Помощ-Биалетка
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ-Биалетка
Колеги от известно време предно ляжо колело претропва като карам по паваж или мина по неравност на пътя ...Консултирах се и ми казаха че е биалетка но това нищо не ми говори ...Скъпа ли е смяната и налага ли своевременна подмяна ...Просто от скоро съм на Е34 и не разбирам ...Благодаря ви предварително ...
Има от 25 до 75лв биалетки.
Има едни Италянски с една по-твърда пластмаса на ябълките и карат повечко и те са около 45лв.
И ти можеш да си ги смениш ако имаш необходимите инструменти и най-вече знания.
Сменят се иначе за няма и 15мин
Само как претропва... на ламарина нещо или твърдо и го усещаш. Щото и на мен ми тропаше и се оказа че е от ламарините на протекторите на спирачките
Има едни Италянски с една по-твърда пластмаса на ябълките и карат повечко и те са около 45лв.
И ти можеш да си ги смениш ако имаш необходимите инструменти и най-вече знания.
Сменят се иначе за няма и 15мин

Само как претропва... на ламарина нещо или твърдо и го усещаш. Щото и на мен ми тропаше и се оказа че е от ламарините на протекторите на спирачките

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
слагай от форд фиеста след 96 година - към 15-20 лв са хубавите, стават 1:1 (2 мм е по-къса, но няма проблем)

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Stanchev написа:слагай от форд фиеста след 96 година - към 15-20 лв са хубавите, стават 1:1 (2 мм е по-къса, но няма проблем)
http://www.sprintbg.com/?m=1&s=1
Зимай АЦ Метал и тва е

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Kocil
- младши ентусиаст
-
на TDS миналата година взех една за 25 лв...не помня каква беше,май италианска,но е здрава още...иначе,ако тропа на по-големи дупки,значи е от нея...на малки неравности не се усеща...то всъщност пластмаските и се разбиват....
6 мнения
• Страница 1 от 1