Честит първи сняг, Германийо!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Честит първи сняг, Германийо!
Малиииии развълнуван съм! В Щутгарт сняг до колене, зимата изненада службата по чистота през януари и по улиците няма кьорав снегорин, сичко се пързаля! Бмв-то не знае къде се намира, цял ден вика: още газ, още газ!
Е сега като седа пред компа и още имам чувството че ми занася задницата
Най-хубавото е че на нито един завой не успях да го ударя, само се качих на един бордюр, ама беше нисък и не се брои
Айде дано не се усетят гадовете да изчистят, и да има лизгавица още поне няколко дни, че с мойто на сухо ми е трудничко...Честита зима на всички
П.П Единствената гадост е, че го паркирах с доста засилка и така го нахаках в снега, че не се знае как ще излезне обратно

П.П Единствената гадост е, че го паркирах с доста засилка и така го нахаках в снега, че не се знае как ще излезне обратно

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Вие не искайте много щото ще видите сняг...още малко ще се обърне времето и тогава ще има катаклизъм! Яката раута сняг ни чака

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Диляне, на тебе пък за какво ти е сняг, твойта и на сухо си прави квото си иска, на сняг хептен нема да иска да върви напред 

- soniana_na_mitko
- Потребител
-
Re: Честит първи сняг, Германийо!
Mitko19 написа:Малиииии развълнуван съм! В Щутгарт сняг до колене, зимата изненада службата по чистота през януари и по улиците няма кьорав снегорин, сичко се пързаля! Бмв-то не знае къде се намира, цял ден вика: още газ, още газ!Е сега като седа пред компа и още имам чувството че ми занася задницата
Най-хубавото е че на нито един завой не успях да го ударя, само се качих на един бордюр, ама беше нисък и не се брои
Айде дано не се усетят гадовете да изчистят, и да има лизгавица още поне няколко дни, че с мойто на сухо ми е трудничко...Честита зима на всички
![]()
дупенце шлякано

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
И аз специално подкарах комбито одеве. 4аках да се освободи един паркинг да се повъртя. Ама както е винаги тука в ДЕ тъкмо по4нах да се кефа и по4наха да ме гледат странно та трябва6е да приклю4вам преди да са до6ли

- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Басииииииии и аз искам сняг 

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
ilinka_loves_BMW написа:Басииииииии и аз искам сняг
Идва насам.. края на седмицата го дават и тук доста сняг.

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Да де.Снегът иде но трябва да сме максимално бързи,защото бате Боико неспи.При първата снежинка и стадо СНЕГОРИНИ ще почнат да дрифтят.А снега ще го бартеросаме със зимните курорти срещу смет.Да си имат сняг до догодина/зимните курорти де/.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2