Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от TNT » 19 Окт 2020, 16:25

Хич не са изчезнали другите вируси. Аз си лепнах някакъв с тежка хрема. А за ваксините... аз искам и тази година да си сложа (миналата за пръв път и бях доволен), но няма никъде. Записан съм на опашката в една аптека :kuku: Ние като не произвеждаме и сега се оказва, че не може да вкараме от новите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 19 Окт 2020, 16:28

TNT написа:Хич не са изчезнали другите вируси. Аз си лепнах някакъв с тежка хрема. А за ваксините... аз искам и тази година да си сложа (миналата за пръв път и бях доволен), но няма никъде. Записан съм на опашката в една аптека :kuku: Ние като не произвеждаме и сега се оказва, че не може да вкараме от новите.

Естествено че са изчезнали,някой говори ли за тях...не значи ги няма, има само ковида и край всички умират от него и точка...

https://www.dnes.bg/zvezdi/2020/10/19/f ... usa.466538

И продължават с промиването на мозъка...

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 19 Окт 2020, 17:25

Днес в Парадайз мол двама за малко да се сбият. Единият беше с жена си в асансьора и не пускаше трети човек вътре, такива били мерките противоепидемични. Другият напъваше да влиза. Почна едно блъскане, викане, псуване.

Страх го от коронавирус, а се заврял в МОЛа?!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Окт 2020, 17:38

sub_eleven написа:Днес в Парадайз мол двама за малко да се сбият. Единият беше с жена си в асансьора и не пускаше трети човек вътре, такива били мерките противоепидемични. Другият напъваше да влиза. Почна едно блъскане, викане, псуване.

... ти забелязал ли си как 3/4 от хората носят маски до носа? къв страх кви пет лева? :) .. прости хора... това ако реши, ще ни натръшка половината, ама добре, че явно не вирее много по нашите ширини...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 19 Окт 2020, 18:40

sub_eleven написа:Днес в Парадайз мол двама за малко да се сбият. Единият беше с жена си в асансьора и не пускаше трети човек вътре, такива били мерките противоепидемични. Другият напъваше да влиза. Почна едно блъскане, викане, псуване.

То това ясно, но щом е обозначено колко души могат да се качват в асансьора трябва да се спазва. А ако бяха двама души работещи в мола и не пускащи трети , какво щеше да кажеш тогава или и те к'во правят в мола ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 19 Окт 2020, 19:12

Бай Ганя не спазва нищо никога или само в много краен случай.
Това лято бях в Европа, Румъния и Турция.
Ами само у нас масово маските са на брадата, ако ги има, включително на места където трябва да се носят Метро-автобуси и самолетите.
След забележка на стюардесата за маската на една кукумявка, отговора беше - не се притеснявайте!!
Ние сме безсмъртни, най-умни и хитри и винаги ще сме на дъното

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 19 Окт 2020, 20:31

choio написа:Егати опсихаряването правят на хората,ако ни запознаваха със съдбата на всеки починал от друго разбирам ама тва е супер тенденциозно и меко казано натрапчиво,лека им пръст на хората но ежеднввно хора умират от всичко,деца също....това е ебати простотията ще докарат хората до лудост и шибания вирус ще им е най малкия проблем...

Нагледно тая вечер у нас. На гости е на майка ми леля ми, бил е медицинска сестра. Та споделям и аз, понеже си имам странен неоткриваем здравословен проблем, и бащата почва да се меси в разговора и да дава акъл какво ми било и т.н. По едно време нещо тръгна за короната по тв-то и бащата забрави за мен и за разговора. Скапания вирус му е по-важен от мен и моето здраве явно..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Окт 2020, 22:37

alekangg написа:Бай Ганя не спазва нищо никога или само в много краен случай.

Извън големите магазини е анархия. Особено пък по разни села като влезеш в някое магазинче и те гледат като извънземен като си с маска. Същата тъпотия както с пушенето общо взето, имаше едно време във форума едни дълги теми :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Окт 2020, 22:48

Ами те в селата ако има един ковидясал и ще се натръшкат всичките . Та щом те гледат извънземни като влезеш в селския кауфланд значи нещата са у ред :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 19 Окт 2020, 23:41

alekangg написа:Бай Ганя не спазва нищо никога или само в много краен случай.
Това лято бях в Европа, Румъния и Турция.
Ами само у нас масово маските са на брадата, ако ги има, включително на места където трябва да се носят Метро-автобуси и самолетите.
След забележка на стюардесата за маската на една кукумявка, отговора беше - не се притеснявайте!!
Ние сме безсмъртни, най-умни и хитри и винаги ще сме на дъното

Факт, бях 2 седмици в Германия юли месец. С приятелката ми стояхме 3 часа в мола и търсихме някой, на който маската да му е под носа. Е не видяхме, честна дума ! На всички го разказваме, никой не вярва. Тук ако видя някой с нормално поставена маска и чак ми е странен. :shock: :shock: :shock:

И друго, тази събота трябваше да присъствам на събитие в чалготека в студентски град .. Еми вътре имаше грубо около 400 човека да мятат гюбеци и да се опипват, без маски и т.н... Пък нека да се носят маски в магазина и не знам си къде..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 20 Окт 2020, 0:11

А ти с маска ли мята гюбеците? :lol: Викаш, 400 говеда на едно място (предполагам на закрито), що пък да не отида? :kuku:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 20 Окт 2020, 2:18

Е те германците стриктни...маски, дистанция...нищо че на половината сигурно чорапите им са по чисти от маските, ама важното е да се браним от ковиДа с всички сили и средства. Такова театро света не беше виждал до сега...преди показваха ковчези, брояха умрели всеки ден, сега само отчитат новозаразени, и некви политици се показват по телевизията и обясняват как много ги е грижа за народа. Ако продължат с тоя сценарии още 2-3 месеца, Европата ще стане свидетелка на доста грозни сцени.

Gesendet von meinem Mi A3 mit Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 20 Окт 2020, 7:38

Продължава Видин да е зелена зона :):):) Сега Северозапада ще се насели отново :)
Спрете се с тия маски,той Вождът ни не носи маска,докато обикаля България,за да се срещне с хората...вие за останалите...защо циганите не носят,а и не ги глобяват.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Окт 2020, 9:14

Бай Ганьо вожда, ако ти е примера за поведение...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Окт 2020, 9:39

Имам усещането, че колкото повече обявяват заразени на ден, толкова повече не се спазват каквито и да е мерки.
Събота и неделя ходих до няколко хранителни магазина , гледам да пазарувам за седмица + строителен магазин, че почнах един проект включващ 2 леви ръце (моите естествено), цимент, плочки и лепило за гранитогрес, да видим как ще завърши тази вакханалия от вътрешен порив , материали и един склад, които искам да превърна в чиста зона за гараж и кухня за тежки храни и скара. Та отвлякох се малко.
Влизам в кауфланд, естествено, 80% от човките на уважаемите клиенти са на вън, някакво бутане, народ яко, 20% с маски под брадите :bang: , бутат се, никаква дистанция, на касата ми дишат във врата, въобще пълна анархия. Охрана не видях.
Минавам в лидъл, същата картина!
Отивам в практикер, там още по-зле, поне 50-60% от хората бяха с маски под брадата, нещо като някакъв аксесоар. Още на влизане и вече като минат бариерата покрай охраната, почват да се бъркат за маски, охраната нищо не казва и не реагира, дори и като му показах проблема.
Значи, ако бяха казали да се ходи без маски, всички щяха да сложат.
Е за това сме на такова положение и всеки ден броя расте , вероятно скоро ще ни затворят и границите към другите държави.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата