Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Политическа.
ТочноTNT написа:А бе за мен човек, част от правителство, заради което страната ни е в рекордите на Гинес по продължителни протести... не знам колко прекрасен човек е. Че беше и от фигурите на челните места.
А.к.а. "Сестра Галева"...
Че и от БСП!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Все ми е тая в кое правителство е. Нямаше едно нещо, което да предложи докато беше омбудсман, което да не беше тотална щета... да не говорим за кампанията за София какви простотии се изливаха, на бай Тошо тъпизмите ряпа да ядат.
Много хора са прекрасни в личния си живот, но това не значи, че могат и трябва да определят как другите да живеят. А на нея точно всичките и идеи са изключително вредни.
И не сме паднали от луната да видим, че този прекрасен човек сключи някаква политическа сделка с ГЕРБ за да го пратят на тази позиция... ботове може да викаш на последователите и.
Nukem написа:Мая я познавам лично и е прекрасен човек, не знам защо не ви баннат писна ми 2 бота, по всички теми да серете и то едни и същи тъпи глупости, безработни ли сте, от къде имат време цял ден да творите простотии не знам.
Много хора са прекрасни в личния си живот, но това не значи, че могат и трябва да определят как другите да живеят. А на нея точно всичките и идеи са изключително вредни.
И не сме паднали от луната да видим, че този прекрасен човек сключи някаква политическа сделка с ГЕРБ за да го пратят на тази позиция... ботове може да викаш на последователите и.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
https://www.instagram.com/p/CCoq_d9JA73 ... k3my3vdbb0
Какъв чуден човек, днеска аз го предложих щото ми изнася, утре ще протестирам срещу него и ще викам Бойко беше
Те сигурно и братя Галеви са прекрасни хора, просто медиите ги изкарват престъпници, а тя от човещина толкова години се опитва да ги отърве.
Какъв чуден човек, днеска аз го предложих щото ми изнася, утре ще протестирам срещу него и ще викам Бойко беше

Те сигурно и братя Галеви са прекрасни хора, просто медиите ги изкарват престъпници, а тя от човещина толкова години се опитва да ги отърве.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
А на бибитко и ГЕРБ популистките приказки са супер
, а на практика, дори да се абстрахираме от всички им други простотии, по-левашко управление не е имало. Не знам с какви по-червени плаши и кого 

Ubi dubium, ibi libertas
- steeN
- старши ентусиаст
-
Аз затова на следващите избори ще гласувам за БСП както отдавна съм казал 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
Май, само Беров го биеше по левашко, бацко ти, ама го изпусна. Та - нЕмаш шанс с други 

Ubi dubium, ibi libertas
- steeN
- старши ентусиаст
-
Винаги мога да пусна за Зелените, не се притеснвай 

hell's angel написа:А на бибитко и ГЕРБ популистките приказки са супер, а на практика, дори да се абстрахираме от всички им други простотии, по-левашко управление не е имало. Не знам с какви по-червени плаши и кого
Затова и е най-дълго управлявалият политик след Тато. Ще си го изберете пак

b_u_b_o написа:https://www.instagram.com/p/CCoq_d9JA73/?igshid=1jtk3my3vdbb0
Какъв чуден човек, днеска аз го предложих щото ми изнася, утре ще протестирам срещу него и ще викам Бойко беше![]()
Баце не че я защитавам Манолова, но каква власт има тази и сега и тогава за да предложи Пеевски айде стига глупости.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
seimo написа:b_u_b_o написа:https://www.instagram.com/p/CCoq_d9JA73/?igshid=1jtk3my3vdbb0
Какъв чуден човек, днеска аз го предложих щото ми изнася, утре ще протестирам срещу него и ще викам Бойко беше![]()
Баце не че я защитавам Манолова, но каква власт има тази и сега и тогава за да предложи Пеевски айде стига глупости.
Естествено, че не го е предлагала тя. Но защо обикаляше телевизиите тогава да обяснява как била тя? Сигурно защото е душа човек и е решила да приеме чуждата вина от добро сърце

ПП тогава беше зам председател на НС, доста висока позиция всъщност...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
https://www.instagram.com/p/CCoq_d9JA73/?igshid=1jtk3my3vdbb0
И тая лъжкиня ли е алтернативата? Това както те гледа, така те лъже. И се усмихва нагло даже. Това няма мозък да замаже положението и да отговори половинчато на въпроса, а се бута в голямата политика. За там се искат повече качества. Като прибавим и лелка Курнелка, която също се точи да управлява, да ти серА на алтернативата. Кое им е по-доброто от Бойко на тия двете кокошки и колко да са по-умни от него.
И тая лъжкиня ли е алтернативата? Това както те гледа, така те лъже. И се усмихва нагло даже. Това няма мозък да замаже положението и да отговори половинчато на въпроса, а се бута в голямата политика. За там се искат повече качества. Като прибавим и лелка Курнелка, която също се точи да управлява, да ти серА на алтернативата. Кое им е по-доброто от Бойко на тия двете кокошки и колко да са по-умни от него.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
За политиката не се иска голям ум а почтеност . Тия къде трябва да имат ум са експертите надолу по етажите на власта . За къв чеп ми е тоя "умния " крадлив уй на това отгоре с маниакална жажда за власт и величие ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Е от този клип се вижда, че Майчето е честна до болка. А за почтеността на Курнелка се носят легенди.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Никакви БСП и въобще никакви партии досега участвали в управлението не трябва да участват в ново правителство, ще стане от трън та на глог..
БСП и ДПС винаги е било едно и също, сега и с ГЕРБ стана същото.
БСП и ДПС винаги е било едно и също, сега и с ГЕРБ стана същото.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
ukelichko написа:https://www.instagram.com/p/CCoq_d9JA73/?igshid=1jtk3my3vdbb0
И тая лъжкиня ли е алтернативата?
Тя, липсата на гербовата марка си е алтернатива. Властта корумпира, а тоталната власт - съвсем. Тия, както са се бетонирали - ще става само по-зле. Яко по-зле.

Ubi dubium, ibi libertas