Политическа.
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Политическа.
Моджо написа:...
И цялата тая тъпотия с какво те подготвя за реалния живот?
В реалния живот трябва да се изкарват пари, а не да козируваш и да си переш гащите...
Моджо написа:Някои са циганета, някои са глупави, други нахални, идиоти, всякакви. Но всички са заедно.
Може ли да поясниш с какво ми помага това да прекарам две години от живота си с бай мангал и банда олигофрени дето мислят само как да изклинчат болничен/отпуск, че да се напият?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Мога, ама няма смисъл. Живота е да се изкарват пари, нали? Ми.. Успех. Дано нямаш деца, че ще ми е жал за тях.
Хм,хм...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Тоя спор е класически като чужбина/България , София/Провинция ...
На някои хора голяма част от самочувствието им се крепи на "постижения" по рождения или постигнати под диктат , като всъщност казармата в 99 процента от случаите не е постижение дори само по себе си.
Всички, които бяха лайна преди това, излязоха лайна оттам
... Някои пропушиха, други надебеляха/наякнаха - това може и просто от възрастта да е било също..
Извращенията повечето изкарали ги пропускат, като щрауси- нали на тях не им се е случило, или на сина им, значи е нямало
(индивидуалистично гледане на нещата, типично по ганьовски..) И така. Аз предлагам да се спре, темата е друга, онази за казармата не свърши добре 
На някои хора голяма част от самочувствието им се крепи на "постижения" по рождения или постигнати под диктат , като всъщност казармата в 99 процента от случаите не е постижение дори само по себе си.
Всички, които бяха лайна преди това, излязоха лайна оттам

Извращенията повечето изкарали ги пропускат, като щрауси- нали на тях не им се е случило, или на сина им, значи е нямало

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Моджо написа:Мога, ама няма смисъл. Живота е да се изкарват пари, нали? Ми.. Успех. Дано нямаш деца, че ще ми е жал за тях.
Понеже съм забелязал, че мисленето не ти е любим процес да те питам по-простичко...
Колелото на малката в казармата ли те научиха как да го направиш или го купи от магазина?
Любимия ти лЕб и него ли в казармата те научиха да го месиш или и той е от магазина?
Bogat-Beden написа:Всички, които бяха лайна преди това, излязоха лайна оттам...
Това изчерпва темата за казармата...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не знам защо още спорите. Армията по време на соц-а няма да се върне. Нито казармата от онзи вид. Погледнете сегашната армия. Погледнете сегашните военнослужещи. Вижте ни министъра. А хората били в казарма ? По селата още е нормално да биеш жената след третата ракия. Практикуващите го в каква казарма са били ? Влезте в градският транспорт, влезте в супермаркетите. Хигиена ли ? Дисциплина ли ? Вижте колко мерки се спазваха покрай коронавируса. Кажи речи всички 40+ са били в казарма. Това си е половината население. Кое му е дисциплинираното ? Само си спомнете как март месец първите 1-2 седмици се изкупуваше всичко от магазина. Да не забравяме и тоалетната хартия, все едно от насиране се умира. Това са хора били във великата казарма. Ставали мъже... на баща ми съседа си вика майстор да му забие болт в стената, да си закачи картина. Познавам действащи военни. Както "обикновени", така и от тези, които учат по 4-5 години. Еми никой от тях не притежава качествата, за които говорите. Грешка, един познавам, но качествата не ги е придобил в армията, а в спорта. Беше национален състезател. Тези от армията ги вълнува айлячето, цигарките, наргиленцето, кога ще отидат за риба, кога ще им вдигнат заплатките. 10 години в армията не се е научил, ама да вкараме цялото младо население да се научи за половин година
Не.
Аз съм за макс 1 месец. Как се борави с оръжие. Каква е организацията в армията, какво трябва да се прави при конфликт. Елементарни тактики. Точка. Това е.

Аз съм за макс 1 месец. Как се борави с оръжие. Каква е организацията в армията, какво трябва да се прави при конфликт. Елементарни тактики. Точка. Това е.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Моджо написа:Мога, ама няма смисъл. Живота е да се изкарват пари, нали? Ми.. Успех. Дано нямаш деца, че ще ми е жал за тях.
Смисъла на живота не е да изкарваш пари, нито да си роб на държавата. Ако си истински лидер хората ще те следват заради личния ти пример, ако си псевдо лидер ще трябва да ги принуждаваш с насилие.
Сам си направи психологически анализ на тези, които искат управленци с твърда ръка или бързат да прибегнат към насилие, когато хората не им обръщат внимание.
В едно цивилизовано общество насилието може да е само в отговор на насилие... не инструмент за задоволяване на прищевките на някаква група от хора.
Ако ти си възпитаваш децата с насилие, а не с личен пример, не знам кой трябва да го е жал.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Тва с личния пример е много вярно. Сегашните лапета са толкова изтървани щото родителите им дето са карали великата казарма са ги докарали до тва положение. Щото лапето като те гледа всяка вечер с ракията, салатата и чалгата как да стане човек от него
Те тва им е целта и на шкембе войвода и компания да привлечат именно тея ганьовци затова са подхванали пак тая тема с казармата. Чакайте да минат изборите и ще обърнат палачинката. Ама то кво да очакваш от такива льольовци
Тоя радетеля за казарма Джамбазки незнам с какви очи се показва по телевизията след като Цънцарова го направи за смях пред цяла България. Отлагал я 12 години ама иска да я връща 

- TNT
- младши ентусиаст
-
Ама ако е бил в казарма, нямаше да кара пийнал
П.П. Това с примера е най-важното. Не познавам набор, който да кара от време на време пил, на когото баща му да не прави същото

П.П. Това с примера е най-важното. Не познавам набор, който да кара от време на време пил, на когото баща му да не прави същото

- Bogat-Beden
-
-
Тъкмо мислех да напиша тоя е ебати нещастника и явен пендел, ама се зачудих кой от висшите политици не е ...seimo написа: Джамбазки незнам с какви очи се показва по телевизията след като Цънцарова го направи за смях пред цяла България. Отлагал я 12 години ама иска да я връща
Само Радев харесвам, ама май си е бета мъж...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Bogat-Beden
-
-
услади му се, викаш...
Бе незнам бета ли е гама ли е ама бая алфи ще поакат гащите ако е тука бяха на негово място 
https://youtu.be/xvigkspO5_U

- Bogat-Beden
-
-
seimo написа:Бе незнам бета ли е гама ли е ама бая алфи ще поакат гащите ако е тука бяха на негово място
Батя, явно дрЪжава не като да врЪтиш самолетО!
Кое е по-важно според теб, за домашно да си научиш
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Задължителна повинност има от 1878 година ако не знаете. И ако сме имали ЛИДЕРИ - тогава, по тия времена, са били. Ма нещо не са разчитали само на това.
Дискусията е безмислена. За щастие, такива, за които думите "дълг", "защита на Отечеството", "чест" и "достойнство" сте мноооого малко и от вас нищо не зависи нито па определяте дневния ред на обществото.
Дискусията е безмислена. За щастие, такива, за които думите "дълг", "защита на Отечеството", "чест" и "достойнство" сте мноооого малко и от вас нищо не зависи нито па определяте дневния ред на обществото.
Хм,хм...
drago_pavlov написа:Моджо написа:...
И цялата тая тъпотия с какво те подготвя за реалния живот?
В реалния живот трябва да се изкарват пари, а не да козируваш и да си переш гащите...
дори да е въпрос на пари (не е, ама друга тема- и по нея съм писал) - явно си пропуснал каквото написах по въпроса по-горе- парите се изкарват като се научиш да слушаш (често по-глупави от тебе) и да изпълняваш... или като станеш лидер. и за едното и за другото трябва първо да се научиш да слушаш и да козируваш защото никой няма да те сложи отма да си шеф в една нормална фирма- първо трябва да се понагърчиш, покажеш че като си е каже "скачай" и единственото дето ти е позволено да питаш е "колко високо?" и така... все неща които една военна служба би те научила или поне би ти показала нагледно.
разбира се, може и с рогата напред - но на всеки един илон мъск има по няколкостотин милиона неуспели, та статистически си обречен.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила