кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от ggb » 29 Сеп 2020, 10:11

Понеже заложих отново на немците за озвучителните тела съм меко казано доволен.
Teufel ultima 800mk2Изображение

Sent from my iPhone using Tapatalk
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Сеп 2020, 10:32

На тази стена ще и отива един проектор за мен. Този телевизор е прекалено високо, освен ако няма да гледаш прав :D
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Сеп 2020, 10:38

steeN написа:На тази стена ще и отива един проектор за мен. Този телевизор е прекалено високо, освен ако няма да гледаш прав :D

Това според мен е спалня.
Ако е спалня, височината е супер. Аз в моята спалня мисля даже да го кача още за да се гледа легнал.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Сеп 2020, 10:42

Интересно озвучаване за спалня :mhihi: Може да е на 2 нива хола, не знам защо гадаете.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ggb » 29 Сеп 2020, 10:54

Е.Димитров написа:
steeN написа:На тази стена ще и отива един проектор за мен. Този телевизор е прекалено високо, освен ако няма да гледаш прав :D

Ако е спалня, височината е супер. Аз в моята спалня мисля даже да го кача още за да се гледа легнал.
Не е спалня всекидневна е и телевизора си е на супер височина.

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Сеп 2020, 15:23

ggb написа:
Е.Димитров написа:

Не е спалня всекидневна е и телевизора си е на супер височина.

И аз мисля,че е високо.Щеше да е супер ако беше на нивото на масичката,да не кажа още едни 15см надолу.Виж конфигурацията на аудиото е супер!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 29 Сеп 2020, 17:41

От ергономична гледна точка, телевизора е поставен неправилно - доста високо, но в крайна сметка всеки може да си го монтира както му е кеф, масово като гледам разни американски предавания за ремонти и покупка на имоти, си го слагат високо над камината. За мен оптималната височина е, в седнало положение и гледайки напред да виждам средата на екрана. Иначе аудиото е върха!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на пост и молитви

Мнение от Вуйчо » 29 Сеп 2020, 19:00

df
Последна промяна Вуйчо на 09 Ное 2020, 17:20, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Сеп 2020, 19:46

Изображение

Писах вече в другата тема за телевизорите ама и тук да се похваля, че още не мога да си махна ухилената физиономия :mhihi: Доста пари е, но си струва всяка стотинка. Точния модел е Phikips 65OLED+934 Sound by Bowers&Wilkins

Уникална картина (4К/UHD пакета на Нетфликс кърти, чисти и извозва), брутален звук особено ако е нещо с Dolby Atmos... приказка, самия телевизор в комплект със стойката е доста стилен и впечатляващ (всяка влязла в спалнята ахва :lol: )

@acho_RS - много благодаря за насоките :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Сеп 2020, 20:33

Вуйчо написа:Ама няма смисъл да ги показвам тук, че или ще са джендърски или за клоун.

пОкажи ве :mhihi: Аз повечето, честно казано не бих ги носил, щото вервам, че не съм на годините за тях или нямам подходящите патури ама всичко, което взимаш много ме кефи. Това, ако го видя всичкото накуп сигурно ще получа инсулт.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Сеп 2020, 20:36

Неговият шкаф за обувки има всички цветове на детска бонбониерница. :mhihi:
Ама и аз им кефя де нищо,че съм дърво и друго освен черно и рядко различно от естествена кожа не нося. :mhihi:
Даже мога да се похваля с последните дето взех май от ... Пабло Ботичели ли беше или някой от другите такива магазини...ама пусто са черни кецове и тоя дъжд днес са повече кални отколкото черни... :mrgreen:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Сеп 2020, 0:32

Вуйчо написа:Човекът се похвали какво си купил, вие му давате наклон на дедовия под какъв ъгъл да гледа реклама за крем против гъбички по ноктите. Ебаси сухарите дървени философи сте. :dunno: Заради такива като вас няма тема "коя е последната която евахте", то да те е страх да се похвалиш тук за каквото и да било.

По темата - доволен съм от поредните колекционерски, пуснати в малка серия клефари, които купих миналата седмица от Япония. Ама няма смисъл да ги показвам тук, че или ще са джендърски или за клоун.

Вуйчо, първият дето винаги дава акъл е аранжор на сладкарски витрини. Не му се връзвай :ok:

bum_bum написа:
Вуйчо написа:Ама няма смисъл да ги показвам тук, че или ще са джендърски или за клоун.

пОкажи ве :mhihi: Аз повечето, честно казано не бих ги носил, щото вервам, че не съм на годините за тях или нямам подходящите патури ама всичко, което взимаш много ме кефи. Това, ако го видя всичкото накуп сигурно ще получа инсулт.

Ииииииииииииии:

ДОЛУ МАСКАТА, ъъъъъ, ДАЙ КЛЕФАРИТЕ! ДАЙ КЛЕФАРИТЕ! ДАЙ КЛЕФАРИТЕ!

Вуйчо, двама души в този форум правят секс. Със сигурност. Драго и Никълбека. Другите са все напрегнати и в лошо настроение ...

По темата :OT:
Спомних си 2003г ГП на Италия

https://www.youtube.com/watch?v=O9XrAxyGVRw

Какви години... Монтоя, Шумахер, Кими. БМВ правеха двигатели и се бореха за шампионска титла, независимо от съпротивата и неадекватните решения на Франк и Патрик. Всеки старт си беше събитие.....

Ех години. По този повод, Марк Жене пристигна от Хонк Конк

Изображение

Купих си и протеинови топчета за риболов на шаран, нов дъждобран в две части и още няколко риболовни джунджурии.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ggb » 30 Сеп 2020, 7:34

top написа:От ергономична гледна точка, телевизора е поставен неправилно - доста високо, но в крайна сметка всеки може да си го монтира както му е кеф, масово като гледам разни американски предавания за ремонти и покупка на имоти, си го слагат високо над камината. За мен оптималната височина е, в седнало положение и гледайки напред да виждам средата на екрана. Иначе аудиото е върха!

Хаха добре ще му кажа аз си гледам по 7-8 часа филми и ми е ок следователно е перфектно поставен а във вашите жилища ако искате и на пода ги поставяйте.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 30 Сеп 2020, 8:48

Ти ''ще му кажеш'', но това което е написал колегата е много правилно.. :lol:
:OT:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ggb » 30 Сеп 2020, 9:56

Exclusive89 написа:Ти ''ще му кажеш'', но това което е написал колегата е много правилно.. :lol:
:OT:
Живи и здрави всеки както желае у тях да ги поставя.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата