Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Отива накъдето искат да отива.
Ако утре решат, да тестват 10к души и ще последва извънредно положение, толкова е лесно.
Ако утре решат, да тестват 10к души и ще последва извънредно положение, толкова е лесно.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Абе до преди 2 седмици при 5-6000 теста имаше по 100-150, като процент си се вдигна. Остава въпроса кого тестват 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Малко беше зачезнал лятото , ама отпуските свършиха и се хванаха да го извадят на бял свят тоя звяр дето с невиждана ярост коси човечеството . От месец някъде има пак трима четирима "вирусолози" обикалят по телевизиите и кълнат как много ще умират . Не знам дали случайно се активизираха или медиите ги търсят специално такива но е факт че почнаха да натягат пружината отново и обработват общественото мнение .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Нема никаков ръст. Направените вчера и онзи ден проби положителните са около 8% Ако се върнеме юли месец положителните па беа 8-9% Нищо по различно не е в момента така е още от март.
само глупости се расаааа и тва е
само глупости се расаааа и тва е
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Щото на запад скокнаха пак с хиляди на ден и започнаха да им затварят градовете. И пак почнаха да си изкупуват тоалетната хартия
Затова се почна пак яко по медиите. А и нашите медии... за какво да говорят. За къщите в Барселона ? Или че вдигаме детски и пенсии със заеми ?
Пролетта още споделих впечатления, че най-несериозно с мерките се отнасяха по Благоевградската област. И особено в по-южните градчета. Сега са най-заразената област. Познавам хора от там, които в момента са в болница с пневмония.

Пролетта още споделих впечатления, че най-несериозно с мерките се отнасяха по Благоевградската област. И особено в по-южните градчета. Сега са най-заразената област. Познавам хора от там, които в момента са в болница с пневмония.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Аха, така беше , да...юли ги праехме по 500 заразени от раз
Белица ти е близо.. А и не само де. По нашия край корона вирус се не въди

Белица ти е близо.. А и не само де. По нашия край корона вирус се не въди

Хм,хм...
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
еми ако юли месец бръкааше с тръбите на над 5 иляди народ пак щеше да има 500 положителни 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ми не че нещо, ама баш юли съм го следял всеки ден нещото, заради морето в Гърция.
Та % и да е бил 8-10 е било само за ден,два...всъщност се въртеше около 4-5 за целия Юли, Август и Септември.
И бръкашеа на повече от 5000 даже.
Та % и да е бил 8-10 е било само за ден,два...всъщност се въртеше около 4-5 за целия Юли, Август и Септември.
И бръкашеа на повече от 5000 даже.
Хм,хм...
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
от га почна шоуто сме 4-5 до 7-8-9 % по някога е повече по някога по малко. Сигурно зависи къде се правят ? ева ле го
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Обикновен вирус ли е, необикновен ли е, мен не ме интересува!
Еднакво сериозно е положението и дори да е само "обикновен грип"
Да кажем, че е "обикновен грип", и какво променя това?!
Да не би да се разболееш от обикновен грип ти е добре? Колко пари за лекарства ти струва? Колко дена си неадекватен и в кофти ситуация?
Ами болничният ако си изкараш, колко губиш от болничният като пари?
Някакъв ходи с маска, ама клюна му стърчи, киха, изпуска всякакви неща, ама щото било прост грип. Ами аз не искам да се разболея и от най-простият елементарен и безобиден грип. Дори съм "ЗА" , при грипни епидемии да се носи задължително маска!
Масово по малки магазини , всички са без маски , в големите магазини на 80% клюновете са им на вън. Гледам някакви с някакви "маски", дето са прозрачни и са само пред устата. Е от това по-голяма имитация на маска не бях виждал.
Никаква дистанция не се спазва, всеки се бута, в магазините се опипва всичко, никаква дезинфекция никой не си прави на ръцете. Дори ония ден слушам някакви си говорят, че всичко било измама и нямало нужда да си мият ръцете вече! Поглеждам ги, млади хора, бели, добре облечени.. Баси урудите, те ръцете трябва да се мият толкова често дори и да няма епидемия.
А това за тестовете трябва да знаете, че на един човек понякога му правят по 2-3 теста един след друг. И ако са направени 5000 теста, това не означава, че са тествани 5000 човека. Махам класическата българска честност и съмнение, че са изразходени 5000 теста, които ги плаща някаква голяма част държавата.
Да не би да се разболееш от обикновен грип ти е добре? Колко пари за лекарства ти струва? Колко дена си неадекватен и в кофти ситуация?
Някакъв ходи с маска, ама клюна му стърчи, киха, изпуска всякакви неща, ама щото било прост грип. Ами аз не искам да се разболея и от най-простият елементарен и безобиден грип. Дори съм "ЗА" , при грипни епидемии да се носи задължително маска!
Масово по малки магазини , всички са без маски , в големите магазини на 80% клюновете са им на вън. Гледам някакви с някакви "маски", дето са прозрачни и са само пред устата. Е от това по-голяма имитация на маска не бях виждал.
Никаква дистанция не се спазва, всеки се бута, в магазините се опипва всичко, никаква дезинфекция никой не си прави на ръцете. Дори ония ден слушам някакви си говорят, че всичко било измама и нямало нужда да си мият ръцете вече! Поглеждам ги, млади хора, бели, добре облечени.. Баси урудите, те ръцете трябва да се мият толкова често дори и да няма епидемия.
А това за тестовете трябва да знаете, че на един човек понякога му правят по 2-3 теста един след друг. И ако са направени 5000 теста, това не означава, че са тествани 5000 човека. Махам класическата българска честност и съмнение, че са изразходени 5000 теста, които ги плаща някаква голяма част държавата.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Е.Димитров написа:Масово по малки магазини , всички са без маски , в големите магазини на 80% клюновете са им на вън.
Това е, защото големите зли корпорации мразят клиентите си и ги интересува само печалбата. А малкия семеен бизнес се отнася с тях като членове на семейството

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Е.Димитров написа:Обикновен вирус ли е, необикновен ли е, мен не ме интересува!
И аз съм на това мнение, имам познат интелигентен човек, млад, с добра професия и доходи, сядаме на заведение - даже не си изми ръцете преди да хапне (с ръце при това..).. Какво остава за простолюдието, което е 80+ процента.. Аз не пия от чаша в заведение, само бутилка, дори ги моля да ми я носят неотворена.. (не, че много ще помогне, ама за успокоение поне..)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
СЗО с последни шансове да сплашва света с тая настинка, хората си отварят очите и не искат вече мерки дет да ги пазят. Хора си умират от всякакви неща.
Днеска ставаш си жив а утре те сгази турчина с камиона. Дискотеките пълни, баровете пълни, никой там не е с маска. Хиляди на площадите и по стадионите а се заразяват само учители и лекари-Ебаси!
За да покажат обаче колко уж се грижат за народа, накараха децата да носят тия парцали, за да кажат, че НИ спасяват от вируса.
Днеска ставаш си жив а утре те сгази турчина с камиона. Дискотеките пълни, баровете пълни, никой там не е с маска. Хиляди на площадите и по стадионите а се заразяват само учители и лекари-Ебаси!
За да покажат обаче колко уж се грижат за народа, накараха децата да носят тия парцали, за да кажат, че НИ спасяват от вируса.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
steeN написа:Това е, защото големите зли корпорации мразят клиентите си и ги интересува само печалбата. А малкия семеен бизнес се отнася с тях като членове на семейството
Ей, не пропускаш...

Внимавай с тоя волан, както ти е заключен на пълно дясно.
Excellent! Steven is my name!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
steeN написа:Е.Димитров написа:Масово по малки магазини , всички са без маски , в големите магазини на 80% клюновете са им на вън.
Това е, защото големите зли корпорации мразят клиентите си и ги интересува само печалбата. А малкия семеен бизнес се отнася с тях като членове на семейството
?
Това пък какво беше?
В Метро, Лидъл, Кауфланд и всякакви такива , масово или никой не гледа кой как влиза или всеки си носи я маска под брадата и никакъв персонал не прави забележка, на касите става калабълък.
Bogat-Beden написа:И аз съм на това мнение, имам познат интелигентен човек, млад, с добра професия и доходи, сядаме на заведение - даже не си изми ръцете преди да хапне (с ръце при това..).. Какво остава за простолюдието, което е 80+ процента.. Аз не пия от чаша в заведение, само бутилка, дори ги моля да ми я носят неотворена.. (не, че много ще помогне, ама за успокоение поне..)
Вярно е това с 80% (да не кажем 90%)
Borymeckata написа:steeN написа:Това е, защото големите зли корпорации мразят клиентите си и ги интересува само печалбата. А малкия семеен бизнес се отнася с тях като членове на семейството
Ей, не пропускаш...![]()
![]()
Внимавай с тоя волан, както ти е заключен на пълно дясно.
Вероятно мрази Наскар, заради това, че тея завиват само на ляво