Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Re: Политическа.

Мнение от 520i » 13 Юли 2020, 17:52

sssssl написа:От началото на протестите много внимателно следя интервюта на протестиращи. Нито един протестиращ не можа да изложи адекватно мнение, защо точно протестира, само клишета и заучени фрази.
Преди 6-7 г., когато НИЕ протестирахме намколкоси поредни дни, имахме 2 точни и конкретни причини:
1.Предложението на Манолова за назначаване на Шиши за шеф на ДАНС.
2.Грубата предизборна манипулация на Манолова и Бареков, един ден преди изборите, известна като "аферата Костинброд".

Тогава, за разлика от сега, имахме подкрепата на Европа. Сегашните протестиращи имат подкрепата на Черепа и компания...

Тези "НИЕ", сме си същите "НИЕ" и сега, поне голям процент. ;)

А никой не изказва адекватно мнение, по една просто причнина. Положението е още по-зле отпреди 6-7г.
Кога при мен се спря екип на Нова телевизия да ме питат защо протестирам, аз им теглих една майна. Както и всички останали протестиращи. Пред кого да си изложа причините? Пред Нова на Домусчиев? Пред Канал 1 на Кошлуков? (Пеевски). Пред ПИГ? Пред Блиц? Пред кого? ;)

Казах го и в другата тема. Аз на протест няма да отида ЗАРАДИ някого, а ПРОТИВ някого. Няма да отида заради Радев, Божков, БКП или Христо Иванов, ще отида заради корупцията, мафията, Гешев, Доган, Пеевски, 8те джуджетата, бетономорието, Горанов, платените медии, Домусчиев... Ще отида защото смятам, че е правилно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 13 Юли 2020, 18:05

Пред тези ли да изразя мнение и да се обяснявам защо?

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Юли 2020, 18:55

Честно казано и мен да ме питат защо ще искам оставка и аз не знам какво да отговоря. Заради прокурорите ли ? Заради чекмеджетата ли ? Заради неадекватните действия по време на пандемия ? Заради аудио записите ли ? Заради пътищата ли ? Всяка магистрала ни е с участъци с ограничения 90км/ч. Заради подпорните стени по морето ли ? Заради сараите по морето и завзетата територия ли ? Заради горенето на боклуци и мръсният въздух ли ? Че седмици преди първите случаи на заразени с Ковид, са разпродали апарати на безценица ли ? Че лекарите в началото бяха без предпазни средства, а после за стимул ги резнаха в парите (да, орязани са) ? Заради срещи в кръчми с имена "джуджета" ? И мен да ме питат журналистите, и аз не знам откъде да започна.
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 13 Юли 2020, 19:59

Точно така, стойте си в къщи,гледайте Тв,и протестирайте по форумите.
Те и в Северна Корея са така. Ако ги питат и те не знаят от къде да започнат,затова там никой не протестира,и чакат да станат като Южна ама..... засега не се получава
Нищо ще почакат и те 30-40 години пък знае ли се

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 13 Юли 2020, 21:25

TNT написа:Честно казано и мен да ме питат защо ще искам оставка и аз не знам какво да отговоря. Заради прокурорите ли ? Заради чекмеджетата ли ? Заради неадекватните действия по време на пандемия ? Заради аудио записите ли ? Заради пътищата ли ? Всяка магистрала ни е с участъци с ограничения 90км/ч. Заради подпорните стени по морето ли ? Заради сараите по морето и завзетата територия ли ? Заради горенето на боклуци и мръсният въздух ли ? Че седмици преди първите случаи на заразени с Ковид, са разпродали апарати на безценица ли ? Че лекарите в началото бяха без предпазни средства, а после за стимул ги резнаха в парите (да, орязани са) ? Заради срещи в кръчми с имена "джуджета" ? И мен да ме питат журналистите, и аз не знам откъде да започна.

Една част са фейк, а другата - недостатъчно аргументирани , за да налагат предсрочни избори. Още повече, че редовните са само след 8 м. "Идеята" е да се мине през служебно правителство. Да, ама тогава държавата спира и разрухата, в комбинация и с пандемията , ще е пълна. Както се казва, "ще цъфнем и ще вържем". :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Юли 2020, 21:26

Аз пък харесвам служебните правителства, без значение кой ги избира, защото имат много ограничени правомощия. Тогава е когато хората си поемат въздух от простотиите, които се творят нон стоп. Толкова близо до изборите обаче няма особен смисъл за мен, по-добре да бъдат принудени да жертват много хора докато се успокоят нещата... а те изборите са зад ъгъла и сметката ще се поиска, няма кой друг да я плати. Според мен сега ще хвръкне главата на този, дето се направи интересен да не приеме оставката на шефа на МВР Бургас.
Последна промяна steeN на 13 Юли 2020, 21:35, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sssssl » 13 Юли 2020, 21:35

ivoo написа:Точно така, стойте си в къщи,гледайте Тв,и протестирайте по форумите.
Те и в Северна Корея са така. Ако ги питат и те не знаят от къде да започнат,затова там никой не протестира,и чакат да станат като Южна ама..... засега не се получава
Нищо ще почакат и те 30-40 години пък знае ли се

Ма верно ли сравняваш БГ със СК? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 13 Юли 2020, 21:37

Реално ако погледнем не управлява правителството. Пряко управлението се осъществява на много по ниско ниво. И дали отгоре е Иванчо или петканчо в общи линии е се тая. Та няма нищо страшно в служебно правителство. Щото от злоба че нема да ги бъде/което никак не е сигурно обаче/ за 8 месеца такива щуротии могат да направят, че сичките 12 години ще ни се видят като рай
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sssssl » 13 Юли 2020, 21:43

Предсрочни или не , конфигурацията в парламента ще е почти същата и "щуротиите" също :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 13 Юли 2020, 21:47

Бе не е много сигурно... За конфигурацията. Бате Слави почти сигурно влиза. Герб няма да имат мнозинство и не виждам с кой ще се коалират. Патриотите няма да ги бъде, а с дпс или бсп не върви. Нищо чудно да върнат мандата. А ако го играят малцинство ще им е зор.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Юли 2020, 21:58

Това сериозно ли го вярвате ...че тулупа отива на избори напролет 2021г и всичко продължава както досега още 4 години ? Ще го избираме пак още един път или какво ? 11 години вече е във власта , колко още трябва да управлява ? 15- 20 -30 години ??? За толкова години му видяхме всичките мурафети , айде стига толкова . Всеки едни предсрочни избори , всяко едно временно правителство им разбърква сметките и далаверите така че да подава оставка и да назначава избори .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Юли 2020, 22:18

Е не, това е 100% сигурно, че няма да е тази конфигурация. Слави е вътре, ДБ са вътре, ВМРО ще са вън, Цветанов не се знае какво ще постигне... За цирка е ясно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 13 Юли 2020, 22:19

Кой нормален би гласувал за Цветанов?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 13 Юли 2020, 22:20

Който и за бб.
Хм,хм...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Юли 2020, 23:09

ukelichko написа:Кой нормален би гласувал за Цветанов?

почитателите на квалитетното строителство :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата