кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от Bogat-Beden » 22 Авг 2020, 12:05

ogata написа:..

Голяма красавица!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Авг 2020, 14:04

bum_bum написа:Мен пък ме е срам да си нося шапки, якета и тениски с тоя надпис и имам няколко на 10 години, почти неизползвани :mhihi:

Олеле, аз колко пари съм налял в такива неща ... Имах зимно яке на БМВ Уилямс и 2015 вече се разпадна от носене. Успя да изкара осем зими в Канада. Иначе гардеробът ми е пълен. Когато БМВ продаде Заубер, онлайн цените бяха направо смешни. Облякох и жената, за мене да не говоря. Единайсет години оттогава и още не съм ги съдрал от носене. Здрава материя са.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 22 Авг 2020, 15:11

theraven_nz написа:Това втора година не мога да го счупя. Жената също. А нея не я е жал повече от мен...
https://www.emag.bg/blender-bosch-900-w-20-000-ob-min-styklena-kupa-thermosafe-2-3-l-filtyr-za-smoothie-3-avtomatichni-programi-neprekysnato-regulirane-na-skorostta-mmb66g7m/pd/DT89SXBBM/

Моркови, треволяци, лед, горещо и студено, меле всичко де що му метнеш. Единственият минус, ако мога да го нарека така, е че стъклената кана е от бая дебело стъкло и за някоя крехка девойка може да се окаже тежка. Иначе е стабилна машинка.

Привет :bchug:

За тия кинти, това ли да си купя? Или ще препоръчате нещо друго?
Ще мели разни ядки, плодове и зеленчуци. За лед не съм мислил :dunno: Най-вече ядки с разни неща комбинирани :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Авг 2020, 15:33

Вземи си най-мощното със стъклена купа, за колкото пари ти се дават :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 23 Авг 2020, 14:20

zAcK написа:
theraven_nz написа:Това втора година не мога да го счупя. Жената също. А нея не я е жал повече от мен...
https://www.emag.bg/blender-bosch-900-w-20-000-ob-min-styklena-kupa-thermosafe-2-3-l-filtyr-za-smoothie-3-avtomatichni-programi-neprekysnato-regulirane-na-skorostta-mmb66g7m/pd/DT89SXBBM/

Моркови, треволяци, лед, горещо и студено, меле всичко де що му метнеш. Единственият минус, ако мога да го нарека така, е че стъклената кана е от бая дебело стъкло и за някоя крехка девойка може да се окаже тежка. Иначе е стабилна машинка.

Привет :bchug:

За тия кинти, това ли да си купя? Или ще препоръчате нещо друго?
Ще мели разни ядки, плодове и зеленчуци. За лед не съм мислил :dunno: Най-вече ядки с разни неща комбинирани :bchug:

намалено е на 75 евра Германсия амазон, за тези пари надали ще намериш нещо по добро.
https://www.amazon.de/Bosch-MMB66G5MDE- ... 170&sr=8-3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Авг 2020, 21:11

Азе мисля, че едно такова нещо трябва да е поне 1600 вата някъде. На морето бяхме взели някакъв, 900в Тефал мисля беше, че по-компактен. Децата не ги знам от къде се сетиха, че сок от диня искали. Смля я ама ташак ралта, някакви жилки вътре, па семки чистих един час, преди това. В къщи направих пак, фърлих всичко вътре със все семките в изрода и го смля на вода.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 23 Авг 2020, 21:54

Нормално, по мощния винаги е по добре, ама и парите са други.
Ето един бош 1600W
https://www.amazon.de/Bosch-MMBH6P6BDE- ... 47&sr=8-13
ама отиваме на 167 евро, тук цената му е 500 лв., не знам какво правят с цените тук, ама аз лично повечето неща вече си ги купувам от Германия, тука се друсат с цените на много неща :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 30 Авг 2020, 16:25

Не пиша често, та затова наведнъж.
Samsung 65" QLED RA
TvBox UGOOS AM6 Plus
Рутер Asus AC-65P
Самобръсначка Qshave - видях я тук, тая тема, и реших да пробвам. Брутална!

От всички неща съм мега доволен, и препоръчвам! ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Sent from my HD1913 using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 30 Авг 2020, 19:01

Sambeto https://www.qshave.com/qshave-black-spider-6-blade-kit-1pc-black-handle-2pcs-6-blade-30 тази ли си поръча и директно от този сайт ли, че и аз смятам да поръчам?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 30 Авг 2020, 19:03

DiMIcha84 написа:Sambeto https://www.qshave.com/qshave-black-spider-6-blade-kit-1pc-black-handle-2pcs-6-blade-30 тази ли си поръча и директно от този сайт ли, че и аз смятам да поръчам?
Това е моята като модел, да.
Ама я поръчах с общо 5 резервни глави, обаче от AliExpress.
Взимай, нема да съжаляваш.

Sent from my HD1913 using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 02 Сеп 2020, 14:36

Един булюк ESP32 дев китове от чайниците за експерименти :ok:

Изображение
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 02 Сеп 2020, 19:53

Nickelback написа:Един булюк ESP32 дев китове от чайниците за експерименти :ok:

Изображение

Ей, не можа да го измислиш tripod хапчето :mhihi:
Дай идея за сглабяне на евтин diy weather station за 10-на-15 доларес с температура, влажност, час, някаква подсветка(с временно действие) и да е на батерии :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 03 Сеп 2020, 8:23

madafaka_donkele написа:
Nickelback написа:Един булюк ESP32 дев китове от чайниците за експерименти :ok:
...

Ей, не можа да го измислиш tripod хапчето :mhihi:

Ами част от тия са за "хапчето" всъщност :ok:
Лятото е време за почивка и летни проекти, та скоро ще възобновя дейността по хапчето, предвид че и щастливо напускам работа се очертава да имам време :mhihi:

А за DIY станция, ако верно ти се занимава да си правиш сам, пак бих препоръчал ESP32 за платформа :ok: Предвид че поддържа BLE можеш лесно да си изградиш една mesh топология из дома, така че да накачулиш колкото искаш сензорни звена и gateway-и тук и там на батерии. Поне аз така съм тръгнал да си правя нещата из нас :) Подкарах си един BLE-to-MQTT bridge с ESP32-ка и работи на чук :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 03 Сеп 2020, 9:21

За метеорологичната станцията, ако изискванията са просто да ги показва тия работи на дисплейче има стотици варианти няма смисъл да магериш сам. Аз също мисля да си правя, но просто изискванията ми са да си говори по mqtt със сървъра ми за да имам данните в реално време винаги и по-важното да имам историческите данни. Обаче още не съм измислил как да меря precipitation, а пък имам и по-важни задачи преди това :D

Nickelback написа:Поне аз така съм тръгнал да си правя нещата из нас :) Подкарах си един BLE-to-MQTT bridge с ESP32-ка и работи на чук :yes:

Тоест по-опростено написано сензорите ти са на батерии и предават по BLE и ESP32-ката bridge-ва към mqtt сървъра? Тва е интересно, аз се спрях на zwave за тая работа, доста пестелив за батериите протокол. Става за по-статични данни, обаче май за динамични от сорта на осветеност и движение не ми върши работа, на тия неща искам да реагирам на момента и ако има забавяне не ми вършат работа. Сега се замислих, че за движение мога просто да ползвам датчиците на сот-а, така и така ги има вече, сотаджиите не би трябвало да се разсърдят ако им се закача в системата :mhihi: За това обичам такива теми, провокират креативността ми :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата