Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от c04 » 13 Авг 2020, 17:50

Не мисля, че някой ще тръгне да ги връща тия малоумни кпп-та.
Ако ги върнат, поне да не сменят образеца, че имам декларации от предишните :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Авг 2020, 17:55

Верно тука някой беше написал, че трябват по няколко и аз имам още бая :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 13 Авг 2020, 18:15

streetz написа:Мой близък работи в системата на МВР

За момента всеки може само и единствено да предполага...
Като юрист в началото на положението участвах в писането на някои заповеди с които се затвориха някои неща. Редът е такъв: Министерство - РЗИ - МВР, в определени случаи знакът между последните е равенство.
Министерството си публикува заповедите на сайта откъдето черпят инфо не само журналистите, ами и РЗИ и МВР и всеки като цяло, като разликата е в това кой колко бързо клика с мишката и дали решил да цъкне преди или след сутрешното кафе, освен ако не е нещо съвсем на пожар да се съобщава с директна заповед по телефон, официалната такава пристига най-често по обяд, 'щото такъв е реда... та, дори и първите след министерството разбират нещата една идея по-бързо от нас, но като прогноза какво ще излезе утре - всички сме равни :lol:
Всичките тия приказки ги споделям за да пречупя в зародиш всякакви конспирации относно какво ще стане в бъдеще. Повярвайте ми, никой не знае какво ще стане не след месец, ами и утре. Никой, освен 2-3ма човека в държавата, може би, всичко друго е плод на догадки и който има повечко авторитет му се чува думата като нещо аха сигурно. Да не говорим, че с тия протести може би и въпросните 2-3ма са в силен шах ще правят ли нещо на есен въобще :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Авг 2020, 18:23

grkv написа: Да не говорим, че с тия протести може би и въпросните 2-3ма са в силен шах ще правят ли нещо на есен въобще :lol:

То тук е играта :yes: Всичко затвориха, 2лв не дадоха на хората - сега почнаха да раздават пари. Извънредни заседания - няма депутати за кворум. Месец и нещо протести - трайкаме си, ще им мине. Април се хвалиха колко адекватни им били мерките срещу вируса, сега като ударим чертата - сигурно пак сме най-големите неадекватници в Европа. От най-малко заразени, сега сме по челните редици с кофти тенденция.

Лошото е, че тези новини ги пускат в някои от медиите на Шишко. А той не мисля, че има интерес да пада правителството. А дали има логика и признаци... то и предния път нямаше логика да затварят планините и горите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Авг 2020, 19:29

Ако броя на починалите продължават да нарастват така няма да имат избор. То не е толкова до желание.
Не мисля, че има нужда да се самозаблуждавате, че ситуацията се подобрява, но ваша си работа.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 13 Авг 2020, 20:11

Ситуацията се влоши, но засега се задържа горе-долу на едно ниво. Какво ще стане есента и зимата не е ясно. Всъщност си мисля, че е доста ясно, ма на много хора не им се вярва. Добрич е добър пример. При повече "Добричи" очаквам Кпп-та и не само. Вероятно няма да са масови но не е сигурно.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d Mpack
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338

E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD

328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD

318is coupe 10.1998 SOLD

E39 530d 1999 Mpack SOLD

Мнение от Powerslide » 13 Авг 2020, 20:20

Колеги и аз вече от 2 места чувам ,че на 18ти септември щяло да става пак нещо
Дори този път с участие и на военните , приготвени им били караулките вече :mhihi:
И аз първо се изсмях ама това уж било по план :mhihi:
Ще уморят народа ей

Иначе по темата с вируса , имам приятелка беше наистина леко болна и се оправи на първата седмица , после 4 пъти подред и излиза теста положителен :mhihi:
Друга болна жена познавам пак беше болничка , на единия дроб имаше нещо... това мога да дам като сигурна информация.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 13 Авг 2020, 20:36

steeN написа:Ако броя на починалите продължават да нарастват така няма да имат избор. То не е толкова до желание.
Не мисля, че има нужда да се самозаблуждавате, че ситуацията се подобрява, но ваша си работа.

Тютюнът е много по-голяма "пандемия",но на кого му пука?Оф,забравих,данъци и акцизи ;)
"Беееее" :lol:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 13 Авг 2020, 20:43

Пуши 15 дена и те чакам в раковата, ма не става така, нали?
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Авг 2020, 21:38

Тоя цирк няма ли да приключва вече кви КППта мислят тея ненормалници :mhihi: Аз само да питам ковид разбирачите тука гледам има доста забелязали ли сте как винаги в неделя има поне три пъти по-малко заразени от всеки друг ден. Добре нормално е понеже в неделя се правят по малко тестове. Обаче и т.нар жертви на коронавируса в неделя винаги са поне три пъти по малко :wave: Ковито да не е нещо почивка в неделя или :dunno:
Последна промяна seimo на 14 Авг 2020, 12:11, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 14 Авг 2020, 10:18

Моджо написа:Ситуацията се влоши, но засега се задържа горе-долу на едно ниво. Какво ще стане есента и зимата не е ясно. Всъщност си мисля, че е доста ясно, ма на много хора не им се вярва. Добрич е добър пример. При повече "Добричи" очаквам Кпп-та и не само. Вероятно няма да са масови но не е сигурно.

Да, ситуацията е критична. Вече 5 ден под 200 души на 5-6000 теста. Изпадат в паника вече, че няма болни и пускат новини, че положението вече е критично-ще се взимат мерки. Все пак с умрелите лесно могат да варират, защото всеки ден в България умират по 300 души, значи могат да вдигнат бройката спокойно до 20-30-тина човека и да върнат КПП-тата. Все пак има сума ти баби, които никой роднина не ги търси и естествено умират от ковид.
Бойко го било страх? От какво? Не виждам нещо страшно да го плаши.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 14 Авг 2020, 10:31

Иди го кажи на Добричлии. Ако си ок да те лекува гинеколог или травматолог или там , който е останал - ок, сичко е точно.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 14 Авг 2020, 10:37

Една позната го изкара. Първоначално е била в болница лекувана за цистит с два вида антибиотици, а се оказва всъщност дискова херния. Пада й имунитета и явно там се заразява по някое време с Ковид.... вдига температура, тестът излиза положителен. Прибират я и почват там, уж чист дроба, а като я "излекуват" и вече е с отрицателен тест -> вътрешно-болнична инфекция -> двустранна пневмония. Сега й вливат някакви други антибиотици и като й влеят е добре. Отровиха я, това са нейните думи.

Малко като случая с онзи тинейджър.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Авг 2020, 11:40

seimo написа:Тоя цирк няма ли да приключва вече кви КППта мислят тея ненормалници :mhihi: Аз само да питам ковид разбирачите тука гледам има доста забелязали ли сте как винаги в понеделник има поне три пъти по-малко заразени от всеки друг ден. Добре нормално е понеже в неделя се правят по малко тестове. Обаче и т.нар жертви на коронавируса в неделя винаги са поне три пъти по малко :wave: Ковито да не е нещо почивка в неделя или :dunno:

Мисля, че си открил най-великата конспирация в света на болниците :ok:

Това е нормален "феномен" по целия свят. Не си първия, който го е забелязал. Хората ходят по-малко на лекар в събота и неделя и данните за понеделник очевидно не са от хора в понеделник. Сега остава да се сетиш и защо :mhihi:

немо написа:
steeN написа:Ако броя на починалите продължават да нарастват така няма да имат избор. То не е толкова до желание.

Тютюнът е много по-голяма "пандемия",но на кого му пука?Оф,забравих,данъци и акцизи ;)

Тютюнът е нещо, с което сам се тровиш. Трудно може да ме заразиш :mhihi: с тютюн при условие, че точно затова е забранено да се пуши на закрито... явно му пука на някой :ok:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 14 Авг 2020, 11:50

steeN написа:
seimo написа:Тоя цирк няма ли да приключва вече кви КППта мислят тея ненормалници :mhihi: Аз само да питам ковид разбирачите тука гледам има доста забелязали ли сте как винаги в понеделник има поне три пъти по-малко заразени от всеки друг ден. Добре нормално е понеже в неделя се правят по малко тестове. Обаче и т.нар жертви на коронавируса в неделя винаги са поне три пъти по малко :wave: Ковито да не е нещо почивка в неделя или :dunno:

Мисля, че си открил най-великата конспирация в света на болниците :ok:

Това е нормален "феномен" по целия свят. Не си първия, който го е забелязал. Хората ходят по-малко на лекар в събота и неделя и данните за понеделник очевидно не са от хора в понеделник. Сега остава да се сетиш и защо :mhihi:

немо написа:

Тютюнът е нещо, с което сам се тровиш. Трудно може да ме заразиш :mhihi: с тютюн при условие, че точно затова е забранено да се пуши на закрито... явно му пука на някой :ok:

Умен си кат коня Румен деба как са не е сетих :mhihi: Значи в неделя се мре по-малко щот не ходим на лекар да има логика :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата