku: Щото тогава вече и удавник за сламка се хваща. Ама нали Фики и Роксана бяха на протест, че не могат да лашкат гюбеци по заведенията - как ще ги затворят :kuku: Следваща стъпка - затварят връх Мусала :ok:

Изображение

Болниците наистина са пълни.

alx написа:но че сме несериозни - казах го и преди- ако ковида беше по-як щеше да ни е натръшкал половината така както зиро фъкс ар гивън

Аз не мисля, че е лек. Просто при нас не е толкова заразен. Реално от ~10 човека, които познавам... един е над 35 и беше в болница с пневмония :yes: Но пък ако беше толкова заразен, вече щяхме всички да сме го прекарали с 80% маски под носа.

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi- ... lesti.html
Покрай мерките други болести намаляват :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 21 Окт 2020, 14:26

Отмениха маските :mhihi: :mhihi: ебати цирка

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 21 Окт 2020, 14:48

Къде го прочете ? Аз намирам само, че вожда се е изказал да напишат по-хубаво заповедта, за да не се налага да носиш като ходиш сам в гората :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Окт 2020, 15:02

TNT написа:Къде го прочете ? Аз намирам само, че вожда се е изказал да напишат по-хубаво заповедта, за да не се налага да носиш като ходиш сам в гората :lol:

Еми малко ли е?Това сигурно е най умното нещо което е направила тиквата за този си мандат

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 21 Окт 2020, 15:08

Не е малко, но не е и отменена заповедта.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 21 Окт 2020, 15:14

Край, ше гласувам за Баце! Спечели ма!!!! :ok:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Окт 2020, 15:19

TNT написа:Не е малко, но не е и отменена заповедта.

Аз съм за по строги мерки за носене на маски(даже и на открито,но при ястни обстоятелства) и лична хигиена.Но не и за безумни мерки,само да се стимулира някаква работа за борене с ковид.В Гърция това лято нямаше магазин или таверна в коато да вляза и персонала да не е с маски сложени както трябва.вчера гледам по евроспорт вело състезание в Италия в някво адски красиво градче с едни масиви с лозя по хълмовете направо да си изплакнеш окото.Там въздуха сигурно най малко е 100% по чист от София,еми всички по улиците които викаха бяха с маски.Само тук сме безсмъртни и най умни.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 21 Окт 2020, 17:25

kiko написа:

Аз съм за по строги мерки за носене на маски(даже и на открито,но при ястни обстоятелства) и лична хигиена..

А психиатъра ти, той какво казва?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 21 Окт 2020, 18:31

kiko написа:

Аз съм за по строги мерки за носене на маски(даже и на открито,но при ястни обстоятелства) и лична хигиена.Но не и за безумни мерки,само да се стимулира някаква работа за борене с ковид.В Гърция това лято нямаше магазин или таверна в коато да вляза и персонала да не е с маски сложени както трябва.вчера гледам по евроспорт вело състезание в Италия в някво адски красиво градче с едни масиви с лозя по хълмовете направо да си изплакнеш окото.Там въздуха сигурно най малко е 100% по чист от София,еми всички по улиците които викаха бяха с маски.Само тук сме безсмъртни и най умни.

абе наш колко по безумно от тва да носиш парцал на главата на открито. па ти като искаш спи с нея

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Окт 2020, 8:55

Според мен никой не забранява на хората да носят маски 24 часа 7 дни 12 месеца и сега . :dunno:
Това е малко като с цигарите , стоят си десет човека без маски и не им пука щото така им харесва после идва един с маска и почва да дига джаба що били тия първите 10 без маска ??!!! :shock:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 22 Окт 2020, 9:05

Изображение
Нормално, като покачваш шанса да се зарази 50 пъти да "дига джаба" :kuku: Това са обикновени маски, а не предпазен нано-щит от Star Wars.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата