Формула 1 - обща тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Формула 1 - обща тема

Мнение от seimo » 31 Авг 2020, 11:17

bum_bum написа:
BMW_POWER написа:Кой ще ходи в Турция на 15 Октомври?

Е нали нема публика, ко да прайм там?

То и да имаше публика тя стана толкова скучна формулата че незнам защо да ходя да я гледам. Поне да върнат v10-ките да ида да ми гръмнат тъпанчетата ами сега и антифони даже не ми трябват бозава работа :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 31 Авг 2020, 11:33

Don_Diego написа:Направо боли да се гледат Ферари в момента... :cry:
Идея си нямат какво правят, вчера щом дори успяха с Шарл да се скарат и да му кажат да си изключи радиото...
В Мерцедес също имаше интересни радио комуникации - Валтери не знаел за разни вътрешни уговорки :mhihi:

Не можах да следя състезателния уикенд от близо - какво стана с парти режима? Това първото "без него" или последното състезание "с него" беше? :dunno:

Последно състезание с "Парти режими" беше ;) Но съм сигурен, че е използвано от екипите за тестване за Монца.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Сеп 2020, 1:00

Подигравките стигнаха върха :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Сеп 2020, 16:07

Нищо не казвате за Монца :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Сеп 2020, 16:20

V-tec-a пръсва :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 15 Сеп 2020, 13:56

Голяма тишина покрай италианските стартове :mhihi:
Монца - никаква тръпка, дори след спирането на състезанието. Наказанието на Хамилтън означаваше, че няма как да се бори за победа при толкова напреднало състезание, Ботас не се справи с карането, Верстапен отпадна и беше ясно, че някой новак ще спечели. Още 1-2 обиколки и Сайнц щеше да е победител

Муджело - много яка писта ама май не е баш за новите болиди. Супер изискваща от болида, още повече от пилота. Състезанието беше интересно заради стартовете от място - една от двете възможности за изпреварване :mhihi:
Катастрофата на старт-финала беше епична, но според мен пилотите нямат вина, а по-скоро рейс директора или не добрата комуникация.

Фераритата и на двете писти ги разминаваха като малки гари (на първото само докато бяха на пистата :mhihi: ). Градили са целия болид покрай силата на нелегалния двигател и сега страдат жестоко след като ги порязаха. Тотално сбъркана концепция. Запозвам да си ми мисля, че са го направили за да изперат едни пари. Не виждам никаква логика да сменяш изцяло концепцията на болида за 1 година (по план новите правила трябваше да влязат в сила от догодина). По-лошото е, че в момента въпреки внедряването на разни нови компоненти, представянето им си остава трагично (темпото им е около 10то място в състезание, всичко по-напред е щастливо стечение на обстоятелствата или момент на гениалност от Шарл). Фетел е напълно демотивиран, съответно знаейки му историята и коректността спрямо отбор и съотборник е много вероятно по неговия болид нищо ново да не бъде монтирано до края на тази година. Ще се вози цял сезон и ще си прибира заплатата.

Супер напредък обаче в "малките" отбори - Рено, Макларън, Алфа Таури, че дори и Уилямс бележат видим напредък в колите си, а младите пилоти като за последно. В бъдеще ще е интересно ако продължат да "оеднаквяват" колите.

Положителното е, че "изравнява" до някъде силите като отрязаха различните режими и с каквото си в квалификацията, това е и за състезанието (четох, че от следващия сезон дори между отборите с еднакви двигатели трябва да са еднакви режимите, някой да потвърди дали е вярно). Вижда се, че Мерцедес са в друга лига дори без парти режим. Спокойно могат да си работят върху колата за новите правила и пак да убият конкуренцията :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Сеп 2020, 16:08

Аз не знам що за олигофрен трябва да си да си градиш колата върху нещо, което знаеш, че е нелегално. На какво са разчитали, да не ги хванат или да им се размине. И в двата случая не виждам логика. Там нито комисарите, нито специалистите от другите отбори са хванати от гората. Ако не ги бяха хванали комисарите, щеше да има протести от останалите отбори. :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Volkswagen CC 2.0 TSI

Мнение от MapkoB » 16 Сеп 2020, 4:12

Е, то имаше. За това и ги хванаха.
А на какво са разчитали? Разчитали са, че са Ферари и ще им се размине с "тайно споразумение" :mhihi: Пък ако върже нещо междувременно, върже. И то за малко да им върже в поне две години, но Фетел и собственото им управление ги закопа...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 16 Сеп 2020, 9:23

Муджело и на мен ми хареса много като писта.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 16 Сеп 2020, 15:19

А Ботас за пръв път се сети да играе някаква игра :shock:
Доста нескопосано, но като за пръв път става. Отборът разбира го отсвири, но трябва да продължава в тоя дух.
Още един глас за Муджело :yes:
Не всички е в изпреварванията. Жалко че го нямаше Макс да развали скучната игра на пазене на гуми от Мерцедес.
От това което виждам до момента Мерцедес са избрали да останат с агресивни режими близки до квалификационни. Останалите сякаш не могат да си го позволят.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 16 Сеп 2020, 15:27

След като пое лидерството във F2 шампионата - все по-усилено се заговори за участие на Мик Шумахер във Формула 1 догодина в отбора на Алфа Ромео.
Дали не му е малко рано да ходи при големите?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 16 Сеп 2020, 21:26

Има ли някой мераклия за турската ГП ? Снощи видях че са пуснали билети - beletix и днес сутринта реших да взема за смешната цена от 30лв за свободната зона около 8ми завой, там където май Фетел и Уебър се дръннаха :mhihi:
Цъкам и оп билетите свършили, хвана ме яд и започнах да се ровя, попаднах на още един сайт който предлага билети - motorsporttickets.com та там все още имаше свободни за същата зона - 16 евро :)
Днес по обяд ми одобриха транзакцията и ми пратиха това
Hi xxxx,

Your booking is confirmed. Approximately 10 days before the race, we will email you your e-tickets to print out and present at the event for entry.

Thank you again for making Motorsport Tickets your choice for the Turkish Formula 1 Grand Prix 2020. Below you will find a copy of your booking and delivery details. If you have any queries relating to your order then please do not hesitate to contact me.

If you have any questions, something below doesn't look right or you want to make any changes, please just let me know.

Да се надяваме че сайта е читав и няма да има шменти капели.

Това с билетите ми е малко странно как вече са пуснати и разпродадени, а в официалния сайт на Ф1 няма и помен от такова нещо. Предполагам че пистата пуска определен брой места на различните агенции, които пък от своя страна си пускат билетите по различно време :dunno:
Дано нещата с границите не се разпърдят, че много ми се иска да видя тези коли на живо :)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Сеп 2020, 3:45

Ако някой има 900млн евро, може да стане работодател на Хамито :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 21 Сеп 2020, 16:52

bum_bum написа:
bmw maniqk ivo bmw написа:
bum_bum написа:Ако е вярно, Грожо най-накрая изгоря май.

Все Грожан ви е зор да махат, аман от хейт! И преди щяха да го гонят, но после фал. :mhihi: :mhihi:
За какъв хейт говориш, ако фетел отиде там, колко варианта остават за Перес?

Дреме ми за Перес, не го харесвам.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 21 Сеп 2020, 17:40

А мислиш ли, че на някой в отборите му дреме кого харесваш :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата