кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от TNT » 03 Сеп 2020, 18:51

За първи път, откакто имам кола, гражданската ми поевтинява :mhihi: Не разпитвах много защо, ама се радвам :ok: Около 40лв надолу е.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 03 Сеп 2020, 18:54

Вероятно си одъртял :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Сеп 2020, 20:16

K_Ilkov написа:Вероятно си одъртял :ok:

Не издавай форумни тайни :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 04 Сеп 2020, 8:03

Изглежда досега съм се подмладявал, понеже само скачаше :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Сеп 2020, 22:24

Ново легло и матрак. Свръх доволен - разбрах, че съм имал болки в гърба, чак когато се събудих и се чувствах различно :mhihi:
Двулицев Вики “Евия Айс” :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 08 Сеп 2020, 8:51

Don_Diego написа:Ново легло и матрак. Свръх доволен...

Като сме на тая тема - това с матрак Нани Сирена Мемори:

Изображение

Направо се спи като в отливка :ok:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Сеп 2020, 15:40

И аз да попитам, Samsung UE43TU7072 за 600 лева ОК ли е? Харесах го за вилата, че не е скъп, а и поддържа AriPlay 2 :mhihi: :bchug:

Или ако се сетите нещо подобно с AriPlay 2 за тия пари, че тия дни не издържам да поръчвам :mhihi:
Ще вземат пак да сложат някакви КПП-та и трябва да сме готови :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Сеп 2020, 15:59

нищо под 65 инча не си заслужава :mhihi:

:OT:

всичко под м3 е компромис
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Сеп 2020, 18:08

Нещо ми припадна видео регистратора, Cobra , закупен преди около 6 години. Просто не искаше да се включи.
Разглобих го, презапоих го и почнах да си търся някакъв спешен за малко пари и задължително с GPS.
В olx попаднах на съвършено непозната за мен марка видео регистратор с GPS в комплект с още 2 камери, за купето към пътниците и за задното стъкло за скромната сума от 50 лева!
Викам "вземам го", щото за 50 лева с gps няма .
Обадих се на човека, който го наследил регистратора с новопридобит автомобил от Германия, предишният собственик му обяснил как се борави с регистратора през wifi , но на човека му се видяло некомфортно и като цяло, не виждал смисъл от това устройство и така, озова се в моите ръце.
Марката е Blackvue модела DR650GW.
Това разбрах, след като дойде в ръцете ми, а учудването ми бе, че същият този регистратор струва над 300$, допълнително третата камера е още 80$.
Сега, честно казано, никога не бих дал толкова пари за този регистратор, но като цяло цена/продукт съм супер доволен.

Междувременно и първият ми регистратор се съвзе, и сега единият е в едната кола, другият в служебната :)

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 16 Сеп 2020, 21:39

S20 Ultra. Колко съм доволен времето ще покаже. Изображение

Изпратено от моят HMA-L29 с помощта на Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Сеп 2020, 21:33

vicho написа:нищо под 65 инча не си заслужава :mhihi:

:OT:

всичко под м3 е компромис

Или 7ца или нищо :mhihi:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 25 Сеп 2020, 20:04

TheDriver написа:Аз пък по-гадни пържени картофи от тези от еър фрайъра не съм ял :dunno:

В нас обаче се ядат само пържени картофи на тиган, т.е. по-мазнички :mhihi:

Месо и зеленчуци също ми идват сухи :dunno: Та ако харесвате по-сочно и мазно като нас едва ли ще ви допадне.

От една година съм с Тефал Actifry Genius - тези с бъркалките. Готвя доста и съм претенциозен откъм храна, обаче този уред направо ме разбива... Пилешки хапки, картофки, кюфтенца, тестени неща, панирани неща, че и телешки стекове за експеримента - брутален е.

Картофките не знам какво не им харесвате - режа, кисна в ледена вода да се махне нишестето, подсушавам и слагам с малко мазнина - стават вкусни и хрупкави, направо са си супер..

Колкото до марка, Тефал и Филипс са най-добрите принципно от нашия пазар. Основната разлика е, че филипса трябва да го отваряш и да бъркаш, докато тефала си има бъркалка - това е плюс. Минусите са, че бъркалката не е ок за всякаква храна - по- мека може да я разкъса, панировката я събаря, освен това, филипса има решетъчна основа, на която си оставяш храната и мазнината пада долу, а тефала няма и готвиш в тавичката му направо.

Накратко - вземи си еър фрайър, яко е ;д
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Сеп 2020, 20:57

Тоя тефал с бъркалката ги запарва картофите , олиото е колкото да не бият на варено . Мазнината от минимална дозичка се стича в единия край и така уж малко се пържат после стоят без олио докато се върти тая мантракука . И стават варено пържени , с тоя капак и изобщо с такъв уред няма как да се получат отлични пържени картофки и съм пробвал нееднократно . Пържените картофи стават най вкусни със свинска мас , картофа трябва да е сух при пускане в мазнината , да бъде потопен поне на 50% и да не са захлюпени с капак щото се сваряват и стават трошливи и хлебни а не хрупкави . В общи линии аз не можах да му свикна на тоя уред , но това си е мое мнение и не ангажирам никого с него . Вече спрях да им обръщам внимание на такива чудодейни изобретения щото въртят от 20 години поне една и съща претоплена "манджа " дето се вика , на практика е точно това което се вижда - много картофи с малко олио на пара . Такива всеки може да си направи без тоя мултикуър с безумни цени за тиган с реотан . Моя тефал струваше към 350лв по спомен като купувах преди десетина години . :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 26 Сеп 2020, 14:18

Аз пък си взех едно глинено гърне от едно селце по пътя за Рилският манастир. С много мазнина месото ми става божествено :ok: Много съм доволен. От години исках, не знам защо все отлагах.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Сеп 2020, 14:31

Изображение

Дойдоха най-накрая, че и ги разходих малко. За шофиране и бягане са добре, за ходене бих предпочел с плоска подметка. Иначе са доста удобни с мрежата, добро попадение.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата