Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Тази бабичка на 150 години е нечия майка и баба и има право да живее също толкова, колкото едно говедо, което е пробягало 5 километра на свински тръс в парка и се е помислило за голям спортист. Не умряха 200 човека от форума, но до края на годината в страната ще умрат толкова хора, колкто умират от катстрофи по пътищата. Което също не е малко. И защото умират хора по пътищата постоянно се взимат някакви мерки и постоянно ни призовават да внимаваме, за което обаче никой не роптае. Лично аз предпочитам да вярвам на
защото дори да допускат грешки, все пак са доказали се експерти, за разлика от форумните професори с докторска степен по Теория на конспирациите. Поне до тогава, докато експертите по Теория на конспирациите не извадят някакво по-солидно доказателство от някакви клипчета из Фейса и Тубата на които сетовно неизвестни омашляци редят същите глупости като зрителите си. И аз не съм виждал човек болен от Ковид, нито имам познати болни, но това не значи, че заразата не съществува. По тая логика също никога не съм виждал електрически ток, но има хиляда декара гробище от жертвите му.СЗО, МЗО, НОЩ МОЩ и да ни е все вГЗО
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
ukelichko написа:Тази бабичка на 150 години е нечия майка и баба и има право да живее...
ПуснАх сълза! Ма верно разстрои ме...Ся нема мога си пробегам маршрута, ше ги мисля бабите дето баш Ковида ги мОри и техните верни синове и внуци дето че ги остават да умрат сами ма нема ходят ги видят щото да не ги заразят

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ukelichko написа:Тази бабичка на 150 години е нечия майка и баба и има право да живее също толкова, колкото едно говедо, което е пробягало 5 километра на свински тръс в парка и се е помислило за голям спортист. Не умряха 200 човека от форума, но до края на годината в страната ще умрат толкова хора, колкто умират от катстрофи по пътищата. Което също не е малко. И защото умират хора по пътищата постоянно се взимат някакви мерки и постоянно ни призовават да внимаваме, за което обаче никой не роптае. Лично аз предпочитам да вярвам назащото дори да допускат грешки, все пак са доказали се експерти, за разлика от форумните професори с докторска степен по Теория на конспирациите. Поне до тогава, докато експертите по Теория на конспирациите не извадят някакво по-солидно доказателство от някакви клипчета из Фейса и Тубата на които сетовно неизвестни омашляци редят същите глупости като зрителите си. И аз не съм виждал човек болен от Ковид, нито имам познати болни, но това не значи, че заразата не съществува. По тая логика също никога не съм виждал електрически ток, но има хиляда декара гробище от жертвите му.СЗО, МЗО, НОЩ МОЩ и да ни е все вГЗО
Ти разбираш ли на колко прости хора се опитваш да обясниш това

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Вие пък страшните умници дето си мислите, че сте няколко човека тук. И като едно две мнения никой не ви опонира или пък някой друг умник се обади, ставате автоматично два пъти по-умни.
Последна промяна sub_eleven на 13 Юли 2020, 22:16, променена общо 1 път
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Моджо написа:За наше щастие-такива сме.
Ти си най-умният съм забелязал.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Айде нека мир да има и уважавайте чуждото мнение без излишни иронии, защото мен лично ме дразни това.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ти започна)).
Абстрахирай се от Кунчев, Щаб и подобни и ще разбереш защо ти казах, че ти куцат разсъжденията.
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/te ... ca-6112168
Не е въпроса в страшен ли е вируса, не е ли. В един момент ако има много болни и се налага да са изолирани /барабар с болницата/поради естеството на ковид другите "нормално" болни какво да правят?
А карантинираните,? М? Бяга ти цялата картинка, не го гледай само от гледна точка на себе си.
Пийс, брадърс.
А е толкова просто.. Носете си маските на закрито, пазете дистанция и това е. Даже може и ръцете да не си миете.
Нищо не е свършило,
Очакванията за лятото не се оправдаваха и още има много неясноти.
Пп. По нареждане на Ананиев в една болница приеха 2-ма с корона. Цялото вътрешно отделение прекрати нормалната си работа заради тях. И всички нуждаещи се спасяваха кой къде намери. Няма да кажа коя е болницата, но ето ти един хубав пример
И последно ппп че тия дни се на гледах на "безсмъртни", повечето с аудита хехе. Ако некой от тия ме зарази и зема се гътна, че съм близо до рисковата група за вас ще е статистика. Ама след мен ще остане жена вдовица, две деца сираци и живи родители да оплакват детето си. Къв звяр треа си да не ти пука.
Абстрахирай се от Кунчев, Щаб и подобни и ще разбереш защо ти казах, че ти куцат разсъжденията.
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/te ... ca-6112168
Не е въпроса в страшен ли е вируса, не е ли. В един момент ако има много болни и се налага да са изолирани /барабар с болницата/поради естеството на ковид другите "нормално" болни какво да правят?
А карантинираните,? М? Бяга ти цялата картинка, не го гледай само от гледна точка на себе си.
Пийс, брадърс.
А е толкова просто.. Носете си маските на закрито, пазете дистанция и това е. Даже може и ръцете да не си миете.
Нищо не е свършило,
Очакванията за лятото не се оправдаваха и още има много неясноти.
Пп. По нареждане на Ананиев в една болница приеха 2-ма с корона. Цялото вътрешно отделение прекрати нормалната си работа заради тях. И всички нуждаещи се спасяваха кой къде намери. Няма да кажа коя е болницата, но ето ти един хубав пример
И последно ппп че тия дни се на гледах на "безсмъртни", повечето с аудита хехе. Ако некой от тия ме зарази и зема се гътна, че съм близо до рисковата група за вас ще е статистика. Ама след мен ще остане жена вдовица, две деца сираци и живи родители да оплакват детето си. Къв звяр треа си да не ти пука.
Хм,хм...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
При грип как е било досега като е имало епидемии? Е същото ще е. Няколко пъти се писа, че не е толкова заразен, колкото се мислеше. Като преекспонират опасността, резултатът е това, което описа ти за местата в болницата и другите болни. Така си мисля аз и засега никой не ме е опровергал. Замисляли ли сте се вие как се говореше за Великден какво щяло да стане, задето всички пътуваха? В момента какво става? Почти няма болни, 30 души в интензивното, които са там заради други болести основно, а вече дооооста време няма никакви мерки. Животът си продължи. Как се получава това?
И докато не се изолират външните граници, не виждам смисъл от вътрешна изолация. Това е все едно постоянно да трепя комарите в стаята и да се успокоявам, вместо да взема да затворя прозореца за да мога да реша проблема.
И докато не се изолират външните граници, не виждам смисъл от вътрешна изолация. Това е все едно постоянно да трепя комарите в стаята и да се успокоявам, вместо да взема да затворя прозореца за да мога да реша проблема.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
И е така и не е точно така. Очаквахме много заразени за Великден, не стана. Но пък на места по света се оказа, че направо пламнаха. Много хора го карат леко, но има и доста случаи на здрави и млади, които си заминават. Изобщо вървят всякакви писания и новини в световен мащаб. Психологически сме по-склонни да приемаме за достоверни тези, които са по-оптимистични. От друга страна трябва да сме готови за най-лошото, за да не останем жестоко изненадани както става винаги с първия сняг през зимата 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Аз па още вярвам на това с БЦЖ-то
Нищо, че след около 2 милисекунди Джорджано ще ми каже, че нищо не разбирам 
P.S. В САЩ например има вече към 140 000 жертви, което е над 10 пъти повече от нас, отнесено към населението

P.S. В САЩ например има вече към 140 000 жертви, което е над 10 пъти повече от нас, отнесено към населението

Последна промяна zAcK на 14 Юли 2020, 0:43, променена общо 2 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ukelichko
- младши ентусиаст
-